Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow ve crafting

knight_of_rose

Öne çıkan mesajlar

Mirage yanlış biliyorsun ve benide delirtmek üzeresin :)

son olarak elimden geldiğince açık ve kısaca yazmaya çalışıcam, hatam olursa affola;

- Bir accountta AYNI SERVERDA (örneğin PVPserver1 adı) dwarf paladin yarattık artık bu PVPserver1 de Horde karakter yaratamayız ancak dwarf paladinimizi silersek Horde dan char yaratabiliriz burda. Bu PVPserver1 de max 8 char yaratma hakkımız var.

-Diğelimki Birazda Horde oynamak istiyoruz ve dwarf paladin i silmekde istemiyorsun gidiyorsun başka servera (örneğin BETAserver1 olsun bununda adı) burda da bi undead priest yarattın bu serverda da priest ini silmezsen artık sadece Horde char yaratabilirsin ve gene bu BETAserver1 dede 8 char yaratma hakkın var.

-Son olarak BETAserver1 ve PVPserver1 de toplam 16 charımız oluyor eğer her iki serverda da max char yaratma hakkını kullanırsan.
Not:Bu server başına 8 char yaratma olayını Stress test sırasında denediğim için gayet iyi biliyorum.

[Bu mesaj OmeN tarafından 25 Eylül 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

How many characters are allowed per account?

The current limit is a total of 8 characters across all realms. This number is subject to change.

kaynak: wow official faq

OmeN büyük ihtimalle stress test'teki o yaşadığın durum değişecek. test amaçlı olduğu için normal o tür şeyler. ona bakarsak beta'da talent point'leri de geri verebiliyoruz.

tek account ile sallıyorum 50 karakter yaratılır dediğin doğruysa. sanmıyorum öyle bir şey olacağını.

ama son mesajında gayet açık şekilde anladım yazdıklarını, delirme. öyle bi amacım yok uhuh. şurda bilgimi genişletmeye çalışıyorum. :p

edit: bu arada biliyorum, official faq eski. hatta bazı içerdiği bilgiler değişti bile. ama yakın zamanda aynı şeyi başka bir yerde daha okumuştum.
[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 25 Eylül 2004 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 25 Eylül 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir serverda 8 toplamda 10 karakter hakkınız var diye biliyorum ben... ve aynı serverda hem horde hem alliance olamıyorsunuz bu da iki taraflı oynamanızı engellemek için yapılmış... yani tek serverda max 8 toplamda max 10 karakter diye biliyorum sayıyı...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız pvp serverlarında hem horde hem allience dan karakter yapamamak gibi bi olay varken bunu pvm serverlarında düşünmüyorlar şimdilik. Gerçi 5 gün öncesinin bilgisi bu, blizz forumlarında devlerden birisi böyle bi laf etmişti ama pek çok kişi haklı olarak karşı çıktı. İnşallah vazgeçerler/vazgeçmişlerdir bundan.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage delirmeyi mecazi anlamda söledim kırılma, alınma lütfen :), bende sonuçta sadece okuduklarımı, yaşadıklarımı anlatıyorum. hatalı olduğumuz bi yer varsa hep baraber tartışır daha doğrusunu iyisini öğreniriz, forumlar bunun için diğilmidir zaten :)

axedice, forumlarda biton olay var senin de sölediğin gibi; millete kalırsa pvm serverlarında rahatça kasmadan yaptıkları yüksek lvl lı charlarını bile ilerde char transfer ile pvp ye aldırmak gibi bir amaçda güdüyor bu kımıl zararlıları.
Sosyal ağlarda paylaş

karakter limiti acc başına şu an 10, eskiden 8 di. (en son info böyleydi bi röportajdaki, o faq biraz eskidi sitedeki) ama aynı serverda horde/alli bir arada olamıyor, farklı serverlarda olabiliyor. böylece bi taraftaki bütün classları oynayabilirsiniz.

mesela X karakterinizi seçtiğiniz zaman onun serverı A ise, Y karakterinizi şeçtiğiniz zaman onun serverı B olarak gözüküyor.

karakter seçme ekranı tüm accun sahip olduğu tüm karakterleri gösteriyor olması lazım. yoksa bi karakter değiştirmek için zır tpırt server menüsüne girip çıkmak gerekir ki gıcık bişi olur :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

L2 deki gibi gıcık olur.. :))

bu arada video için teşekkürler, bu oyunu daha ciddiye almam lazım sanırım :P şaka bir yana wow forumlarını takip etmedim uzun zamandır, baya bir oynayan olacakmış..

oyun çok tatlı, bağımlılık yapmaz umarım :D[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...