Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012AvrupaŞampiyonası Elemesi: Avusturya-Türkiye 06.09.2011 21:30 »

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Abi öyle bi maç ki kim kime bok atmak istiyorsa atıyor işte rahat rahat...
Elle tutulur top oynayan bi tek Arda var sahada ona bile bok atılmış işte...
Herkes yürüyerek top oynuyor...
Sabri'nin kanadından değil Burak'ın kanadından atak yiyoruz aslında savunmaya katkısı 0 adamın sürekli 2 ye 1 kalıyor adam kanatta ona rağmen nerdeyse hiç kaçırmadı adamını...
Hakan Balta şaşırttı beni baya iyi oynuyor bugün biraz daha hantallığını atarsa üstünden eski formuna dönebilir gibi duruyor...

Yekta'nın 11 çıkmasına şaşırılması da komik, orta sahada 1 oyuncun sakatlandı çıktı diğeri kırmızı gördü,3.sü çok kötü oynadığı için gözden çıkarıldı e 3 çıkarıp 3 alıcağın zaman kadrodaki 2 tanesini koydu zaten sahaya (topal-selçuk) 3. olarak da dışardan getirdiği Yekta'yı koydu...

Takımda sıkıntı bireysel değil genel olarak üzerlerine ölü toprağı serpilmiş gibi yürüyorlar sahada biraz hareketlenseler bişeyler yapabiliriz belki...
Sosyal ağlarda paylaş

Adamı ortasahada pas yapalım diye takıma almışlar,ilk yarıda 2/51 olumlu pas oranıyla oynadı..gerçekten iyiymiş..çok da güzel bastı valla ayağını her uzattığı faul oldu..devre arasında temiz bi dövseler de kendine gelse...bu arada umut yerine gökhan töreyi alsak ya,bebe atom karınca gibiydi
Sosyal ağlarda paylaş

insan gıcık olduğu veya hiç sevmediği, nefret ettiği şeyleri, istemeden de olsa sık sık gördükçe, duydukça veya dinledikçe, bi zaman sonra ona alışıyo da, o şeyi sıradan gördüklerini üzerinde tutuyor hatta onu sevmeye falan başlıyor ya, aynen o şekil
selçuk şahinle sabriye tahammül ediyorum lan artık. hatta tahammül etmeyi geçtim, onlarsız milli maç düşünemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...