Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012AvrupaŞampiyonası Elemesi: Avusturya-Türkiye 06.09.2011 21:30 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pofff doğru ya onu tamamen unutmuştum.bu herifin ne torpili var abi milli takımda nasıl forma buluyor lan bu adam anlamış değilim.valencia da 11 oynayan adamın yerine oynatılmasını geçtim 18 içinde bile olmaması gereken bi adam şu selçuk
Mesaj tarihi:
Yekta çağrıldı ama sanmıyorum direk oynatıcağını, zannediyorum dizilişte değişikliğe gidebilir ben olsam öyle yapardım.
Ama muhtemelen Mehmet Topal-Selçuk Şahin görücez ve kanser olucaz diye korkuyorum.
Mesaj tarihi:
gökhan gönül kazım sayesinde buralara geldi. defansa katkısı çok büyüktü kazım'ın, bu sayede gereğinden fazla ileri çıkabilen gökhan gönül hep göz öününde oldu atağa katılan bir bek olarak. hücumda da kazım'ın zekası sayesinde sağ kanattan iyi işler yaptılar. kazım gidince işler değişti tabi.
Mesaj tarihi:
mehmet topuz fenerde sağ kanat mı oynamış, kaldı ki dmcde bi selçuk şahin olamayan adam. deivid de alex sayesinde fenerden para götürmüş çakma futbolcuydu.
Mesaj tarihi:
Aslında şakasına desen de ben TD olsam denerdim var öyle bi fantazim forvet oyuncularından çok iyi bek çıkıcağını düşünüyorum oyuncu yapılarının benzer olmasından dolayı.
Kazım'a iyi bi eğitim verip çizgi defansı ters kademeyi öğretirsen efsane hücumcu bek çıkarabilirsin :D
Mesela Fenerbahçe'den giden Santos bende tam bir forvetten devşirme sol bek izlenimi yaratıyordu :D
Mesaj tarihi:
muhtemel 11 şöyle olucak ve biz kanser olucaz

volkan

sabri-gökhan zan-servet-balta

topal-selçuk şahin-m.ekici

kazım-burak-arda

bu maçtan sağ çıkarsak şanslıyız
Mesaj tarihi:
aydın yılmazda olabilir mesela

bi maçta oynadı sağbek

sağ açık için yetersiz ama bu adamlar sabriden daha iyi olacagına eminim sdfs
Mesaj tarihi:
serdar geçen maçtaki oyunundan sonra oynamaz.servetide büyük ihtimal geçen maç bilinçli riske etmedi.büyük ihtimal defansta servet-egemen(zan) oynar
Mesaj tarihi:
Hakan Balta yerine ismail'i koy,

Servet-Egemen ikilisi stoperde yeter.

İsmail hücuma desteğe gittiğindeki çok iyi bir hücumcu olduğunu biliyoruz, geride Egemen yerini yeteri seviyede doldurur.

Geçen sene Beşiktaş'ta en büyük eksik oydu. Stoperler savunma özürlüsü ismail'in yerini dolduramıyordu. Egemen bu işi yeterli düzeyde yapıyor onu gördük.

Gereksiz Hakan Balta'dan daha çok iş yapar hücumda,
Mesaj tarihi:
abi bişi diyim mi.bu kadroyla çıksak hiç birşey degişmez ya

herturlu kötü oynuyorlar ztn sdfs

sabri kalede sıkıntı ama.serveti kaleye koyalım
  • Yeni Oluştur...