Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 selcuk şahini koyucak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 pofff doğru ya onu tamamen unutmuştum.bu herifin ne torpili var abi milli takımda nasıl forma buluyor lan bu adam anlamış değilim.valencia da 11 oynayan adamın yerine oynatılmasını geçtim 18 içinde bile olmaması gereken bi adam şu selçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Selçuk,Emre,Topal,Nuri,Hamit vb. orta sahanın altın çağı resmen ama Selçuk Şahin oynayacak. Talihsizlik. Mehmet Topuz falan yok mu kadroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Yekta çağrıldı ama sanmıyorum direk oynatıcağını, zannediyorum dizilişte değişikliğe gidebilir ben olsam öyle yapardım. Ama muhtemelen Mehmet Topal-Selçuk Şahin görücez ve kanser olucaz diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 gökhan gönül kazım sayesinde buralara geldi. defansa katkısı çok büyüktü kazım'ın, bu sayede gereğinden fazla ileri çıkabilen gökhan gönül hep göz öününde oldu atağa katılan bir bek olarak. hücumda da kazım'ın zekası sayesinde sağ kanattan iyi işler yaptılar. kazım gidince işler değişti tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Doruk naptın :D Ekrem>Sabri'den sonra bi epik açıklama da Doruk'tan geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hayır işin acı yanı bilmiyo da, gökhan ın iyi oynadığı zamanlar önünde deivid'in veya mehmet'in oynadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 o zaman kazımı sağbek yapalım lan daha iyi sabriden iyidir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 mehmet topuz fenerde sağ kanat mı oynamış, kaldı ki dmcde bi selçuk şahin olamayan adam. deivid de alex sayesinde fenerden para götürmüş çakma futbolcuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Aslında şakasına desen de ben TD olsam denerdim var öyle bi fantazim forvet oyuncularından çok iyi bek çıkıcağını düşünüyorum oyuncu yapılarının benzer olmasından dolayı. Kazım'a iyi bi eğitim verip çizgi defansı ters kademeyi öğretirsen efsane hücumcu bek çıkarabilirsin :D Mesela Fenerbahçe'den giden Santos bende tam bir forvetten devşirme sol bek izlenimi yaratıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 doruk umarım trollemiyorsun kardeş çok ciddi açıklamalar kamuyu kaldıramaz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 tam tersini yapıyorduk onun, roberto carlosu az forvete koymadık japon3te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 muhtemel 11 şöyle olucak ve biz kanser olucaz volkan sabri-gökhan zan-servet-balta topal-selçuk şahin-m.ekici kazım-burak-arda bu maçtan sağ çıkarsak şanslıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 aydın yılmazda olabilir mesela bi maçta oynadı sağbek sağ açık için yetersiz ama bu adamlar sabriden daha iyi olacagına eminim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 avusturyayı amma büyüttünüz ekrem dağ'ı 18'e alan takım ilk 11 oynamasından bahsetmiyorum bile bu mesajım çok ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 DoruK said: tam tersini yapıyorduk onun, roberto carlosu az forvete koymadık japon3te.ben stam ıda koyuyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Volkan Sabri Serdar Egemen(Servet) H.Balta S.Şahin M.Topal M.Ekici Kazım Burak Arda Orta saha felci geçirecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 serdar geçen maçtaki oyunundan sonra oynamaz.servetide büyük ihtimal geçen maç bilinçli riske etmedi.büyük ihtimal defansta servet-egemen(zan) oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Volkan Sabri Serdar Egemen(Servet) H.Balta M.Topal Arda Yekta Kazım Burak G.Töre Yapsak aslında çılgınlar gibi hücum yapsak ne güzel olur dicektim de çok Galatasaray'lı kadro yapmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 burak forvet oynadıkça bi cacık olmaz bu takımdan sağda solda falan oynasın 2. forvet oynasın ama tek oynamamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 serdar yetersizini sil gökhan zan'ı koy tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Hakan Balta yerine ismail'i koy, Servet-Egemen ikilisi stoperde yeter. İsmail hücuma desteğe gittiğindeki çok iyi bir hücumcu olduğunu biliyoruz, geride Egemen yerini yeteri seviyede doldurur. Geçen sene Beşiktaş'ta en büyük eksik oydu. Stoperler savunma özürlüsü ismail'in yerini dolduramıyordu. Egemen bu işi yeterli düzeyde yapıyor onu gördük. Gereksiz Hakan Balta'dan daha çok iş yapar hücumda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Üf kadroya bak şimdi. Volkan Kazım-Servet-Topal-İsmail Yekta-Arda Burak G.Töre Cenk-Umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Sabri Kazım-Topal-Burak-İsmail Servet - Egemen Selçuk Şahin Umut Arda bu kadroyla avusturyalıları şaşırtabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 abi bişi diyim mi.bu kadroyla çıksak hiç birşey degişmez ya herturlu kötü oynuyorlar ztn sdfs sabri kalede sıkıntı ama.serveti kaleye koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar