Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012AvrupaŞampiyonası Elemesi: Avusturya-Türkiye 06.09.2011 21:30 »

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Polyushka said:

arda hakkında gördüğüm tek şey, hızlı çıkılan hücumları topu ayağına alıp öldürmek, saha sola 20 saat bakınmak, sol kanadı felç etmek, maç boyu 1 kere sol kanattan organize atak gelmez mi, gelmiyor işte. topu kaptırınca koşmamak, pres yapmamak. klasik amc adam işte. alex de souza gibi. ispanyollar bakmışlar, varsın koşmasın, dursun öyle amcde diye almışlar bariz

Evet sağ kanat saat gibi işliyordu da sıkıntımız Arda'nın kanadındaydı..
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Aluriel said:

abi herkes kaçırabilir penaltı, aklı başında kimse buna itiraz etmez zaten ama bu şekilde kaçınca olmuyor işte.

Abi penaltı baska ne sekilde kacacak? Penaltının her turlu kacırılması zaten fail. 90'a atan oldu da kurtaran kaleci mi gorduk?

dışarı vursa, direkten dönse, köşeye atsa ve kaleci kurtarsa yine de şundan iyidir yani. hayı ben mi yanlış izledim penaltıyı cidden şüphe etmeye başladım. bulup izlicem tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke yenilseydik şu takımın başındaki ekipten kurtulurduk hiç değilse selçuk gibi ne olduğu belirsiz bir adamı çağıran necip gibi genç türkiyenin en iyilerinden bir ortasaha oyuncusu olmasına rağmen ısrarla selçuk çağıran yektayı çağıran takımdan adam olmaz arkadaş olmaz diyorum bak ibrahim toroman varken servet neyine ulan slow motionda geziyor sahada adam hala servet neyin ısrarı arkadasım bu bu resmen fb gs oyuncuları sürüp bu oyunculara reklam yapmak resmen baska açıklaması yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben iyi penaltı attı demedim zaten. Dısarı atsa bundan daha kotu bi penaltı cekmis olacaktı bi kere onu gec. Koseye atsa ve kaleci kurtarsa bu sefer yeterince koseye atamamıs olacak ya da yavas vurmus olacak. Yine kotu penaltı. Penaltı kacırırsan basarısız bir penaltı atısı yapmıssın demektir. İyi penaltı kullandı ama atamadı diye bir olay yok.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Polyushka said:

arda hakkında gördüğüm tek şey, hızlı çıkılan hücumları topu ayağına alıp öldürmek, saha sola 20 saat bakınmak, sol kanadı felç etmek, maç boyu 1 kere sol kanattan organize atak gelmez mi, gelmiyor işte. topu kaptırınca koşmamak, pres yapmamak. klasik amc adam işte. alex de souza gibi. ispanyollar bakmışlar, varsın koşmasın, dursun öyle amcde diye almışlar bariz

Evet sağ kanat saat gibi işliyordu da sıkıntımız Arda'nın kanadındaydı..

sağ kanadın da işlememesi takımın kötü oynadığını daha belirginleştirir. ama sol kanadın faydalı olmadığının üstünü yine örtemez. ben zaten ''arda'nın kanadı'' başarısız demiyorum ki, arda oranın adamı değil diyorum. hangi gerizekalı sol açığa çevirdiyse türk futboluna büyük zarara uğrattı. cihan haspolatlıdan sağ bek, orhan aktan sol bek, sabriden dmc yapılan ülke yani. üstelik mevki kavramı bile tam gelişmemiş bir futbol ülkesi. nihat kahveci bir röportajında ''ispanyada oynadıkları futbolun disiplini çok farklı, mesela sen kendi mevkinin dışına çıkıp, takım arkadaşının mevkisine girdiğin zaman, seni uyarıyor'' gibisinden. kaldı ki bu da nihat. bu bile profesyonel futbolu hazmetmiş. türkiye bariz 3.dünya ülkesi, sporuyla, herşeyiyle
Sosyal ağlarda paylaş

Lafa geldi mi teknik var diye 1 milyon tane laf sayar spikerler, yorumcular. Ulan biz 40 yaşında halı sahada top oynadığımızda bile kalecinin üzerine top vurmuyoruz. Neden?Ciddiye alıyoruz oynadığımız maçı.Peki herif neden kaleciye nişanlıyor?Ya ciddiye almıyor ya da atarken üzerinde baskı vardı. O zaman kardeşim atma penaltıyı. O kaçan penaltı 2. olsak bile Avrupa Şampiyonası'na gidemediğimizde kim bilir kaç milyon kişinin küfretmesine neden olacak, daha kimse farkında değil? Bizim yorumcular da hemen gaza geliyor, "yok Kazakistan Azerbaycan'ı yenseymiş, en iyi 2. oluyormuşuz da falan filan", bu gidişle Almanya'ya yeniliriz, son maç sidik zoru ile Azerbaycan'ı yeneriz,17 puanla en kötü grup 2.si oluruz ve gidemeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

top kalecinin ustune gitti de, arda topu oyle atmak istemedi aslinda, problem orda. yoksa, dumduz ortaya vuriim demedi adam, ama baska yere vurmaya yetemedi. fifada filan oluyo ya bazen, boyle ugrasiyosun kenara, 90a filan atiim diye, ama gene dumduz ortaya gidiyo, onun gibi oldu asfdas.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

Hiddink said:

Türk tipi bir sonuç oldu. Eğer kolay yoldan yapmak varsa neden yapalım ki? Zor yoldan yaparız biz

Abi bu adam fazla Avrupa'lı. Bu kadar pişkinlik olmaz. Hakemi, medyayı, taraftarı falan suçla biraz. Devamlı Türklükle bağdaştırmalar, özeleştiriler falan, şunu yapamadık bunu yapamadık. KAldırmaz bunu bu halk:D
Sosyal ağlarda paylaş

yahu penaltıya amma takılmışsınız. takım bok gibi burda atsa ne olacak bu şekilde devam ettiği sürece. en ufak bir gelişme yok resmen takımda.

o kadar sıkıldım ki maçtan futboldan soğudum. futbol sevmeyen kızların neler hissettiğini anladım. bakış açımı değiştirdi resmen maç sfds.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Ben iyi penaltı attı demedim zaten. Dısarı atsa bundan daha kotu bi penaltı cekmis olacaktı bi kere onu gec. Koseye atsa ve kaleci kurtarsa bu sefer yeterince koseye atamamıs olacak ya da yavas vurmus olacak. Yine kotu penaltı. Penaltı kacırırsan basarısız bir penaltı atısı yapmıssın demektir. İyi penaltı kullandı ama atamadı diye bir olay yok.

dışarı atmak var dışarı atmak var şimdi. taca giderse kullandığı penaltı yada tribüne giderse elbette daha kötü olacaktı. ama şu kullandığı penaltı fail direk.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

toggie, yazacaktım sana ama gerek yok. Arkadaşlarla hemfikiriz. Yazmışlar zaten gerekenleri. Biz düşene tekme atanlardan değiliz B)-

Ne yazmıslar? Arda'nın penaltısını savundugum mesajı bulamazsanız ya art niyetlisiniz demektir. Oyle bir mesaj yok cunku. Siz var oldugunu iddia ediyorsunuz. Adam olun cıkarın ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

cetintas said:

toggie, yazacaktım sana ama gerek yok. Arkadaşlarla hemfikiriz. Yazmışlar zaten gerekenleri. Biz düşene tekme atanlardan değiliz B)-

Ne yazmıslar? Arda'nın penaltısını savundugum mesajı bulamazsanız ya art niyetlisiniz demektir. Oyle bir mesaj yok cunku. Siz var oldugunu iddia ediyorsunuz. Adam olun cıkarın ortaya.

Ya olm sinirlenme, gaza gelme, terbiyesizlik yapma, şurada efendi efendi futbol geyiği döndürüyoruz, sinirini bizden çıkartma, sen de şu kadar adamın yazdıklarını oku, sen neyi tartışıyorsun o zaman 1 saattir? Ben yatıyorum bak şimdi mesela? Neden? Uykum geldi. Kişinin ne zaman uyuması gerektiğini bilmesi ne güzel şey canıııımm B)-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...