Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bu iş sadece bir deniz gerekmekte. deniz suyu spreyi denen burun temizleme yolunun doğal ve çok daha efektif olanı bu (ben keşfettim sdf) 1- suya giriyorsunuz ama kafanız dışarda. 2- ondan sonra sağ işaret parmağınızla sağ burun deliğinizi kapatıyorsunuz 3- sol elinizi de sol elmacık kemiğinizin üstüne koyarak sürtünme yoluyla sola doğru çekiyorsunuz (böylece sol burun kanalınız bir miktar açılıyor). 4- sol burun deliğinizden dışarı nefesinizi verdikten sonra, kafanızı suya sokuyorsunuz. 5- sol burun deliğinden içeri deniz suyu çekiyorsunuz yavaşça 6- deniz suyunun burun kanallarından içerini girdiğini hissedince bu sefer sol burun deliğinizi kapatıp, sağ elmacık kemiğini sağa doğru çekiyor ve sağ burun deliğinden dışarı nefes veriyorsunuz (tabi bu nefes verme işlemi falan hep suyun altında) 7- nefes verdikten sonra sağ burun deliğinden içeri yine yavaşça deniz suyu çekiyorsunuz ve sağ burun deliğini kapatıp soldan dışarı nefes verip aynı şekilde devam ediyorsunuz. Aynı egzersizi evde sadece nefes alma olarak yapabilirsiniz ama deniz suyu ile bir süre bu egzersizi yaptığınız zaman burnunuz açılıyor. tabi eğer burun tıkanıklığı kronikse bunu bir süre düzenli bir egzersiz haline getirmeniz lazım. zira egzersizi yaptıktan sonra bir süre açık kalıp tekrar tıkanıyor ama egzersizi yaptıkça açık kalma süresi de artıyor.
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 snokerli dalis yapiyorsunuz 10metreye, bir noktada basinc yuzunden ne kadar iltahap sumuk varsa kanla karisik slop diye cikiyor burnunuzdan. isin sirri deniz gozlugunuz kan icinde kalmisken panik yapmamak. benim simdiye kadar buldugum en etkili yontem bu.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ya bu burun eti şişmesinden falan olanlara da iyi geliyor ama sadece sinüslerin dolu olmasından olanlara değil. bir de bu egzersizin normal denizsiz olanını burun eğriliği olanlara da tavsiye ediyorlar sanırım. bu egzersizle burun eti şişikliği için verilen deniz suyu spreyi fikrini birleştirerek daha efektif bir yöntem elde ettiğimi düşünüyorum sdf
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yuksekçe bir iskeleden çivi atlamak. burnu tıkamadan. çok allerjik bir insan olarak bana birebir geliyor açıkçası.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 olm adam gibi yapın lan hörp diye çekmeyin burnunuza sakin sakin yavaş yavaş kontrollü kontrollü
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Burnunuzu kanatın, çok rahatlatıyor nefes almak konusunda. Benim sürekli burnum kanar ve burnum kanadığında çok rahat nefes alıyorum.
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bigun burnun kaniyacak ve durmayacak. 2 koca tamponu burnuna soktuktan sonra gel bana sdfsdsdf
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 deli misiniz lan yok sinüsleriniz patlatın, yok burnunuzu kanatın falan. acaba başına akıllı mantıklı insanlar için diye mi ekleseydim sdf
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Leadman said: Burnunuzu kanatın, çok rahatlatıyor nefes almak konusunda. Benim sürekli burnum kanar ve burnum kanadığında çok rahat nefes alıyorum. ahaha 112yi aklından çıkarma hacı sen=)
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 sinuzit ile logic ters orantida ilerliyor malesef.
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 burnu koparın abi agız yeter nefes almak için
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 senko said: sinuzit ile logic ters orantida ilerliyor malesef. hele burun deliler gibi akmasına rağmen hala tıkanıksa iş burnu açmak için manyaklığa vuruyor... güzel tespit=)
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hiç uğraşmayın serum alın şırınga alın, burna doğrudan enjekte
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 evet o yöntem de var. daha doğrusu deniz suyuna benzer solüsyonlar var bi de şişeleri var eğilip burna bir delikten sıkıyorsun diğer delikten çıkıyor. o da baya rahatlatıyor ama ben balıkların içine işeyip bokunu yaptığı deniz suyunu tercih ediyorum
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yok biz doğrudan serumla yapıyorduk, o deniz suyu olanı da damla niyedine kullanıyordum bi ara
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ardeth said: evet o yöntem de var. daha doğrusu deniz suyuna benzer solüsyonlar var bi de şişeleri var eğilip burna bir delikten sıkıyorsun diğer delikten çıkıyor. o da baya rahatlatıyor ama ben balıkların içine işeyip bokunu yaptığı deniz suyunu tercih ediyorum abi sadece balık işese sıçsa problem yok
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 onu anca gidip actirsan sanirim. cubuk mubuk hikaye ama dustan cikinca hafif islak kulaga kulak pamugu sokmak hafif hafif derinlere goturerek bambaska zevkler elde edebilirsin. ear orgazm diyorum ben buna.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Red said: Ardeth said: evet o yöntem de var. daha doğrusu deniz suyuna benzer solüsyonlar var bi de şişeleri var eğilip burna bir delikten sıkıyorsun diğer delikten çıkıyor. o da baya rahatlatıyor ama ben balıkların içine işeyip bokunu yaptığı deniz suyunu tercih ediyorum abi sadece balık işese sıçsa problem yok yok açılıyom ben baya bi de martılar var gerçi
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ardeth said: olm adam gibi yapın lan hörp diye çekmeyin burnunuza sakin sakin yavaş yavaş kontrollü kontrollü deniz bulamadım pisuvarda denedim
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 metodun yanlış anlaşılmasından doğabilecek sorunlardan sorumlu değilim sdf
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Hangisini tercih etmeliyiz ? 1 http://www.arteutile.net/art_content/images/BIGBIG_gianni_AGE98C-1.jpg 2 http://www.maldivesonlineguide.com/wp-content/uploads/2009/02/maldives.jpg
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 2. de 5dk sonra hava muhalefeti nedeniyle 1.'ye dönüşecek. hayati tehlike yaratmaması için hiç girme bence.
Öne çıkan mesajlar