Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doğal yollarla burun açma tutorial'ı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu iş sadece bir deniz gerekmekte. deniz suyu spreyi denen burun temizleme yolunun doğal ve çok daha efektif olanı bu (ben keşfettim sdf)

1- suya giriyorsunuz ama kafanız dışarda.

2- ondan sonra sağ işaret parmağınızla sağ burun deliğinizi kapatıyorsunuz

3- sol elinizi de sol elmacık kemiğinizin üstüne koyarak sürtünme yoluyla sola doğru çekiyorsunuz (böylece sol burun kanalınız bir miktar açılıyor).

4- sol burun deliğinizden dışarı nefesinizi verdikten sonra, kafanızı suya sokuyorsunuz.

5- sol burun deliğinden içeri deniz suyu çekiyorsunuz yavaşça

6- deniz suyunun burun kanallarından içerini girdiğini hissedince bu sefer sol burun deliğinizi kapatıp, sağ elmacık kemiğini sağa doğru çekiyor ve sağ burun deliğinden dışarı nefes veriyorsunuz (tabi bu nefes verme işlemi falan hep suyun altında)

7- nefes verdikten sonra sağ burun deliğinden içeri yine yavaşça deniz suyu çekiyorsunuz ve sağ burun deliğini kapatıp soldan dışarı nefes verip aynı şekilde devam ediyorsunuz.

Aynı egzersizi evde sadece nefes alma olarak yapabilirsiniz ama deniz suyu ile bir süre bu egzersizi yaptığınız zaman burnunuz açılıyor. tabi eğer burun tıkanıklığı kronikse bunu bir süre düzenli bir egzersiz haline getirmeniz lazım. zira egzersizi yaptıktan sonra bir süre açık kalıp tekrar tıkanıyor ama egzersizi yaptıkça açık kalma süresi de artıyor.
Mesaj tarihi:
snokerli dalis yapiyorsunuz 10metreye, bir noktada basinc yuzunden ne kadar iltahap sumuk varsa kanla karisik slop diye cikiyor burnunuzdan.

isin sirri deniz gozlugunuz kan icinde kalmisken panik yapmamak.

benim simdiye kadar buldugum en etkili yontem bu.
Mesaj tarihi:
ya bu burun eti şişmesinden falan olanlara da iyi geliyor ama sadece sinüslerin dolu olmasından olanlara değil.

bir de bu egzersizin normal denizsiz olanını burun eğriliği olanlara da tavsiye ediyorlar sanırım. bu egzersizle burun eti şişikliği için verilen deniz suyu spreyi fikrini birleştirerek daha efektif bir yöntem elde ettiğimi düşünüyorum sdf
Mesaj tarihi:
Leadman said:

Burnunuzu kanatın, çok rahatlatıyor nefes almak konusunda. Benim sürekli burnum kanar ve burnum kanadığında çok rahat nefes alıyorum.

ahaha 112yi aklından çıkarma hacı sen=)
Mesaj tarihi:
senko said:

sinuzit ile logic ters orantida ilerliyor malesef.

hele burun deliler gibi akmasına rağmen hala tıkanıksa iş burnu açmak için manyaklığa vuruyor...

güzel tespit=)
Mesaj tarihi:
evet o yöntem de var. daha doğrusu deniz suyuna benzer solüsyonlar var bi de şişeleri var eğilip burna bir delikten sıkıyorsun diğer delikten çıkıyor. o da baya rahatlatıyor ama ben balıkların içine işeyip bokunu yaptığı deniz suyunu tercih ediyorum
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

evet o yöntem de var. daha doğrusu deniz suyuna benzer solüsyonlar var bi de şişeleri var eğilip burna bir delikten sıkıyorsun diğer delikten çıkıyor. o da baya rahatlatıyor ama ben balıkların içine işeyip bokunu yaptığı deniz suyunu tercih ediyorum

abi sadece balık işese sıçsa problem yok
Mesaj tarihi:
onu anca gidip actirsan sanirim.
cubuk mubuk hikaye

ama dustan cikinca hafif islak kulaga kulak pamugu sokmak hafif hafif derinlere goturerek bambaska zevkler elde edebilirsin.

ear orgazm diyorum ben buna.
Mesaj tarihi:
Red said:

Ardeth said:

abi sadece balık işese sıçsa problem yok

yok açılıyom ben baya bi de martılar var gerçi
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

olm adam gibi yapın lan hörp diye çekmeyin burnunuza sakin sakin yavaş yavaş kontrollü kontrollü

deniz bulamadım pisuvarda denedim
  • Yeni Oluştur...