senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 canakkaleyi de kazanamayacak kadar okuz degildir cnm sizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 çanakkale gsl öyle kolay kazanılan yerlerden değil hele ki önünde mimar sinan ve marmaraya yerleşmemiş güzel sanatlar lisesi ya da meslek lisesi mezunları varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 eskişehire yatay geçiş şansı var tabii.. eğer ki vakıf üniversitesinin yetenek bursu almış bir öğrencisiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Red said: sınava girceksen otobüsten inip bikaç saat oyalanıp sınava girip tekrar dönebilme seçeneğin yok mu ? otobüste uyursunYok. Antalya Kaş'tan tek otobüs var. Aktarmalı olarak yapabilirim o dediğini ama onunla da uğraşmaya deymez. Bir de otobüste uyuyamıyorum ben. Çanakkale GSF'nin sınavına 220 kişi kayıt yaptırmış. 110 kişi alacaklar. 2 kişiden biri girecek. 3 aydır elime kalem almadım ama bir ihtimal deneyeceğiz işte. Bakalım. 3 ay önceki halimle çok rahat girerdim diye düşünüyorum ama şu an bayağı zor görünüyor. Bir umut gidiyoruz işte. Giremezsem askere akarım artık. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 kaşta mısın? ben o gün fethiyeden çanakkaleye gidicem, alayım mı seni de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Yemin et? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 allah belasını versin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 eheh şaga yaptım lan fakir, heycanlanma hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ulu'da Cool Adam, burda bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bütün mesajlar silinsin son 4 post kalsın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Otogara yakın 3 yıldızlı otel buldum, rezervasyon yaptırdım. 50 liraymış gecesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 http://leechiropracticaz.com/wp-content/uploads/2011/04/kidney_lowback1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Git lan buradan troll, garbage'da takıl. Adamı hasta etme, alırım ayağımın altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 o ayaklar bizde boy boy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Cin Ali'nin ayağı girsin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ahaueheahea ginaly <2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 arenda_duwcal'ın hatrına susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bak arenda dedin bi titreme geldi bana gidiyim de yastik altina bi bicak koyam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ginaly said: eheh şaga yaptım lan fakir, heycanlanma hemen. SLAKDJFLSKDJFLJDLASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar