Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çanakkale'de bir gece nerede kalırım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öğretmen evi çan ilçesindeymiş yalnız çanakkaleye ne kadar uzak bilmiyorum staj için giden arkadaşım orda kalmıştıda.çanakkale merkezde de vardır sanırım ama
Mesaj tarihi:
Merkezde de var sanırım.

Çanakkale Öğretmenevi Adres (Otel Bölümü): Eski Ticaret Meslek Lisesi – Demircioğlu Caddesi Fen Lisesi Karşısı/Çanakkale
Çanakkale Öğretmenevi Telefon(Otel Bölümü): 0 (286) 213 78 31

Mesaj tarihi:
eskiden öğretmen evi tam merkezdeydi ama oradan kaldırmışlar harabe halinde şuan, ben de dün döndüm çanakkaleden orada olsaydım seve seve ağırlardım, okulun yurtları alabilir diye düşünyorum çünkü şuan yaz okulu da yok orada bence bir yurdu ara,hem daha yakın da olmuş olur sınav yerine.
Mesaj tarihi:
Devlet su işleri misafirhanesi tadilattaymış şuan için. Yalnız öğrenci olmadığı için şuan yurtların hepsi boş ve 15-20 liraya yurtlarda kalabiliyorsun. Bir sıkıntı olursa bana ulaş her ne kadar şuan için bodrumda olsam da telefon ile halledebiliriz.
Mesaj tarihi:
Leadman said:

Yemekhane'de girecekmişim sınava, İlahiyat Fakültesi karşısı diyor.

Terzioğlu yerleşkesine girince hemen soldan devam ediyorsun. Meslek yüksek okulunun yanında kalıyor ilahiyat fakültesi.
http://g.co/maps/mmgj

Antalya'dan geliyorsan otogara girecektir araç. O zamanda servis ile merkeze iner cumhuriyet meydanının oradan dosdoğru öğretmenevini gitmeni öneririm.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

lan dasaaa sen de az fakir rpsi yapmıon ha. gördük bankada ne kadar paran olduğunu çakal.

abi yılda bi bankamatiğe para koyuyorum 40lira falan.

2gün sonra zaten "bangagartınızın parasıydı o" diyip alıyor banka. sıfırlıyor hesap.
  • Yeni Oluştur...