Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Sabah 10:30'da sınava gireceğim için Çanakkale'de kalmam şart. Öğretmen Evi ve DSİ Misafirhaneleri'ni de yazdım bir kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 öğretmen evi çan ilçesindeymiş yalnız çanakkaleye ne kadar uzak bilmiyorum staj için giden arkadaşım orda kalmıştıda.çanakkale merkezde de vardır sanırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Merkezde de var sanırım. Çanakkale Öğretmenevi Adres (Otel Bölümü): Eski Ticaret Meslek Lisesi – Demircioğlu Caddesi Fen Lisesi Karşısı/Çanakkale Çanakkale Öğretmenevi Telefon(Otel Bölümü): 0 (286) 213 78 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 eskiden öğretmen evi tam merkezdeydi ama oradan kaldırmışlar harabe halinde şuan, ben de dün döndüm çanakkaleden orada olsaydım seve seve ağırlardım, okulun yurtları alabilir diye düşünyorum çünkü şuan yaz okulu da yok orada bence bir yurdu ara,hem daha yakın da olmuş olur sınav yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Arayayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Devlet su işleri misafirhanesi tadilattaymış şuan için. Yalnız öğrenci olmadığı için şuan yurtların hepsi boş ve 15-20 liraya yurtlarda kalabiliyorsun. Bir sıkıntı olursa bana ulaş her ne kadar şuan için bodrumda olsam da telefon ile halledebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Eyvallah, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Öğretmen evi http://g.co/maps/mxq7 Anafartalar kampüsü http://g.co/maps/y6v8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Yemekhane'de girecekmişim sınava, İlahiyat Fakültesi karşısı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Gece 11:30(23:30) sularında Çanakkale'de olacağım; o saatlerde ne bok yicem? Yurtlar kapalı olur muhtemelen herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Leadman said: Yemekhane'de girecekmişim sınava, İlahiyat Fakültesi karşısı diyor. Terzioğlu yerleşkesine girince hemen soldan devam ediyorsun. Meslek yüksek okulunun yanında kalıyor ilahiyat fakültesi. http://g.co/maps/mmgj Antalya'dan geliyorsan otogara girecektir araç. O zamanda servis ile merkeze iner cumhuriyet meydanının oradan dosdoğru öğretmenevini gitmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Alırlar mı gece 12'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Sokakta bırakmazlar herhalde hayvan olamazlar o kadar istersen yer ayırttırabiliriz hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 5 yıldızlı otel yok mu çanakkalede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ginaly said: 5 yıldızlı otel yok mu çanakkalede? var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 biz fakiriz abi T_T ekmek paramız bile yok bizim. sunta falan kemiriyoruz bulursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 lan bi gece sonuçta, ne kadar girebilir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bizde bi ay boyunca toplam para kadar bile olmayan kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 lan dasaaa sen de az fakir rpsi yapmıon ha. gördük bankada ne kadar paran olduğunu çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 En kotu ihtimal normal bir otele git 100 tl olsa bile pazarlik yaparsin 50tl koyar tamam mi devammiya getirirsin olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 sınava girceksen otobüsten inip bikaç saat oyalanıp sınava girip tekrar dönebilme seçeneğin yok mu ? otobüste uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ginaly said: lan dasaaa sen de az fakir rpsi yapmıon ha. gördük bankada ne kadar paran olduğunu çakal. abi yılda bi bankamatiğe para koyuyorum 40lira falan. 2gün sonra zaten "bangagartınızın parasıydı o" diyip alıyor banka. sıfırlıyor hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 nasolsa kazanamıcan boşu boşuna o kadar zahmete giriyosun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 şunu dememek için kendimi zor tutuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ne sınavı lan bu çanakkalede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar