coamenel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hacım malzemelerimiz 4 çorba kaşığı süt tozu 6 çorba kaşığı kakao 5 çorba kaşığı şeker bir tutam tuz 150 gr tereyağı (hindistan cevizi yağı bulursanız çok daha cancanlı olur ama zor) aroması için istediğiniz şeyi 1 çay kaşığı koyabilirsiniz daha fazlası abartılı bir tat verir ben bir çay kaşığı türk kahvesi koydum ceviz de koyacaktım ama üşendim ezmeye. önce yağ haricindekileri karıştırığ elekten geçiriyoruz sonra yağı eritip soğutuyoruz üzerine ekliyoruz karışımın iyice yediriyoruz daha sonra yağlı kağıt serdiğimiz bir kaba koyup atıyoruz dolaba bir saat sonra gidip afiyetle yiyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi süpersin sen ya.senin gibi adamlar lazım patiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Zaybird said: abi süpersin sen ya.senin gibi adamlar lazım patiye. okul açılana kadar işsizlikten dolduracam totoryılı komple :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 anam costu lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bunu denicem.ama ben sütlü çikolata severim.bu daha çok bitter gibi duruyor daha sütlü olması için nası degişiklik yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Red said: bunu denicem.ama ben sütlü çikolata severim.bu daha çok bitter gibi duruyor daha sütlü olması için nası degişiklik yapalım 5 kaşık kakao 6 kaşık süt tozu yarım çay bardağı da süt ekle 2 saat kadar buzluğun normal kısmında beklet abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 haberlere çıktı aynısı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hacıt kurdun nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 senin gibi ev arkadaşım olacaktı mutfak masrafı yaptırmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 NolaxThensbane said: senin gibi ev arkadaşım olacaktı mutfak masrafı yaptırmazdım valla eşkişehire yerleşip ev arayacam o taraftaysan bana gayet muhteşen bir teklif gibi geldi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 marksman said: hacıt kurdun nerde büyüdüğüm mağaraya bağladım evcilleşmesin diye çok çıkarmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi son foto eksik niye ? böyle tadarken yüzündeki ifadeyi görmek isityoruz gerekirse bıyığının ucunda ki çikolata parçacıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 marksman said: abi son foto eksik niye ? böyle tadarken yüzündeki ifadeyi görmek isityoruz gerekirse bıyığının ucunda ki çikolata parçacıklarını bitmeyeydi çekerdim bidaha ki sefere söz viskili miskili çekecem fotoyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 coamenel said: NolaxThensbane said: senin gibi ev arkadaşım olacaktı mutfak masrafı yaptırmazdım valla eşkişehire yerleşip ev arayacam o taraftaysan bana gayet muhteşen bir teklif gibi geldi >:D< bitirdim öğrencilik hayatını geç kaldın :D artık çikolatanı kahveni atatmaya gelirim yolum düşerse oralara (bakınız zorla kendini davet ettiren tip (:P)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 NolaxThensbane said: coamenel said: NolaxThensbane said: senin gibi ev arkadaşım olacaktı mutfak masrafı yaptırmazdım valla eşkişehire yerleşip ev arayacam o taraftaysan bana gayet muhteşen bir teklif gibi geldi >:D< bitirdim öğrencilik hayatını geç kaldın :D artık çikolatanı kahveni atatmaya gelirim yolum düşerse oralara (bakınız zorla kendini davet ettiren tip (:P)) başımla birlikte hele bi yerleşeyim ondan sonra ziyafet başlayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bölüm modu yapın bu arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Sleeep said: bölüm modu yapın bu arkadaşı B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar