piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Philips 273E3SB/00 27" 5ms (Analog+DVI) SmartImage Lite Wide Screen LCD Monitör şunu 550 tl ye satan buldum. iyimidir sizce fiyatı ve kendisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ne iş için kullanacan ? Oyun mu ? Meslek icabı mı ?( çizim vs. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Bunun yerine HKC 2712 daha iyi sanki eğer f/p olarak bakıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 27" monitörde kral bu; http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/viewsonic-vx2739wm-27-vx2739wm-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=47771 f/p olarakta Holy'nin dediği gibi HKC 2712. http://www.teknolojix.com/?urun-38327-27---HKC-2712-LCD-MON-WIDE-2MS-DVI-HDMI-MM-P-SiYAH-.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 film izliyorum genelde iş icabı ps falan da kullanıyorum ama ev bilgisayarı olduğundan hardcore değil. asıl amaç film tabii. daha iyileri vardır elbet hkc i de gördüm ama bu monitör bu fiyata iyi midir merakım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 32" full hd tv kovalamak daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 o aşar ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yok mu şimdi bilen eden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 100 lira daha koy HKC al. 550 liraya da olsa 27" de olsa şu devirde 5ms monitör alma. Filmlerde bile farkedersin aradaki farkı. LED aydınlatmalı da değil, yeni teknolojiye ayak uyduramamış bir arkadaşımız kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 filmlerde farkedemez kolay kolay. illa 27" mi olacak monitör? bi de bütçe ne kadar ve ne iş için kullanacaksın tam oalrak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Aksiyon filmi izlerken farkediliyor ya, ben denemiştim hatta direkt yanyana koyarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 animasyon yada çizgi film falan izlerken farkedilir en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Hmm onlar ile test etmemiştim ama aksiyon filminde farketmiştim. Ha tabi öyle çok can sıkacak bir durum değil yine gayet güzel izleniyor ama o kadar para verip 5ms ve led aydınlatmasız almamak lazım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yok almasın bence de zaten günlük kullanacaksa. kötü bi monitör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 şu an kullandığım monitör samsung 2333sw o da 5 ms ben şimdiye kadar hiç farketmedim delay vs. dediğim gibi genellikle film için kullanıcam. arada ps tasarım retouch vs. 27" olsun istiyorum, yani daha büyük monitöre geçmek istiyorum artık 23" kesmiyor. hkc alternatifini de düşünmeye aldım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 led aydınlatmalı olanlarda çok ucuk fiyatlarda ama. 27" led i cant affort that shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 HKC 2712 led aydıntlatmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 çok detaylı arastırmadım. arastıracağım tabii ki ama hkc cidden çok mu iyi bu philipse göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 700 lira altında bulamadım ben de başka bi alternatif o hkcye. görmeden alma yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 HKC'nin reviewları var hem dh'de hem de shiftdelete'de. Ben de reviewlara baktım sadece ama canlı görmedim. f/p olarak ondan iyisi yok ama piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 dh de baktım bende olumlu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar