sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Durum biraz karışık. Elimde 2005 model beyaz bir golf var. Seçenekler şunlar (4 ay sonra) Golf ile devam etmek. Golf'ü anneye verip 0 araç bakmak, 0 araç dediğim de polo fiesta veya astra. Golf'ü seviyorum çok ama biraz sorunlu bir de 2005 model eskiyor artık. Küçük arabaya da çok binesim yok ama iç donanım açısından ve benim başımı ağrıtmaması açısından daha mantıklı olacak. Askerdeyim şuanda dönünce öyle servislerde çürüyecek vaktim olmayacak iş güç derken. Golf'ten kopmak zor biraz ama, siz ne önerirsiniz? Yeni ve küçük bir modele geç dersen fiesta corsa polo hangisi olur tercihiniz ve neden? Bütçe 25-30 falan işte. İç dizayn önemli benim için biraz, otururken rahat etmem, içinin hoş gözükmesi falan. Hız hiiiç önemli değil, az yakması da çok problem değil. Böyle. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Polo.. İçlerinde golfe en yakın duran o. Basta astta demişsin fakat bence corsayi kastettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Evet corsa demek istedim. Bana polo en yakın geliyor da, opsiyonlar arasında golf ile devam etmek de var. O konuda kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yeni polo golf zaten. http://www.volkswagen.nl/media/home/modellen/polo/animatie_polo.gif (gif) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Fiesta baya hoş, Biraz kullandım da 3 saatlik şehir dışı falan yaptım. Gel gör ki euro falan yükselince fiyatlar arttı baya baya eskiden 32ye alabildiğin araba şimdi 37 bin mi ne oldu yani 0 30 binle biraz zor ben de aralığı bekliyorum o yüzden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bilader artık askerlik yapsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 golf dursun bide ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bugün teslim oluyorum lan usta birliğine. internet cafedeyim asşdklas. abi golf iyi de, yeni polonun içi falan çok iyi ya, 6 senelik araba oldu benim golf. Annem öldürsün işte arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Fiesta guzel, corsa da guzel aslinda ama biraz ozellikli olsun diyince 30a zor ikiside, nedense ne polo ne golf hic bana hitap etmiyor tasarim olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Astra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Elbette golfün durması da iyi bir seçenek ama ne tarz sorunlar çıkardığı önemli. Bı noktadan sonra en iyi araba sorunsuz olan araba oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar