Artariel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 öncelikle şifre : https://twitter.com/#!/wikileaks/status/109435393639849986 uçurulduysa buraya da yazayım wiki said: AES256CBC: Gw0whe$PfehwH{W%$%0sfwFGOENqi24yHSFP{NKFwekqzcxGPAEGMq32pfewkjnwrHN}#%Fwedqkdg?WM43hgwr#$JhowdnwqQELFDWmenhwREWKwqeq$ bu insurance file'ın torrenti: (crack warez paylaşımına falan girmez sanırım ?) http://thepiratebay.org/torrent/5723136/WikiLeaks_insurance artık hükumetten falan ne tür baskı gördüler veya kendilerinde ne tür bir can tehdidi sezdiler bilmiyorum ama sonunda yayınlandı şu garanti belgesinin şifresi. aescrypt diye bi programla mı ne açılıyormuş. her neyse. birazdan başlarım okumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 nasıl açıyoruz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Sigorta sisteminde dönen düzenbazlıklarla falan mı ilgili, nedir bu? Yoksa uydurdum mu isime bakıp sdf Rica etsem, 2 satırlık bir özet geçseniz, ona göre okusam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 konuyu ben de bilmiyorum ama bence adam kendine sigorta olarak yayınlıyorsa part part açması daha mantıklı. bakın bir kısmını açtım devam ederseniz daha da açarım mantığıyla. eğer hepsini açtıysa ggnore. bakalım ilginç bişeyler çıkacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bi özet gecseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 geçiyorum sürekli AKPyi övmüşler, son 50 yılın en iyi partisi diyolar. olm kendiniz okusanıza azcık adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Wikileaksin yandaş medya olduğunu ne zaman öğrenecek acaba insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yandaş medyalık bişey yaptığını görmediğim daha yayınladığı şeyler de şuana kadar acayip şeyler değildi bazılarının hafifçe yüzünü kızartacak şeylerdi ama yani dünyada yapılan onca şeyin yanında çok dudak uçuklatmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Öyle elini kolunu sallaya sallaya birşeyler yayınlamak üstüne ted'e çıkmak falan illa bi yerde öldürülürdü eğer ki bu işte uncle sam'in parmağı olmasaydı. Yandaş medyadan kastım buydu aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 işte dünyayı sallıycaz deyip de öyle acayip ciddi bişey yayımlamadıkları için henüz emin değilim çok ilgilendiklerinden. buna karşılık öldürülse muhtemelen "vaay adam haklıymış bütün devletler şerefsiz" der bir sürü insan. bunun yerine sicil karalama yoluna gitmeleri bence adamı ciddiye aldıklarını gösteriyor. yani onu öldürmektense bir tecavüzcü konumuna düşürmeye çalışması daha mantıklı bir strateji böyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ardeth bi özet gec haci ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 şifre çalışmıyorüğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 lol, gene haber sitesi yorumalri formatinda girmis topic asdf bu insurance file butun wikileaks dosyalarinin tek eyrde toplanmis hali, sansursuz ve kyryptolarda gecen isimler acik secik gorunuyor, abd nin kullandigi mister yalaka lar desifre oluyor yani bizdeki bay X gibi wikiliks bunu nete saldi ve "akilli olmassaniz veririm sifreyi, isimleri butun dunay ogrenir" dedi, gazetelerle anlasti, gazeteler ulsual guvenlige tehdit olsuturmiycak ve insanalrin hayatini tehlikeye atmiycak bir sekilde sansurleyip yayinladi bunlari guardian la irtibati olan bi wikiliks calisina ise gitmis wikiliks ile ilgili yazdigi kitapta bu sifreyi aciklamis iste, wikiliksciler panik olmus bu yuzden guardianla takismislar falan filan eger cidden cozulduyse sifre bizim burdaki mister yalaka nin kimligini bulmak lazim, bilmeyenelr icin mister yalaka yozdil said: Hepimiz wikiyiz birbirimizi biliriz What i know is... Baş harfleri, Wiki. Bildiğim demek. ¡ Tarikatlar-cemaatler iktidarda fink atıyormuş, bakanlar birbirini jurnalliyormuş, ispiyoncu gazetecilerimiz varmış, yiyip içip Amerikan elçilerine kusuyorlarmış, yolsuzluk varmış,rüşvet varmış, ihalelerde avanta dağıtılıyormuş, malı götürenler yurtdışındaki gizlihesaplara istifliyormuş, Deniz Feneri varmış, uyuşturucu satıcısı vekil varmış, sübyancıvarmış, futbol siyasete alet edilmiş, seçim kazanmak için örtülü ödenekten para ödeniyormuş, Başbakan az okuyormuş, Cumhurbaşkanı yüzünden devamlı bir gözüarkadaymış, Ankaraya ikiyüzlülük hâkimmiş, herkes birbirinin arkasından entrikaçeviriyormuş, AKP memur alırken bizden olan-bizden olmayan ayrımı yapıyormuş, güya hem Arapları hem İranı seviyormuşuz ama, hem bizde ABDnin nükleer füzeleri varmış,hem de Araplar İranı vurun diye Washingtona yalvarıyormuş, Azeriler bizegüvenmiyormuş, dümenden kardeş ayağına yatıyorlarmış, Avrupa Birliğinin bizi almayaasla niyeti yokmuş, başta zampara Silvio, alenen kandırıyorlarmış. ¡ Wikimeyen var mı bunları... Bilmeyen yani? ¡ WikiLeaks skandalının en skandal tarafı, skandalları herkesin biliyor olması. ¡ Peki, gırtlağına kadar bunca skandalın içinde yaşıyor olmasına rağmen, neden ilk kezduyuyormuş gibi yapıyor Türkiye? ¡ Çünkü... ¡ WikiLeaks belgelerinin orijinal metinlerini satır satır okudum, bilgisayar marifetiyle kelimekelime taradım... Öyle biri var ki, tüm dünyada, sadece bizim belgelerde adı geçiyor. ¡ Fransa belgelerinde yok. Almanya belgelerinde yok. Rusya belgelerinde yok. Azerbaycan, İsrail, Japonya, Ürdün, Afrika ülkelerinde yok, Kaddafiyi anlatan belgelerdebile yok, Kanadada yok, Mısır, İspanya, Honduras, Panama, Brezilya, Çinde yok... Bi tekbizde var. ¡ Mister yalaka! ¡ İnanmayan, açsın tek tek okusun... Dünyadaki 270 büyükelçilik ve konsolosluktan Washingtona onbinlerce sayfa kriptogönderen Amerikalı diplomatlar, tüm dünyada sadece Türkiyeden geçtikleri kriptolardayalaka şahsiyetine yer vermiş. ¡ Veya, açın bakın televizyonlara... Önemli değil, mahalle dedikodusu, salak Amerikalılar, hepsi uyduruk, iftira, yalan, bir bardak suda fırtına, ilişkilerimizi etkilemez, sorun olmaz demeleri... Yarabbi şükür demeleri ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi şifreyi kullanamadım bi türlü ben aescrypt i indirdim kurdum şifreyi giriyorum "invalid input file "C:Program Filesblabla" invalid signature." diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Canonical said: Öyle elini kolunu sallaya sallaya birşeyler yayınlamak üstüne ted'e çıkmak falan illa bi yerde öldürülürdü eğer ki bu işte uncle sam'in parmağı olmasaydı. Yandaş medyadan kastım buydu aslında :) wikileaks sadece julian assange den oluşmuyo ama hadi diyelim sam amca kızdı sıktı topuklarına julian abinin, sonradan meydana gelen streisand effectin kimde patlıcağı belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 aklımda iki şey var birincisi anladığım kadarıyla (wikileaks'in twitter sayfasından) bu cablegate2 arşivi diye birşeyin şifresi insurance dosyasının değil ikinciside ardeth bu insurance dosyasını nasıl açtı :p asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bu dosyayı açan herkes karşısına özet halinde bütün dünya sırlarını çıkmasını bekliyor sanırım ne bu heycan. muhtemelen anlamayacaksınız bile ilk okuyuşunuzda. bir sürü ıvır zıvır terim kişi yer olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 E bi özet geçin anlayan biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bruce willis filmin basindan beri oluymus zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 herşeyin arkasında amerikaisrailnato varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ardeth de anlamamış işte çaktırmamak için kendiniz okuyun diyor^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi dosya açılamıyor şifre bu değil nası açsın adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Beyler wikiliks cd-key var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yav said: ardeth de anlamamış işte çaktırmamak için kendiniz okuyun diyor^^ açmadım ki daha açsam da zaten anlamanın zor olacağını belirttim. ama yine de başkalarından dinlemeye karşıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Dosya açılmadı hakikaten,şifre twitter'da ki değil herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar