Samanosuke Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ya b1z arkadaslarla kendi aramizda shard actik ama ben evden giremiyorum cunku su sylveria adinda bir server var clientini sildim ama hala client 2.03 u acarken o cikiyo giremiyorum deli olucam searchden aradim yok d1yo remove danda baktim yok yan1 i
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 verdata.mul dosyası olduğu için client 203 ü açtığında arka planda hg nin görüntüsü var. login.cfg dosyasınada açtığınız server ın ip port unu yazıcan. [Bu mesaj _FrOsT_ tarafından 27 Eylül 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Samanosuke Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bak1yorum ama bir sey yok arkadasin serverina girmek istiyorum notepade ip yi yazdim sonra client 2.03 u actim gene giremedim couldnt connect diyor
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Sormucaktımda serveri cafedenmi açtınız :lol:[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
Samanosuke Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yok bea ya evden act1k kendi aramizda olesine bir amac yok yani yardim edicek yok mu??
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bazı sunucuların bağlantı dosyaları sizin default ultima dosyalarını olduğu gibi değiştiriyorlar.. bu tür serverlardan uzak durun derim ben.. probleminizi tam anlatamadığınız için birşey diyemiyorum ama zor gelmeyecekse oyunu baştan kurun 5 dakikanızı alacaktır sonuçta..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Samanosuke Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 arkadas shardi acti simdi bana ip ve portu yolladi sonra bir notepad actim yazdim port ve ip yi sonra clienti actim sharda giremedim couldnt connect oldu acc yide ark aktif etti.Uo yu yeniden yuklemek isterim ama cd si yok nette biliyorsaniz bir adres yolarsaniz sevinirim:)
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 arkadaşının yolladığı port ve ip'yi login.cfg dosyasına yazacaksın sonrada www.tanjiers.org adresinden clients bölümünden 2.0.3 client indirip onunla bağlanabilirsin[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Samanosuke Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 login cfg dosyasi aradimda bende bir sorun var o dosyayi actigimdabrowse faln listeden program secme var o da olmayinca arkadas login.cfg dosyasi ac dedi kendim yaptim bi tane ip ve portu yazdim olmadi nese yardimlariniz icin tekrar tskler.
Madenci_MV Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Samanosuke, 27 Eylül 2004 19:53 tarihinde demiş ki: Ya b1z arkadaslarla kendi aramizda shard actik ama ben evden giremiyorum cunku su sylveria adinda bir server var clientini sildim ama hala client 2.03 u acarken o cikiyo giremiyorum deli olucam searchden aradim yok d1yo remove danda baktim yok yan1 i Hehe o bahsettiğin server herkese bir çeşit trojen yolluyor bence aman girmeyin o servera sona don gömlek bırakır çıkarsınız hede hödö :P[signature][hline]Madenci Game master BS Tiara Satiris Game Master mage PK Rulaz
Öne çıkan mesajlar