Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ark.lar cpu fan ve power supply için tavsiye edeceginiz marka var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 thermaltake coolermaster zalman hede hede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bütçeni, sistemini ya da ne için kullanacağını yazsan ona göre tavsiye alabilirdin. zira bu dünyanın parası thermaltake, zalman fanlar normal kullanacılar için fazla kaçıyor bence. hem de ucuz modelleri traktör gibi ses yapabiliyor. daha çok overclock'çular için. ama power supply her tür kullanıcı için önemli tabii. yine sistemine ve overclock yapıp yapmayacağına göre almak lazım ama. standart bir bilgisayara 400+w fazla mesela. ama genel olarak markalar hakkında fikrim yok ne yazik ki.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 en iyisi zalman. ama çoğu yerde bulamazsın sanırım.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 vantec de olabilir...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 orjinal intel fan var p4 makine arasıra tekliyor dönerken temizlik falan cok kastım ama devam ediyor. almısken de daha iyi sogutma yapan ne alabilirim diye dusundum zira kasa biraz kuytuda kalıo hava sirkülasyonu zayıf ısınma fazla oluyor. Butce konusunda da 50-100$ gibi dusunuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 126 dolara thermaltake in en iyi psu su var 560 watt dusun yani 480 bile 109 dolar bence gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bence sorunun cevabi zalman bence hesapli da bir marka oldukca da performansli[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Zalman ya da Thermaltake alabilirsin.Fiyatları biraz tuzludur ama :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 fan olarak zalman cpu cooler öneriyorum , psu olark da Tagan almalısın kesinlikle 480 w 129 dolar gibi bişeydi fiyatı, output değerleriyle thermaltake i , vantec i ve hepsini geride bırakıyor. o 560 w olanlar gerçek 560 w değil.sadece rakama bakmak yanıltır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 350w yeter de artar bile o/c yapmıyosan, arkadaşlar abartmış 560 falan. Markalı olanların hepsi iyidir. Bende thermaltake 360W var gayet sessiz ve ucuz.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar