dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kızın memeleri çok büyük mü bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Leadman said: Kafamı attırma, ifşa ederim tüm kimliğini. abi liseli. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ederim. Yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Leadman said: Kafamı attırma, ifşa ederim tüm kimliğini. yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 aksam serifleriniz hayirli olsun arkadaslar, simitler taze galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Memeden konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Adam harbi liseli çıktı bu arada. 19 yaşındayım dedi, Netlog hesabına ulaştım, 17 yazıyor. 94'lü. :D Gidebiliriz artık buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 izmirli bir insanla uzaktan ilişki yürütmeye çalışırsan kafayı yersin abicim zaten. kız erkek farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 adam uğraşmış, bulmuş. o kadar mı tanınıyorum be? + çok uğraşma derim. gerçek kimliğimi bulamamışsın ama bulup, biryerlerde yayınlarsan kan alırlar kamilim kaaaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 10 sene diyosun lan. 7 yaşında oyun forumundamıydı bu adam. Hepinizmi yalancısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Evet. Grafiker ve "cs'ci" olduğunu da biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 -Dark_Angel- said: 10 sene diyosun lan. 7 yaşında oyun forumundamıydı bu adam. Hepinizmi yalancısınız ?Abi onu lafın gelişi söyledim. 2007-2008 falandır herhalde. E-dergi yılları o zamanlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ahah busted. helal olsun leadmane. title verilsin zehir hafiye diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Shean said: sonra benden foto istiyor, abi 19 yaşındayım 17 yaşında gösteriyorum ama neyse. köse sayılırım yani. bu neyin kafası??? 19 olup 17 nasıl gösterilir lan? "hacı 20 kıl fazlam var bu sene" midir yani muhabbet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Shean said: adam uğraşmış, bulmuş. o kadar mı tanınıyorum be? + çok uğraşma derim. gerçek kimliğimi bulamamışsın ama bulup, biryerlerde yayınlarsan kan alırlar kamilim kaaaaan. vay bi de tehdit asdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 19u 1 puanla kacirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sdfgsdfg güzel ya valla leadman'e teşekkür ederim. en azından eğlendim. teşekkürler beyler. önerilerinizide dikkate aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 o kız izmir'de var ya, akşam simidi gibi çıtır çıtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kizin susamlari yerlere sacildi hep, sen oneri al hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Kızın isim ne ? Ulaşalım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 aquila said: kizin susamlari yerlere sacildi hep, sen oneri al hala. AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Shean said: sdfgsdfg güzel ya valla leadman'e teşekkür ederim. en azından eğlendim. teşekkürler beyler. önerilerinizide dikkate aldım.Foyanı güzel çıkarttım ama ortaya. Liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 benjani said: o kız izmir'de var ya, akşam simidi gibi çıtır çıtır... simit olmaz izmirde. gevrektir o. yanlış biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar