Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 konuyla tam ilgisi yok ama aynı mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 adam tdk'nin tek kişilik versiyonu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Leadman said: Biliyorum ben seni. Denizhan değil misin sen? kimsin lan sen sdfgğsdfjkgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 rakı şişesini kendi kafana vur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 o değil de Strike Back çok iyi dizi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 izmirgevregi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 10 yıldır aynı nick ile geziniyor olmandan ve iyi bir hafızaya sahip olmamdan ötürü seni hatırlıyorum. ;) Oyun e-dergilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Leadman said: http://www.youtube.com/watch?v=m0NivMV23oA Bu parçayı yolla kıza. Benim adım no.1 yüzüme bak! Beni hasta yap! Beni hasta yap! Hadi kadın, kalk bana pasta yap! İçimdeki kapı bozuk evdekini yüzüme çarp! anlam karmaşası yaşamış çocuk bayağı. izledim sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Shean said: Leadman said: Biliyorum ben seni. Denizhan değil misin sen? kimsin lan sen sdfgğsdfjkgk ne kötü olm.. leadman shean adamlar arkadaşlar falan... çok kötü ikisi de ya. gerçekten bak. feci bişi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Bu adamı e-dergilerden tanıyorum. Takılıyordu bizim forumlarda. Birebir muhabbetim hiç olmadı ama biliyorum yani oralardan. Uğraşıyordu bayağı ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 leadmani geç direk o liseli zaten de bu da onun başka bi şubesiymiş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi yalnız, nasıl bir olaydır bu ben leadman'i hiç tanımıyorum. ayrıca beyler, hangi ilişkide ergenleşmediniz ki lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 10 yıldır aynı nicki kullansaydım tanırdın muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 laf yetiştirme lan, tamam. iyi birine benziyorsun ama. dassaa'dan sonra sevdiğim biri olabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Lan lun diyip durma lan geyik, git hatununa söz geçir bize ahkam keseceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Shean said: abi yalnız, nasıl bir olaydır bu ben leadman'i hiç tanımıyorum. ayrıca beyler, hangi ilişkide ergenleşmediniz ki lan? anaokul seviyesindesin baba sen. bi git yat uyu. sonra ben ne bok yedim diye bi bak. sonra da kızın otunu bokunu sil, açıklama bile hakketmiyor kaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 damardan giriyon bugün dasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 beyler sakin olun biraz. sanki size hakaret etmişim gibi 2 dakika da dediklerinize bakın. leadman özellikle, benden daha liseli ve ergenimsi olduğu kesin. neyse abi zaten yarın sildirtirim topici büyük ihtimal. utanırım yaptığımdan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi konu yok forumda.. takıldığımız konunun seviyesine bak "Polly want a cracker? " gibi bişi lan. bitsin de yeni bi konu gözde olsun, eğlenceli bişi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Nereye sildirtiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 adamın tek suçu leadmanin onu tanıması oldu artık hiç bişi eskisi gibi olmicak yeni acc al kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 biter abi zaten. daha iyisi varsa sizden beklerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ahahahaha +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Kafamı attırma, ifşa ederim tüm kimliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar