di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bir kac gundur evde olunca sesini duydugum ama bulamadigim bi yavrucak var, annesi sallamiyo, muhtemelen gozleri falan iltihapli diye. Ciktim simdi sesini duyunca yine, baktim arabanin altinda. Ben yaklasinca tekerin arasina kacti. Feci yabani, bi kuyrugunu bi kafasini gordum daha bedeninin tumunu bile goremedim. Ses falan da kisilmis baya bi. Yakalasam bakicam ama yakalayamadim. Evde kokusu ilgisini cekecek hic bisey de yok, koyup kenara pusuya yatsam. Sasirdim ne yapacagimi ama baya baya dert oldu icime hayvanin caresiz caresiz miyavlamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 yazik valla hayvana, baska kedi kopekler gelip ugrasmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yakınına git sessizce otur, başka şeylerle ilgilen. yarım saattte çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ıslak mama koy yanına 5dkya cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 süt koy ıslak mama koy ama beklemek lazım gelir. gerçi bir miktar büyüyene kadar yaklaşmayabilir ha. annesi senin yanına gelirse onun da gelme ihtimali artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar