Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Doktora yarın gidebilcem bu ilacı buldum ama açıklamarında faydasından cok zararı yazıyor butün antibiyotikler böyle miydi house: yüksek ateş, sarı akıntı, boğaz ağrısı penisilinle sorunum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 durup dururken antibiyotik alinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 augmentin dünyanın en güzel ilacıdır, ama alakasız bir durumda ağrı kesici gibi mi almaya çalışıyorsun anlamadım antibiyotiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 5 gundur dusmedi atesim dün de bogazlar iptal oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 GOGO doktor. Antibiyotik'i doktor onaysız kullanmayın abi, vücudu bir sürü yük biniyor. Kaldı ki 5 gündür hastaysan 3 kere gitmiş olman lazımdı doktora en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 tylolhot iç günde 2 defa sabah akşam 2 güne bişeyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Doktora danışılmadan hiç bi antibiyotik alınmaz be deli misin? Ayrıca 2 gün ateşin düşmediği zaman direk doktora gitmen gerekirdi. 5 gün ateşli mi yatılırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Topici çalarcasına olacak ama; İzmir'de tanıdığınız dahiliyeci var mı? Tatilimi uzatmam için rapor almam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 sandoza yüklendin mi ben bu sayede hasta olur gibi iken olmuyorum olsamda 1 gün sürüyor vitaminlere abanıcaksın.antibiyotikten önce ateş düşürücü sandoz aspririn falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Vucud direncim dusuk doktorlar beni anlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 augmentin daha çok dokusal enfeksiyonlarla ilgili çözüm sunuyor sanıyorum, diş vb. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Gripsen antibiyotiğin hiçbir faydası olmaz. Boşuna gereksiz yere kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Burnum aktı diye ilac alacak kadar mal deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 doktor vermeden antibiyotik almayın. ben de zamanında augmentin'e dadanmıştım, grip olur gibi olur olmaz yutuyordum, her türlü kırıklığı döndürüyor diye işime geliyordu. sonra bi gün gerçekten gerektiğinde aldım ve hiçbir şey olmadı, vücut bağışıklık geliştirmiş. bu yüzden senelerce her hasta olduğumda iğne yedim. novalgin ile karıştırılmış penisilin iğnesi yemek hiç hoş bir şey değil, bilgilerinize korkuturcasına sunarım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Emaleth said: vücut bağışıklık geliştirmiş. Bu nasıl bir bağışıklık merak ediyorum. Zira bizi ilgilendiren vücudu değil zararlı bakterilerin bağışıklık kazanması. acaba vücut hırs yapıp antibiyotiği parçalayan ekoli türü mü oluşturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Abi doktora danışmadan antibiyotik alma zaten bir, ikincisi Augmentin bir de çok ağır bir antibiyotik, hiç gerek yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 5 gün boyunca 12 saat aralıkla augmentin bid al 5gündür ateşin geçmediyse, calpol gibi ateş düşürücülerde işe yaramadıysa. doktorda farklı bişi söylemeyecektir eminim. antibiyotik konusunda evet vucud kendisi bişi oluşturmaz, bakteriler güçlenebilir ki bir insan ömründe böyle bişi yapmak için bayağı yoğun kullanmak lazım. Bide her bakteri her antibiyotiğe cevap vermez onla ilgili bişi olabilir. gram negatif ile pozitifler farklı antibiyotiklere göre farklı cevaplar verebiliyorlar. Gram negatif diplokoklar için istediğin kadar augmentin veya penisilin kullan mesela azalmaları çok az olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ardeth said: Emaleth said: vücut bağışıklık geliştirmiş. Bu nasıl bir bağışıklık merak ediyorum. Zira bizi ilgilendiren vücudu değil zararlı bakterilerin bağışıklık kazanması. acaba vücut hırs yapıp antibiyotiği parçalayan ekoli türü mü oluşturuyor bagisiklik degil ozu, antikorlarin gelismemesi. vucut takviye almaya o kadar alisiyor ki, kendi savunma mekanizmasi ise yaramaz hale geliyor. dahasi antibiyotikler karacigeri bitirir. yapmayin oyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 zırt pırt antibiyotik almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ardeth said: Emaleth said: vücut bağışıklık geliştirmiş. Bu nasıl bir bağışıklık merak ediyorum. Zira bizi ilgilendiren vücudu değil zararlı bakterilerin bağışıklık kazanması. acaba vücut hırs yapıp antibiyotiği parçalayan ekoli türü mü oluşturuyor yanlış tabir kullanmış olabilirim. bağışıklık geliştiren o zırt pırt hortlayan mikrobik durumdu tabi. augmentin aldım ve hiçbir şey olmadı günlerce, onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sesu said: Abi doktora danışmadan antibiyotik alma zaten bir, ikincisi Augmentin bir de çok ağır bir antibiyotik, hiç gerek yok ya. çok uzun zamandır kullanmıyordum antibiyotik sadece üst solunum yoluna etki eden antibiyotik varsa bunu kullanmamayım diye sormuştum senko said: 5 gün boyunca 12 saat aralıkla augmentin bid al 5gündür ateşin geçmediyse, calpol gibi ateş düşürücülerde işe yaramadıysa. doktorda farklı bişi söylemeyecektir eminim. antibiyotik konusunda evet vucud kendisi bişi oluşturmaz, bakteriler güçlenebilir ki bir insan ömründe böyle bişi yapmak için bayağı yoğun kullanmak lazım. Bide her bakteri her antibiyotiğe cevap vermez onla ilgili bişi olabilir. gram negatif ile pozitifler farklı antibiyotiklere göre farklı cevaplar verebiliyorlar. Gram negatif diplokoklar için istediğin kadar augmentin veya penisilin kullan mesela azalmaları çok az olur. bana bunlarla gelin ki moral olsun dediğim gibi doktora ilk hasta olduğum zaman gitsem grip ilacı verip gönderecek, ne kadar anltasamda geleceği göremediği için faydası olmayacak her doktor da gerek kalırsa iç diye fazladan ilaç yazmaz köydeyim zaten, bayram vs. doktor bile olmayabilir ilçede ki adı sadece hastane neyse epey geçti, ilaç bitince bana neden sormadan ilaç alıyrsun ben ilk başını bilmiyorum ki ona göre ilaç yazayım diye 2 laf edip aynı ilaçtan yazar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 doktorun fazladan ilac yazmamasinin cok acik bir sebebi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 al gitsin 1000mglik sabah akşam, ya da tylot c vitamini aban, ve uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Grip virüsüne antibiyotik kullanılmasıda muhteşem birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 neyse işe yaradı boşu boşuna zarar vermedik bünyeye forumda okuduklarından grip teşhisi koyanlar var çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar