Nuwdor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Arkadaşlar ben bir türlü yapamadım program hata verdi bu sphere 55 r2 versiyonunun türkçeleştirilmiş hali varmı arama yapmadım eğer varsa bir link verirmisiniz çekebileceğim.. bi ara frpmaster yaptı ama 55i oda bana yaramaz[signature][hline]Nuwdor Ultima Online Shard Owner System My Photo
Arion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Frpmaster ın yaptığından başka bir version için yapılmadı veya uğraşıp da türkçeleştiren olmadı. Nedeni de UO nun english olarak insanların hafızalarında kalıplaşmasıdır.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Picture
Nuwdor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 haklısın ama olsaydı güzel olurdu biraz olsun insanlar servera ısınırdı[signature][hline]Nuwdor Ultima Online Shard Owner System My Photo
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 revision serisinin en son sürümünde artık hardcoded olan tüm mesajları rahatça türkçeleştirebiliyorsun, sanırım aradığın o.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 msg.scp içindekileri türkçe yaparsan olur sanırım.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Öne çıkan mesajlar