Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
müfettiş yardımcılığı falan yapacaksın sanırım.
kiralarını bilmiyorum ama maslak tarafında maşhattın (nası yazılıyosa artık) rezidansları var. site içinde kocaman havuz falan vardı sanırım.

mashattan mış adı
http://www.mashattan.com.tr/ sitede kiralık fiyatları da yazıyor.
Mesaj tarihi:
abi bence sen lüks residanslara veya süper apartmanlara bakcana ortalama bir ev tut. sonra içini süper döşe. kız öyle sarsılsın. kendine uygun editle durumu işte.
Mesaj tarihi:
Fin said:

ginaly said:

abi anthillde eski kız arkadaşım oturuyor olmaz ora (:

yanında Elysium mu ne var orası olmaz mı :P bi arkadaş çıktı geçen

elizyum çok iyi duruyo ya hakkaten. arkadaşa bi sorsana aidat ne kadar veriyomuş
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

cihant said:
niye fakir rageine gireyim ki,banane.parasını ister taksim meydanında yaksın, ister karı kızla ezsin.

3 birim para kazanıyorken 2 birimini sadece kiraya vermek çok manasız geliyor,ondan sordum.ha 10 birim para kazanıyorsa da helal olsun,inş daha çok kazanır ama o zaman da çoğunluğu öğrenci vs olan foruma lüks danışmasın bi zahmet,bizim tavsiyeler kesmez onu

abi fakir olanları sayıyorum

ben + ve adını vermek istemediğim 4kişi daha.. belki bi ihtimal bi de sen..

kalanı zengin olm.
deli gibi para kesiyorlar.
buraya soracaksın zengin işini.

papara yapmayı falan soracaksan yanlış yer burası.
ben yıllardır burayı öğrenci-no lifer forumu sanıyordum.içimizde ne kadar da elit adam varmış
Mesaj tarihi:
Lan yuru git Icerenkoy'de falan mis gibi eve cik maksimum 1000 liraya. Olmadi goztepeye gel 1,5 liraya falan. Oyle sacma sapan yerde minnacik evlere 2bin lira veririm diye dolanip adamin asabini bozma.
  • Yeni Oluştur...