ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 az önce çalışkan ahmet monologuyla prim yapmaya çalıştığım için hepinizden özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bu arada ginaly iş yeri filan belli mi? hani çok sorun olmaz diyorsun ama o köprü geçmek belli bir müddet sonra çok bayıyor kolay da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 iş yeri belli olsa sıkıntı yok, şu semt olsun diyip oradan bakacam da belli değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 İstinye'den bak işte. Sarıyer veya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 is yeri nasil belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 napae said: İstinye'den bak işte. Sarıyer veya. sahibinden.com diyo ki istinyede en ucuz ev 3500 avro. ciğerleri dağlayan bir query adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 aquila said: is yeri nasil belli degil sürekli değişiyo, işe girip çıkıyom ben paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 müfettiş yardımcılığı falan yapacaksın sanırım. kiralarını bilmiyorum ama maslak tarafında maşhattın (nası yazılıyosa artık) rezidansları var. site içinde kocaman havuz falan vardı sanırım. mashattan mış adı http://www.mashattan.com.tr/ sitede kiralık fiyatları da yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ginaly said: abi anthillde eski kız arkadaşım oturuyor olmaz ora (: yanında Elysium mu ne var orası olmaz mı :P bi arkadaş çıktı geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 maşhattın sdfhjkghhjldkf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 yapıyom zaten brüt 1 yıl oldu da istanbula dönmek yeni nasip oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 abi bence sen lüks residanslara veya süper apartmanlara bakcana ortalama bir ev tut. sonra içini süper döşe. kız öyle sarsılsın. kendine uygun editle durumu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 manhattan var bizim burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Fin said: ginaly said: abi anthillde eski kız arkadaşım oturuyor olmaz ora (: yanında Elysium mu ne var orası olmaz mı :P bi arkadaş çıktı geçen elizyum çok iyi duruyo ya hakkaten. arkadaşa bi sorsana aidat ne kadar veriyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 at var mı oralarda hiç at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 haa o elizyum gibi yerlerin aidatı da 500 lira falan oluyo ha :D havuzuydu ıvırı zıvırıydı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 aquila said: manhattan var bizim burda Ya üüüf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 NE VAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 kozalak, zemin kat teyzesinin asansör aidatı stayla rage basarım orada ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 dasaaa said: cihant said: niye fakir rageine gireyim ki,banane.parasını ister taksim meydanında yaksın, ister karı kızla ezsin. 3 birim para kazanıyorken 2 birimini sadece kiraya vermek çok manasız geliyor,ondan sordum.ha 10 birim para kazanıyorsa da helal olsun,inş daha çok kazanır ama o zaman da çoğunluğu öğrenci vs olan foruma lüks danışmasın bi zahmet,bizim tavsiyeler kesmez onu abi fakir olanları sayıyorum ben + ve adını vermek istemediğim 4kişi daha.. belki bi ihtimal bi de sen.. kalanı zengin olm. deli gibi para kesiyorlar. buraya soracaksın zengin işini. papara yapmayı falan soracaksan yanlış yer burası.ben yıllardır burayı öğrenci-no lifer forumu sanıyordum.içimizde ne kadar da elit adam varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Lan yuru git Icerenkoy'de falan mis gibi eve cik maksimum 1000 liraya. Olmadi goztepeye gel 1,5 liraya falan. Oyle sacma sapan yerde minnacik evlere 2bin lira veririm diye dolanip adamin asabini bozma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 içerenköy ne lan, ne gerizekalı bi semt ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ŞAŞKINBAKKAL GİBİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 aquila said: NE VAR? Özledim oraları panpiş ondan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar