RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ARkadaşlar bayram sonrası yüksek lisansa kayıt olacam da ales sonuç belgesinin aslı diyorlar,ben gittim ösym sınav merkezine sordum internetten çıktı alıp direk onu vereceksiniz sonuç belgesi olarak dedi.Onay falan yokmuş artık...Bu iş böyle mi?İçime kurt düştü ales sonuç belgesinin aslı deyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 abi ben cıktı alıp verdim kabul ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 öyle öyle korkma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 eyvallah sağolun arkadaşlar herkese hayırlı olsun yüksek lisansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Çıktı çıktı, problem olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 zaten aslınıda götürsen fotokopisini çekip aslını sana geri veriyorlarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar