Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

160 terörist yok


saturn

Öne çıkan mesajlar

5. Devam eden hasar ve zayiat tespiti kapsamında, çeşitli kaynaklardan elde edilen ilave bilgilerden, 17-22 Ağustos 2011 tarihlerindeki harekâtta 90-100 olarak bildirilen etkisiz hale getirilen terörist sayısının, 145-160 olduğu, yaralı terörist sayısının ise 100’den fazla olduğu öğrenilmiştir.

http://www.tsk.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_1_Basin_Aciklamalari/2011/BA_14.htm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

helikopterli saldırılar olmalı ya..

ah 64'ler ile de bolbol gidip geleceksin.

ha bu arada terör için çözüm bu abi. doğu sorunu ile bir terör holdingi farklı şeyler.
kürtler ile teröristleri ve bundan nemalananları aynı kefeye koymamak lazım. kürt olduğu için illa terörist mi olacak adamlar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oraya tampon bölge kurulmadigi sürece bu saldirilarin yarari pek olmaz. Bugün öldürürsün ama amip gibi cogalan bu yaratiklar yerini 1 ay sonra doldurur. Gecici degil kalici cözümler lazim. Suanki saldirilar pkk üzerinde sadece psikolojik etki birakir. pkk icin savasacak mal cok, para da akiyor zaten o ülkeden bu ülkeden. 160 mal öldü diye sevinemiyorum bu yüzden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Accolade said:

at ama ufak at

midilli gibi



AHAHAHAHAHA ÇOK KOMİK degil. 2008deki operasyonda da güya 250 tane terörist ölmüştü. her saldırıdan sonra istisnasız televizyona çıkıp "bizim piyonumuzu öldürdüler ama biz de onların filini aldık" tarzı açıklama yapılıyor, degişen bir şey yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Milletin gazını almaya yönelik bir operasyonun yine gaz alma amacıyla beyan edilen bilançosu, şahsen inanmıyorum. Ne zaman ki insanlar da inanmamaya başlar, hep aynı "işte şimdi ayvayı yediler" teminatları ve toplumları uyuşturmak için icad edilmiş sentimentalliklerle 30 yıldır kanlarının emildiğini anlarlar belki o zaman gerçekten askerin PKK'yı bitirmesi için elleri zorlanmış olur. Fool me once shame on you, fool me twice shame on me diye bir laf vardır ya hani, o Türkiye'de yok işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Fool me once shame on you, fool me twice shame on me diye bir laf vardır ya hani, o Türkiye'de yok işte.


abi millet teröristlerin özgürlük savaşçısı olduğuna, aslında o bölgedeki halkın iyiliğini istediği yalanına falan inanıyor ki karşılaştıracak olsa tsk'nın küsuratlı sayı vereyim de salladğım anlaşılmasın diyip 164,382 terörist öldürdük demesinden bile daha desteksiz bir yalan bu özgür savaşçısı saçmalığı.

haliyle nereden olacak bu kandırılma/kandırılmama ikilemi ki?

yalanı atan memnun, yutan memnun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eh belki diğer insanların da TSK'nın Türkiye halkının güvenliğini gözeten bir kurum olduğunu sorgulaması gerekiyordur. Bahsettiğim şey sadece ölü bilançosu değildi, aynı şeyleri 30 yıldır söylüyorlar 30 yıldır asker ölüyor 30 yıldır şehitler ölmez terörün eli kırılsın deniyor, 30 yıldır PKK'nın büyük eylemleri sonrasında kaç kere "bıçak kemiğe dayandı" dendi kaç kere bu eylemlere tepki olarak yapılan TSK operasyonlarından sonra "PKK bu sefer bitti" dendi.

Yine askerler öldü yine tepki olarak uçaklar kaldırıldı askerler yığıldı, orada oldukları bilinen yerler sanki ilk defa farkedilmiş gibi bombalandı. Her kayıptan sonra skandallarla güvenlik açıklarıyla anılan TSK, sorunu görmesi için kayıp vermesi gereken, ödünç olarak aldığı askerlerin canlarını kendi çıkarlarından üstün tuttuğu güvencesini hala verememiş olan TSK. 30 yıldır insanlar "ulan biz tıklayınca barracksdan çıkan asker miyiz de kendi sıçtıklarınızı bizim canlarımızla sıvıyosunuz?" diyemedi. Bu hava operasyonlarının başladığı gün Siirt'te karakola saldırdı adamlar, PKK Irak'taki ininde sözde 4-5 yıl toparlanamayacağı darbeler yerken Türkiye sınırları içerisinde asker kaybediyorduk arkadaş bir kişi de çıkıp kimi kandırıyorsunuz siz kuzum demiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...