Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Felaket mutluyum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün sabah bi telefon geldi arayan ADSL şirketimdi.. hattınızı kontrol edin dedi.. bilgisayarımı açtım.. elim direk ttnet connectorına gitti tam da o sırada msn çoktan baglanmaya başlamıştı bile gerçekten garip oldum.. 56k robotics imi son derece saygılı biçimde paketleyip kaldırdım.. vayy be dedim.. ve kendimi bi anda 5 dosya birden indirirken buldum msn icq acık tabii .. Allah herkese sabit baglantı nasib etsin..
9 yılın ardından bilgisayarımı açtığım zaman connectora basmak zorunda değilim..

Neyse böle işte.. msn den bişe isteyen varsa atıyim.. :P[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Mesaj tarihi:
eheh hayırlı olsun bende yıllar sora bi baktım babam modemle geldi bagladı sabaha kadar ışığın yanmasını bekledim yanmadı 2 gün sora hat geldi o ayrı konu tabi hehe[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Mesaj tarihi:
çok kötü bişey yaa insanı görgüsüzlüğe itiyo.. AHAhe
eskiden bölemiydim dosyalar sırada beklerdi.. bitane explorer açık olurdu ahauh salak salak sırıtıyorum yaa..

işin diğer güzel yanı ise.. Eternal 3 aydır bekliyo adamlarla konuşmaya gittik arada bende kayıt oliyim dedim benimki 3 gün sonra baglandı eternal bekliyo hala AHHAAH çatla ETEEERRR[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 27 Eylül 2004 16:21 tarihinde demiş ki:
ay sonunda elekrik parası abardığında eskisi gibi kısıtlı girmeye başlarsın :)

bu o kadar farketmiyo . benim pc 7/24 acık ama elektrik faturasında belirli bir artış yok.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
elma, 27 Eylül 2004 16:23 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 27 Eylül 2004 16:21 tarihinde demiş ki:
ay sonunda elekrik parası abardığında eskisi gibi kısıtlı girmeye başlarsın :)

bu o kadar farketmiyo . benim pc 7/24 acık ama elektrik faturasında belirli bir artış yok.

Kapatırsan fark olur zaten sürekli açık ise her ay aynı gelir :)
1 ay kapat bak nasıl fark oluyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
abso . zaten o farketmiyo dediğim olaydaki fark şeysi adsl gelmeden önce ve sonrasıyla ilgili. yani adsl gelmeden önce bilgisayarım 7/24 acık değildi. adsl geldikten sonra elektrik faturasında belirgin bi artış olmadı.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
Mesaj tarihi:
Eğer monitör açıksa ve kasanız aşmış bişey değilse elektrik faturasına öyle hayvan gibi yansımıyor fakat tekrar diyim monitör süper çekiyor elektriği yani fatura onun için kabarık geliyorsa geliyordur.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Mesaj tarihi:
hayirli olsun :) bende mutluyum bugun 512 ye yukselttigim icin adsl yi gerci alisamadim hala kablo dan sora adsl yi ama aliscaz artik napalim[signature][hline]Öfffff
Mesaj tarihi:
bunlar geçici şeyler gençler :)

aman sabit hattım var die paso biligsayarın başında oturup kendini harap etme sakın.

Download açık kalsın arada bi takıl, dışarı çık dolaş dersin varsa çalış , müzik dinle falan...

bilgisayar seni kontrol etmesin sen onu et :) ahha ne diom ben ya.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
kawa, 27 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki:
Eğer monitör açıksa ve kasanız aşmış bişey değilse elektrik faturasına öyle hayvan gibi yansımıyor fakat tekrar diyim monitör süper çekiyor elektriği yani fatura onun için kabarık geliyorsa geliyordur.

oeeh
monitorum yaklasık 1 yıldır en fazla 10 saat kapalı kalmıstır
bilgisayarı kapasam monitor acık kalıyor. fazla bisey farkettirdigini sanmıyorum o yuzden :)[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
ben 5 ay oldu başvuralı hala gelmedi bekliom gittim sordum nooldu diye 1-2 ay daha bekle olmassa yeniden başvuru yaparsın dediler oturup telekomun önünde ağlıyacaktım sabaha kadar..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
  • Yeni Oluştur...