Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bugün sabah bi telefon geldi arayan ADSL şirketimdi.. hattınızı kontrol edin dedi.. bilgisayarımı açtım.. elim direk ttnet connectorına gitti tam da o sırada msn çoktan baglanmaya başlamıştı bile gerçekten garip oldum.. 56k robotics imi son derece saygılı biçimde paketleyip kaldırdım.. vayy be dedim.. ve kendimi bi anda 5 dosya birden indirirken buldum msn icq acık tabii .. Allah herkese sabit baglantı nasib etsin.. 9 yılın ardından bilgisayarımı açtığım zaman connectora basmak zorunda değilim.. Neyse böle işte.. msn den bişe isteyen varsa atıyim.. :P[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Hayırlı olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 eheh hayırlı olsun bende yıllar sora bi baktım babam modemle geldi bagladı sabaha kadar ışığın yanmasını bekledim yanmadı 2 gün sora hat geldi o ayrı konu tabi hehe[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
nameless Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 aramıza hoşgeldin :) hayırlı olsun[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hayırlı olsun:) bende kablo geldiğinde öyle sevindirik olmuştum alışıyosun:D[signature][hline]öss nubisi izinsiz gösteri MSN:[email protected]
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben hala bekliyorum bomba atacam telekoma o olacak[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 allahım ben görebilecekmiyim acep bu günleri ? şu üniv ne zmn biticek allahım ? hayırlı olsun canım çekti[signature][hline]Kuzu
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 çok kötü bişey yaa insanı görgüsüzlüğe itiyo.. AHAhe eskiden bölemiydim dosyalar sırada beklerdi.. bitane explorer açık olurdu ahauh salak salak sırıtıyorum yaa.. işin diğer güzel yanı ise.. Eternal 3 aydır bekliyo adamlarla konuşmaya gittik arada bende kayıt oliyim dedim benimki 3 gün sonra baglandı eternal bekliyo hala AHHAAH çatla ETEEERRR[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
elma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hayırlı olsun. şimdi bi heves ne bulursam idnireyim diyosundur ama yakında bayıcaksın ve indiricek bişi bulamıcan :d[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hakkaten öyle 2 gün divx indirdim bisürü sora baydım hicbisi yapmıyorum yavas geliyo hatta 256k :)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Kesinlikle yatarken PCyi açık bırak heheh ilk günden PCOnline saatin artsın ay sonunda elekrik parası abardığında eskisi gibi kısıtlı girmeye başlarsın :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
elma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Absolut, 27 Eylül 2004 16:21 tarihinde demiş ki: ay sonunda elekrik parası abardığında eskisi gibi kısıtlı girmeye başlarsın :) bu o kadar farketmiyo . benim pc 7/24 acık ama elektrik faturasında belirli bir artış yok.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 7/24 falan tamam arkadaşlar pek konu olmasın :P[signature][hline]0 bir Kuzu MSN [email protected]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 dial upla bile bırakıyodum ben canım alışığım.. :) bugun kazaadaki butun dosyaları bitirebilirim.. resmen sömürüyorum neti ohh bee..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: elma, 27 Eylül 2004 16:23 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 27 Eylül 2004 16:21 tarihinde demiş ki: ay sonunda elekrik parası abardığında eskisi gibi kısıtlı girmeye başlarsın :) bu o kadar farketmiyo . benim pc 7/24 acık ama elektrik faturasında belirli bir artış yok. Kapatırsan fark olur zaten sürekli açık ise her ay aynı gelir :) 1 ay kapat bak nasıl fark oluyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
elma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 abso . zaten o farketmiyo dediğim olaydaki fark şeysi adsl gelmeden önce ve sonrasıyla ilgili. yani adsl gelmeden önce bilgisayarım 7/24 acık değildi. adsl geldikten sonra elektrik faturasında belirgin bi artış olmadı.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
skyly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 eheh hyirli olsun cok guzel seydir gece acik birakirsin bir suru sarki iner[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hayırlı olsun valla kendimi dial uplı olarak düşünemiyorum[signature][hline]Fire in the Darkness...
arian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Eğer monitör açıksa ve kasanız aşmış bişey değilse elektrik faturasına öyle hayvan gibi yansımıyor fakat tekrar diyim monitör süper çekiyor elektriği yani fatura onun için kabarık geliyorsa geliyordur.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Apache Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hayırlı olsun banada ilk kablo geldiğinde garip olmuştum[signature][hline]shinsetsu desu..
daverc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hayirli olsun :) bende mutluyum bugun 512 ye yukselttigim icin adsl yi gerci alisamadim hala kablo dan sora adsl yi ama aliscaz artik napalim[signature][hline]Öfffff
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bunlar geçici şeyler gençler :) aman sabit hattım var die paso biligsayarın başında oturup kendini harap etme sakın. Download açık kalsın arada bi takıl, dışarı çık dolaş dersin varsa çalış , müzik dinle falan... bilgisayar seni kontrol etmesin sen onu et :) ahha ne diom ben ya.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bu adsl kablo gibi dimi aylik sadece bir de bisi sorcam adsl yur disi cikislari kotu fln dediler mmo icin flnda peki 1024 adsl de sorun olurmu ?
Mix Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: kawa, 27 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki: Eğer monitör açıksa ve kasanız aşmış bişey değilse elektrik faturasına öyle hayvan gibi yansımıyor fakat tekrar diyim monitör süper çekiyor elektriği yani fatura onun için kabarık geliyorsa geliyordur. oeeh monitorum yaklasık 1 yıldır en fazla 10 saat kapalı kalmıstır bilgisayarı kapasam monitor acık kalıyor. fazla bisey farkettirdigini sanmıyorum o yuzden :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben 5 ay oldu başvuralı hala gelmedi bekliom gittim sordum nooldu diye 1-2 ay daha bekle olmassa yeniden başvuru yaparsın dediler oturup telekomun önünde ağlıyacaktım sabaha kadar..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Öne çıkan mesajlar