Sensible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Nedir,ne değildir,nasıl yapılır,nezaman yapılmaya başlanır ne yapmalıyım falan filan lütfen açıklarsanız sevinirim :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ml1 e 40 olunca başlayabilirsin, rvr de çok etkili realm abilitylerden farklı toplam 10 tane ability in olabilir ml lar sayesinde ml2 ve sonrası için minimum 45 lvl istiyor, kesinlikle yapman lazım olacak bir şey yani.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Şuan 39'um,bugün 40 olucam başlarım ml raidlere ama nasıl başlanır bilmiyorum valla,nereye gidilir kime danışılır falan[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 allianceden sor mutlaka sizin serverdaki hiblerin raid listinin olduğu bi site vardır veya sizin alliance ın sitesinin forumunda fln yazar[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ya şu işi bana baştan anlatabilirmisiniz hiçbirşey bilmiyorum :( Alliancelar nelerdir,neye göredir,hangi guilde gireceğimi nerden bulucam falan falan[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 neredeyse her guild belli bir alliance a girmiştir, sen o guildlerden birine girdiğinde alliance a sende msg atabilir ve msgları görebilirsin bunun avantajları bir çok şeyden haberdar olabilmen ve birşey arıyorsan (item loc vs.) veya bir soruna cvp almak istiyorsan veya birşey satmak istiyorsan en hızlı yol alliancedan bunu sormak/söylemektir. bunun içinde tabi bir guilde girmen gerekecektir.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 http://guilds.camelotherald.com/realms/hibernia.php?server=Lancelot&t=alliances buradan bakabilirsin lancelotdaki hib alliancelara, ordakilerden herhangi birine tıklayınca sağda o alliance a bağlı guild isimleri flnda yazar.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Hah çok sağol[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yani illaki gir bir guilde demiyorum ama iyi bir guilde girmen senin yararına olacaktır. rica ederim biraz konu ml lardan uzaklaştı gerçi ama :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway [Bu mesaj XaYd3r tarafından 24 Eylül 2004 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ML alabilmen icin raidlere katilman gerekiyor, bu raidler de genelde forumlarda (EU icin Freddyshouse var mesela) veya alliance chat'te duyurulur, takip etmen gerekiyor. Ama her ML raide direk gidip ML alinmiyor, raidler genelde Battlegroup (birden cok grubun ayni anda credit almasina yariyor, ayni zamanda cg benzeri birsey) steplerini yapiyorlar, senin onceden yapman gereken solove/veya grup stepler olabiliyor. Her ML'de 10 tane trial var, mesela ML1 icin 1.1'den 1.10'a kadar gidiyor bunlar. Deminkine ornek vermek gerekirse, 1.5 stepi solo yapman gereken bir step. Birkac tane de groupstep var ML1'de. Bu solo ve groupstepleri BG raidlerden once yapman gerekiyor, cunku onceki 9 trial bitmeden .10 stepini bir BG raidde yapsan da credit alamiyorsun, yani yapmis sayilmiyorsun, daha sonra tekrardan gitmen gerekiyor. Mesela ML1 solo stepin (1.5) eksikken sen 1.10 boss Cetus'u olduren bir raide katilsan bile Cetus icin credit alamiyorsun. Bu durum sadece ML'lerin kendi icilerinde gecerli ama, mesela sen daha ML1 bile degilken ML6 steplerini tamamen bitirebilirsin, ama zamani gelip de ML6 olabilmen icin ML1-2-3-4-5 steplerini tamamen bitirip, gerekli ML XP'yi doldurman gerekiyor. ML XP almak icin de senin daha once bitirdigin ML'lerin raidlerine katilman gerekiyor, ML2 isen ve bir ML1 raide gittiysen MLXP alirsin mesela (ama grubunda ML1 steplerden credit alan birileri olmasi lazim bu is icin, farmliyor degil yardim ediyor olman gerek yani.) Bazi sartlar da var ML'ler icin; - ML1 olmak icin 40+, - ML2 ve uzeri icin 45+, - ML5 dungeona girmek icin ML1, - ML7 dungeona girebilmek icin ML3, - ML9 dungeona girmek icin ML8, - ML10 portaldan gecebilmek icin ML9 olmak lazim. Oss'den sonra ToA'ya ilk basladigimda bana da baya karisik gelmisti bunlar, bunlari iyice okuyup bu siteyi de biraz incelersen, biraz ML aldiktan sonra olayi tamamen kavrarsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Rvr'den de ML XP aliniyor bu arada, unutmusum yazmayi, fg ile rvr yaparken adam basi %2 gibi ML XP geliyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben bişe sorim aradan ml7 için ml3 demişsin ya, ml3 bitirmek mi yoksa aynı zamanda xp'sini de doldurmak mı gerekiyodu?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ML3 olmak yetiyor xp dolu veya bosken, ML9 ve ML10 girisleri icin de ayni sekilde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ok iyiymiş ben doldurmak gerekiyo diye biliyodum sırf bu yüzden ml7 ye giremiyorum nası olsa diye gitmemiştim :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Vay baya uzun yazmışsın ya zahmet etmişsin ehe sağol :) Peki bu ml abilityler ne gibi şeyler? edit: siteden bişeylere bakmıştımda pek anlamadım bide sizden öğreneyim dedim [signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 24 Eylül 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 http://www.visionofsages.net/toa/Master_Abilities.html burda tek tek özellikleri yazar master levellar konusunda da en büyük bilgi kaynağı ayrıca[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 1.5 mlsini yapmaya gittiğimde şansa orda bi guild gördüm adamlar beni aralarına aldılar onlarla birlikte 5 tane level bitirdik ehe :) Bugün 5 tane daha bitiricem bakalım nolcak[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ml3 steplerini tamamlayip xp yi doldurup ml3 abilityni alinca girebiliosun ml7 ye.. ml3 stepleri yapip xp almadan giremezsin.[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ML3 olmak lazim dedim zaten, ML3 steplerini yapmak degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 dolu veya bosken demissin ondan merak ettim bosken nasi ml3 olabiliosun xp bari... ha eger ml3 abilitysini aldiktan soraki xp yi diosan onun zaten ml3 le bi alakasi olmuo[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ML3 olduktan sonraki XP'den bahsediyordu Black, ben de alakasi yok dedim zaten.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yanlış anlama olmuş demek ki ben ml3'ün kendi xp'sini kastettim aslında ml3ten sonra alının xp ml3 xpsi olmaz ki zaten[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar