Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 amerikada alman arabasi alma bakimlarda ve parca degisimde cok para gider, ben yapmistim ayni hatayi. camaro al iste temiz 2012 transformersdaki camarodan bahsediyorsun herhalde, her turlu goturur seni =) benzin de ucuz nasilsa orda cok koymaz, direk camaro yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shoot from the hip Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Evet o da benim kafama takiiyor. Ama 130-140 a kadar problem cikarmaz diyenler cogunlukta.80000 de alirsam 100000 mile a geldiginde belki timing belt falan degistiririm bi 500$ a mal olur. Bilmiyorum iste denildigi gibi 7 senelik araba sonucta. 0 Camaro daha mantikli gibi ama biliyorsun apaci arabasi biraz da camaro.BMW yle resimleri kiyasladigimda tam bir kalas duruyor. Karar veremicem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 sen boşver milletin ne düşündüğünü burda da s2000 apaçi arabası derler ama benim en beğendiğim 2 otomobilden biri. bence camaro iyidir, ama ben düz vites manyağıyımdır, o kadar motorlu torklu ve beygirli otomobili düz kullanmak lazım oyle otomatikle gitmez o =) sipariş verdirebiliyorsan düz verdir eğer öyle bir opsiyon varsa ki vardır eminim. bir başka seçenek senin için mustang olabilir. çok beğenirim mustangi ve kim ne derse desin amerikada iş yapar o araç. apaçi fln amerikanın şahini dediklerine bakma milletin. herkesin de 25 30 bin dollar arabaya verecek parası yok sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 0 Mazda MX 5 25000 den başlıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 mazda amerikada gitmez üstü açık falan hele soğuk iklimli bir yerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shoot from the hip Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Zevk meselesi valla. DC deyim bende convertible alicam senede 3-4 ay roofsuz gezmek icin deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Spiegel said: mazda amerikada gitmez üstü açık falan hele soğuk iklimli bir yerdeyse. al bir baretta , sık kafana. mx5 in hikayesini okuyun gençler, yol gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ulan ne güzel ucuz ucuz arabalar , 400 hp lik canavarlar hem de . Bi de yetmiyormuş gibi benzin bedava , litre parasına bi galon benzin alıyorsun nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 amerikada olsam hiç düşünmeden de lorean alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Oha 645 sehir ici 17 litre yakiyormus. Amerika disinda sürmek icin dolu cüzdan lazim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ya mx 5 guzel araba birsey demedim ona, amerikan yollarinda gitmez ama, yani ben 2 bucuk sene yasadim 3-5 tane gormusumdur belki o sure icerisinde, ama mustang, camaro, bmw sebille, bunlar daha cok giden araclar orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar