Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba tavsiyesi vol 589345

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amerikada alman arabasi alma bakimlarda ve parca degisimde cok para gider, ben yapmistim ayni hatayi.

camaro al iste temiz 2012 transformersdaki camarodan bahsediyorsun herhalde, her turlu goturur seni =)

benzin de ucuz nasilsa orda cok koymaz, direk camaro yani.
Mesaj tarihi:
Evet o da benim kafama takiiyor. Ama 130-140 a kadar problem cikarmaz diyenler cogunlukta.80000 de alirsam 100000 mile a geldiginde belki timing belt falan degistiririm bi 500$ a mal olur. Bilmiyorum iste denildigi gibi 7 senelik araba sonucta. 0 Camaro daha mantikli gibi ama biliyorsun apaci arabasi biraz da camaro.BMW yle resimleri kiyasladigimda tam bir kalas duruyor. Karar veremicem galiba
Mesaj tarihi:
sen boşver milletin ne düşündüğünü burda da s2000 apaçi arabası derler ama benim en beğendiğim 2 otomobilden biri.

bence camaro iyidir, ama ben düz vites manyağıyımdır, o kadar motorlu torklu ve beygirli otomobili düz kullanmak lazım oyle otomatikle gitmez o =) sipariş verdirebiliyorsan düz verdir eğer öyle bir opsiyon varsa ki vardır eminim.

bir başka seçenek senin için mustang olabilir. çok beğenirim mustangi ve kim ne derse desin amerikada iş yapar o araç. apaçi fln amerikanın şahini dediklerine bakma milletin. herkesin de 25 30 bin dollar arabaya verecek parası yok sonuçta.
Mesaj tarihi:
Spiegel said:

mazda amerikada gitmez üstü açık falan hele soğuk iklimli bir yerdeyse.

al bir baretta , sık kafana.

mx5 in hikayesini okuyun gençler, yol gösterir.
Mesaj tarihi:
ya mx 5 guzel araba birsey demedim ona, amerikan yollarinda gitmez ama, yani ben 2 bucuk sene yasadim 3-5 tane gormusumdur belki o sure icerisinde, ama mustang, camaro, bmw sebille, bunlar daha cok giden araclar orada.
  • Yeni Oluştur...