Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Geçen ay satın aldığım bu kulaklığı satmaya karar verdim. önümüzdeki ay yurtdışına gideceğim haliyle kulaklığı yanıma alamayacağım. ps3 te kullanamamamda beni satmaya iten sebeplerden. kulaklık faturalı, 23 ay daha garantisi var. yanında gelen 2 farklı çeşit başlık kılıfıyla kurulum cdsinide yanında vereceğim zaten resimde gözüküyor. kulaklık haliyle çok temiz hiç bir çizik bozuk yamuk tarafı yok. günde ortalama 2 saat kullandım. buda toplam yaklaşık 60 saate fln denk geliyor. istediğim fiyat ise 250 TL. http://i55.tinypic.com/9u57hz.jpg buda kulaklık hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için ; http://shiftdelete.net/logitech-g35-inceleme-15451.html
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Geçen gün bir sitede 180'e indirimli satıldı ama ben bir ay öncesinden 340'a almıştım zaten baya içim yanmıştı o zaman kulaklık temiz ise şayet 250 şuanki indirimsiz fiyatların yanında gayet makul. İyi satışlar.
geezus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 merak ettiğim için soruyorum. satışı baltalamak için değil, şimdi mesela bende 30 liralık dandik bi philips kulaklık var. gaming ve müzik için kullanıyorum. müzik konusunda falan muhteşem değil eyvallah, ama işimi görüyor. aynı zamanda bi tane de sennheiser cx300 II sahibiyim. yani iyi kulaklık kötü kulaklık farkını biliyorum onun için söyledim. şimdi ben bu 30 liralık philips kulaklık ile çok rahat pinpoint yapıp adamı vuruyorum, bilgisayarın gudik surround şeyleri açık değilse hiçbir sorun yaşamıyorum. böyle bir zımbırtı alsam bana ne katabilir?
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 geezus said: merak ettiğim için soruyorum. satışı baltalamak için değil, şimdi mesela bende 30 liralık dandik bi philips kulaklık var. gaming ve müzik için kullanıyorum. müzik konusunda falan muhteşem değil eyvallah, ama işimi görüyor. aynı zamanda bi tane de sennheiser cx300 II sahibiyim. yani iyi kulaklık kötü kulaklık farkını biliyorum onun için söyledim. şimdi ben bu 30 liralık philips kulaklık ile çok rahat pinpoint yapıp adamı vuruyorum, bilgisayarın gudik surround şeyleri açık değilse hiçbir sorun yaşamıyorum. böyle bir zımbırtı alsam bana ne katabilir? yeşil pasaport almaya hak kazanırsın
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ki yeşil pasaportta az karizma bişi değil. benimkinin son günleri gerçi :(
geezus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Aiko said: geezus said: merak ettiğim için soruyorum. satışı baltalamak için değil, şimdi mesela bende 30 liralık dandik bi philips kulaklık var. gaming ve müzik için kullanıyorum. müzik konusunda falan muhteşem değil eyvallah, ama işimi görüyor. aynı zamanda bi tane de sennheiser cx300 II sahibiyim. yani iyi kulaklık kötü kulaklık farkını biliyorum onun için söyledim. şimdi ben bu 30 liralık philips kulaklık ile çok rahat pinpoint yapıp adamı vuruyorum, bilgisayarın gudik surround şeyleri açık değilse hiçbir sorun yaşamıyorum. böyle bir zımbırtı alsam bana ne katabilir? yeşil pasaport almaya hak kazanırsınkomik misin lan
Öne çıkan mesajlar