copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 "nutella yerim" said: bir de kurguda tutarsızlık cok bulmustum ılk sezonu ızlerken madem orası öyle burası niye böyle gibi gibi sorma ama şimdi neresi tutarsız diye hatırlamıyorum dfşlskhşsdfkh Sen bidaha anlamadigin yeri bana sor anlatiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 tamamdır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 2. sezon 1. bölüm çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ben beğendim, hatta bitmesin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 herşey hazır, altyazılar da ayarlandı. bu akşam ilk sezonu yutuyorum inşallah-ül azim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 geçen sezon için şunu söyleyebilirm tempo giderek artıyor. yani ilk bölüm meh, 2-3-4 bir şekilde izleniyor. 5-6 ve devamında kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Dizide tempo yuksekiyor, 2. Bolumu de begendim. Ama Bir suru cozulmemis olayla bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 yeni sezon daha iyi mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Çok iyi abi 2. sezon. Çömez rahibe kütür kütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 çömez rahibe baya degişmiş.geçen sene daha yaşlıydı.makyajdan herhalde fds.iyi oyuncuymuş bide.geçen sezonki karakteri ile alaksız karakteri oynuyor.başarılı sapık karı ile pepper çok iyi pepper gerçek mi acaba.öyle bir insan olabilir mi yani çokta farklı değil sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 çok iyi bir sezona benziyor kesin izleyin abi kaçmaz yüzyılın dizisi bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 1s ilk 5 bölümü izledim , anlamadım ki bu dizi ne iş , güzel midir , kötü müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 süper dizidir halloween ve sonrasında olaylar kopuyor oraya kadar gelmediysen izle derim. bölüm 3 hazır ama çeviri yok... pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Çok iyi dizi bi kere türünde yapım az onu da çok iyi yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Illumemati said: yeni sezon daha iyi mi ne Kesinlikle çok daha iyi , hardcore gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 2.sezona basladım guzel hareketler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 dizimag den silinmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ühüh evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 google'da aratınca başka dizi siteleri çıkıyor ama 720p tv'ye veya projektöre bağlamanın tadı başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bekleyen varsa: çeviri: %85 Son Güncelleme :01-11-2012 9:16:47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 off illa dl mi edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 3. bölüm acaip kafalardaydı ya ne içiyor bu diziyi yapanlar zombi var şeytan var uzaylı var seks var testere var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bu sezon ilk sezonunda tutması gazıyla daha hardcore ilerliyor. Baya baya korkutmak amaçları. ilgi germekti çünkü. Freak show'a gidiyor. Genç rahibe seçimi (tu):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 3. bölümü beğenmedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Red said: 3. bölüm acaip kafalardaydı ya ne içiyor bu diziyi yapanlar zombi var şeytan var uzaylı var seks var testere var all in one işte, hepsi için ayrı ayrı dizi çekmektense bi kerede hepsini çekiyolar complete pack olarak düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar