dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 adam bildiğin binmiş motorun arkasına giderken dıngıdı dıngıdı yapıyor. Kafa rahat.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 açamadım makineyi :( cep telefonumda çekmiyor kamerası fsdfsd ama çok acaipti görmeniz lazım uuu
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Gecen gun gelenin suratina kapattim kapiyi. Oyuncak gibi davulu asmis gelmis bi de dalga gecer gibi. Motorlu olani iyiymis ama yine. Bizim burda ne kadar bos beles tip varsa davulcu diye dayaniyor kapiya.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bunu gördükten sonra artık hiç vermem arada denk gelirsek veriyorduk şu olaydan sonra 10 kuruş bile vermem bu ne lan. 1km çapında bi siteyi yürüyerek gezemio adam binmiş motora gidiyor.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 daha dur gelip para isteyecek benden. ben de "güzel abicim beni uyandırdın kaç kere gece ama ben oruç tutmuyordum bok gibi böldün uykumu, gelmiş para istiyorum diyorsun, hayır sen benden özür dile, ben para istemiyorum senden. Sen de ama burası MÖSLÖMÜN ÖLKÜ de, ben de okybye diyip içeri geçeyim. muk güzel abim benim." demek yerine yine kapıyı açmayacam. ısrarla çaldıkça zevk alıyorum lan.
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 "Biz bu seve davul hizmetinden faydalanmadik" de. Gecen sene oyle yaptim, mal gibi kaldi bizim kapiciyla ikisi. Bi 15 saniye araliksiz baktilar suratima mavi ekran vermis gibi. Davulcuya falan garezim yok normalde de bizim denyo kapici tutuyor kolundan, daire daire gezdiriyor ona ayar oluyorum cok feci.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ahah komisyon alıyodur kesin uyanık
Öne çıkan mesajlar