tolga Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 2. takımın muhtemel oyun dizilişini yazıyorum; İldo Ferit(yarım saat sonunda forvette) ??? murat güvenç sercan emir sertaç umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 AHAHAHAH doğru söze ne denir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 he ben de her maç forvetteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 adam ölüyorum diyor hala güneş yazıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 abi geçmiştir belki güneşin beli yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 lan güneşin yerşne recokongo geliyo diye yazmıştım ben tolga okumuyoki=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Recep vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 görkem-recokongo-tora-aras-uluç-emrah-emre-baki ildo-ferit-sertaç-murat-güvenç-sercan-emir-umut görkem aras tora uluç reco emre emrah baki ildo ferit sercan murat güvenç emir umut sertaç taş gibi kadrolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ne iyi lan bizim kalede korkuluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Korkunuz Baki ve Emre'den ötürü değil mi.. Lan ne godoş adamlarsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 kadrolar mis gibi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ildo-murat-tora-aras-uluç-emrah-emre-baki görkem-ferit-sertaç-recokongo-güvenç-sercan-emir-umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 abi torayı benim takıma vermeyin.. inan en çok o üzülüyor adam benim yüzümden kanser oalcak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bencede iyi kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hani takımın geri kalanı iyi "lan biz ttopumuzu oynayalım" diyor da tora daha bi üzülüyor küsüyor.. gamsız adam verin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 o zaman torayla recokongo yer degişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 cavanagh said: daha iyi arabayla misin:) Torayla olayım ben,farklı insanlara toslamak istiyorum bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yalnız bven şimdi böyle peşinen kötüyüm fenayım antremansızım diyorum ya.. bir de panter kesilirmişim bugün.. yapmadığım şey değil çoğunuz şahit ahah bu arada çok sıkılıyorum evde sahaya erken gelip çay kahve içecek var mı? bi 10-15 dakika kitap okuyayım bari sonra gelip burayı kontrol ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ildo biz 8de orda oluruz 4-5 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 çıkıyorum, tabanvay geliyorum yarım saate orada olurum herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 herhangi bir yalnız kalma durumuna hazırlık olarak kitabımı da alıyorum DERDİEDAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 noldu bu maç? sorumsuz musunuz arkadaşım, aşağılasanıza azıcık ezilen takımı falan. livescore'da da yazılmamış zaten skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 karşı takım 3 + ildo 4, biz 5. Bu sefer yetemedik veteranlar olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar