Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KPDS için kitap önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz araştırdım Cesur Öztürk'ün " a systematic approach" bir de "building skills for profiency" kitaplarını öneriyorlar genelde.Bu hafta almam gerek artık sınava az bir zaman kaldı. Bu kitaplardan biri yeterli olur mu yoksa başka kitap önerileriniz var mı?
Mesaj tarihi:
Yalnız sınav sisteminde değişiklikler var. Daha çok okumaya yönelik sorular var artık. Bunu göz önünde bulundurup çalışın sınava. Çıkmış soruları çözmek daha anlamlı bence de...
Mesaj tarihi:
Sınavın TOEFL'la alakası yok. Gramer, kelime bilgisi, çeviri, dialog ve paragraf soruları var. İngilizceyi kullanıyorsanız sınav kolay gelecektir. Bence çıkmış soruları çözmek en mantıklısı. Bir eksiğinizi görürseniz ona göre çalışırsınız...
Mesaj tarihi:
A.Nejat Alperen diye bir adam var sınav formatına uygun sorularla kitap hazırlıyor ve ipuçları falan da veriyor yaygın kullanılan soru kalıplarıyla ilgili. Alfa yayınevi- Alfa lisan dizisinden çıkıyor kitaplar. Mastering KPDS adıyla bulabilirsin.
Mesaj tarihi:
Bugün aldım 'a systematic approach to kpds' yi inceledim biraz sadece bundan çalışılırsa yeterli olur gibi belli bir gramer ve kelime bigisi olana.Genel gramer bilgisi, Kpds sorularının açıklamalı çözümlerinin yanında arkasında phrasal verbleri de tablo şeklinde vermiş beğendim.
  • Yeni Oluştur...