wakeful Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Biraz araştırdım Cesur Öztürk'ün " a systematic approach" bir de "building skills for profiency" kitaplarını öneriyorlar genelde.Bu hafta almam gerek artık sınava az bir zaman kaldı. Bu kitaplardan biri yeterli olur mu yoksa başka kitap önerileriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Cesur Öztürk sanırım piyasadaki en meşhur adam bu konuda, ben çalışmadım hiç kitaplarından ama ÜDS'ye çalışan arkadaşlarım falan beğeniyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Yalnız sınav sisteminde değişiklikler var. Daha çok okumaya yönelik sorular var artık. Bunu göz önünde bulundurup çalışın sınava. Çıkmış soruları çözmek daha anlamlı bence de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 KPDS'yi bilmiyorum da ÜDS öyleydi sanırım ben girdiğimde, bayağı rahat geçmişti ki sınavda ne soracaklarını geçtim, sınavın kaç soru olduğunu bile bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Gircem ben de buna galiba bu sene mufettislik / uzman hedesi icin. Bi toefl seviyesi var midir zorluk olarak acaba? Kurs olayina falan vakit ve nakidim yok, kitap vs ile hazirlanacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Sınavın TOEFL'la alakası yok. Gramer, kelime bilgisi, çeviri, dialog ve paragraf soruları var. İngilizceyi kullanıyorsanız sınav kolay gelecektir. Bence çıkmış soruları çözmek en mantıklısı. Bir eksiğinizi görürseniz ona göre çalışırsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 A.Nejat Alperen diye bir adam var sınav formatına uygun sorularla kitap hazırlıyor ve ipuçları falan da veriyor yaygın kullanılan soru kalıplarıyla ilgili. Alfa yayınevi- Alfa lisan dizisinden çıkıyor kitaplar. Mastering KPDS adıyla bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Bugün aldım 'a systematic approach to kpds' yi inceledim biraz sadece bundan çalışılırsa yeterli olur gibi belli bir gramer ve kelime bigisi olana.Genel gramer bilgisi, Kpds sorularının açıklamalı çözümlerinin yanında arkasında phrasal verbleri de tablo şeklinde vermiş beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar