Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardima ihtiyacım war ltfn......

_death_

Öne çıkan mesajlar

yaklasık 3 sene once birisiyle 2 ay falan cıktım.sadece bi yaz askıydı we ayrıldık.aradan 1 sene gecti biz tekrar cıkmaya basladık ve 2 seneye yakındır birlikteyiz.ona cok kotu baglandim.fakat sorun su 1-2 gun aramz cok cok iiyiyken birden bire ertesi gun bana souk davranio.ayrılmak istesem ayrılamicam baglandim ama bana cok kotu davranio nerdeyse hergun kawga edioruz ama yinede beni cok sewdigini soluo.ve her ayrılmaya calistigimzda hic bi sekilde ayrılamadık.ne yapicam ben cok zor durumdayım.ltfn yardım edin[signature][hline]i will be your death................
Sosyal ağlarda paylaş

mutlu deilsen direk bırakcan....[bi ihtimal var seni kullanıyo seviyorum dio ama soğuk davranıyo hmmm kullanılma var bu işte][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

fazla geçmeden git onla konuş aranızdaki sorunlar neyse otur iyice düşün hatan vamrı diye bulmaya çalış, sana birşeyler hissetirmek veya anlatmak istiyor olabilir fakat onunla gidip konuşmaz problemleri halletmezsen sonu kötü olabilir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

baydı bu adam zevgilimden ayrıldım ve aşık oldum topicleri
bence ayrı bi bölüm açılsın
nereye baksak aşık oldum topici ya[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

yaw yakında her türlü durum için başlık olmuş olcak ztn, sıraya dizelim böle başlıkları yeni başlık açılmasına gerek kalmaz başlıkta durumun özeti yazarsa herkes kendi olayını bulur, hatta kız meseleleri diye bi başlık altında "git kıza açıl/böyle böyle de anlat" mesajı bütün bu türlü başlıkların işini görür heralde :D
bu arada arkadaşın durumuda gidip anlatmalık tam, kız ark dediin yakın olmalı böle şeyleri gidip anlatabilmelisin, peki benim kız arkım oldumuda böyle bilio gibi konuşuom? hayır :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

aşk diye
veya ayrıldım diye
veya buna benzer bişiler ile arama yap
karşına 100 lerce çıkar zaten[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...