Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 şampiyonluk paraları falanlar fılanlar gelıyomu? yanı onda bı problem yok galiba. mac sonrası konusmalardada problem var. maç kazanıyolar tebrik ediyosun moralleri düşüyo falan. çok bok olmuş bu durum. düzeltmicekleri ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 fm09dan sonra ilk kez fm oynuyorum, şimdi maç anlatımı key'de, pozisyondan sonra sürekli başka tablara geçiyor pencere, onun default pitch viewda kalmasını nasıl sağlayacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 TV view olayı var onu dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 http://i.imgur.com/OCvdW.png regen'e gel ya. 26 milyon'a aldım chelsea'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 beyler oyunu indirimden çaktım da şimdi bana bi tavsiye veriniz. 12.0.0 database'i ile first window transfer budget 0 olarak oyun açasım var biraz daha gerçekçi gitsin diye nasıl iyi mi sdfs yoksa direkt 12.2 db'si ile bi de ağustosta mı transfer yapim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 bu regenler bir tek bana mı saçma geliyor? Son 3-4 oyundur çıkan regenlerin çoğu mini mini allahlar resmen, real oyuncular aradan çıktıktan sonra oyun oynanmaz hale geliyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ya bu tr ligi fixlenmemiş? 2 aydır falan varmış da. playoff olduğu için saymıyor şampiyonluk falan ülke rep falan da dibe batıyomuş. herkes ilaçlı mı oynuyo oyunu? patchsiz haliyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 knoxville said: ya bu tr ligi fixlenmemiş? 2 aydır falan varmış da. playoff olduğu için saymıyor şampiyonluk falan ülke rep falan da dibe batıyomuş. herkes ilaçlı mı oynuyo oyunu? patchsiz haliyle? ben org. oynuyorum da ne dediğini anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 funq said: ben org. oynuyorum da ne dediğini anlamadım ya şampiyon olunca menejerin ve futbolcunun geçmişinde falan yazmıyor, şampiyon mesajı gelmiyor, reputation da dibe vuruyomuş ülkenin o neden bilmiyorum var mı böyle şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 haa raslamadım ona yav, daha doğrusu sezon bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Bu yıl bu uyuşturucuyu kullanmıyacam diye niyet etmiştim ama steam indirimini görünce uzak duramadım. fenerbahceyi aldım,sow sırtlıyor zaten takımı,9 maçta 11 gol gibi bir istatistikle aşırı kolay hale getirdi oyunu. alex keza,dandik yapmışlar diyenleriniz var lakin 10 maçta 5 gol-8 asist ,7.60 AVR ile oynuyor,daha ne yapsın? taktikle alakası var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bütün assistler korner goller duran top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 önce man city'ye deplasmanda 4-2 yenildim sonra son dk golüyle 2-0 yenip eledim, sonraki tur gelen manuyada ilk yarı 3 atmıştım pc patladı bi açtım save çalışmıyor, mal gibi 3'lü save etmeyi iptal etmiştim nolacak diye. 20 saat gameplay yalan oldu LE FU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 yeni patch bana çok ters geldi ya :) acayip failliyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bikaç aydır açmıyodum, peçle açtım, açıkçası gözüme çarpan bariz bi fark yok db dışında. ajax aldım, namağlup gidiyorum 13 maçtır bakalım, antrenman programı yapmadım bile, ama hala çok sakat var. peç öncesi bunu çekmiştim, şimdi de banko 5 sakat var sürekli. antrenman ayarlasam düzelir belki de uğraşamıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 o nası bi takım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 patch geldi 12.2.1 türkiye ligi düzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 abi ben anlam veremedım ve hala veremıyorum bişey oldu ve çözemiyorum. kardeşim maçı iyi oynayıp kazandıklarında good win boys çekiyorum oyuncuların yarısı switch off oluyo. kötü maç oynadıklarında not good enough dedigimde normalde fired up olmaları lazım yarısından cogu yine stressed falan oluyo bi saçma sapanlık var ben anlamadım. team talkları duruma göre yapıyorum. 5 maç üst üste yeniliyoruz yada beraberlik alıyoruz diyelim başın öne eğilmesin aldırma gönül aldırma diyorum bütün takım çöküyo. biz çok iyi oynuyoruz falan diyo. gerizekalımı lan bunlar. bozmuşlar lan oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 teamtalklar bi garip oldu son patchte bende yapamıyorum ne dersem adamlar çıkmak istiyo otomatik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ulan hani düzeltmişlerdi bu oyunu. lig bitti ne yazı var ne başka bişey? abi saçmalıga bakarmısın. playofflarda ikinci oldum ne ligin bittiğine dair bi yazı geldi nede başka bişey. acaba saveli oyundu ondan olabilirmi diye düşünüyorumda zannetmıyorum yanı steam den oynuyoruz şakır şakır işliyo herşey. sıfır db mi açmam lazım bunların düzelmesi için. ne para geldi ne başka bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 team talk bende de tam oturmadı. ikinci sezona başladım hala adamlardan pek tepki alamıyorum, umursamıyolar ne dersem diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 abi bu nası bi saçmalıktır anlamadım. arsenal'le 3. kez üstüste şampiyon oldum. 101 puan topladım ligde. 3. haftada 1 kez totenham'a yenildim sonrasın 35 maçtır kaybetmedim. şampiyonlar liginde yarı finalde kaybettim. lig kupasında finalde kaybettim. fa cup'ta çeyrek finalde elendim. ve manager of the year olamadım. totenham'ın td'si oldu. ve managerial point'te benim 2 katım puan toplamış. nası oluyo bu iş anlamadım. totenham ne avrupa'da oynamış, ne fa cup'ı kazanmış, ne lig kupasını kazanmış nede ligde bişi yapmış. 5. olmuş adamlar ligde. nası oluyoda bu adam benden fazla puan topluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ben bitirdim oyunu 50 saatte, daha oynamam hadi eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 türkiye euro2012'yi aldı benim save'im de. hani olabilir tamamda,abdullah avcı aldırdı kupayı,ben değil,saftirik bir şekilde mutlu oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 arkadaş türkçesi çıktı diye indirdim kurdum oynuyorum ilk sezonda küme düştüm beşiktaşla : ) ulan stres yaptım yemnilen sildim oyunu ter bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar