Aiko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ben sunday league footballer'dım. nijeryadan teklif gelince reputationum national oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 souldarkorn said: Gallant said: premier ligin en iyi yani bu herhalde, alttan bile gelsen yayin gelirlerinden dolayi, wage budget ta sikinti olmuyor. Ama kasada para olmadigindan dolayi transferde sorun oluyor:) şu work permit olmasa bide tam süper olacak. Bir kac sene onceden elemani alip, kiralik olarak yollamak lazim. Oda denk gelmiyor bazen, birde ustune en az 2 sene bekliyorsun. Hehehe, bende sunday league footballer olarak baslamistim, simdi reputationda 3. yada 4. siradayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ya şöyle bir tane kaleyi karşısına aldıgı zaman acımayan adam akıllı finishingi olan ne bileyim yani gol atabilen bir saglam forvet yokmu arkadaş bir tane isim söyleyin ya. hayır eskiden barça ile oynarken falan messi bile arada 5 10 maç gol atamıyodu sonra her maç 4 er gol atmaya devam ediyodu ulan kimi aldıysam finishingi yüksek olsun düşük olsun şu 7 metre kaleyi görünce taca vuruyor abicim kafayı yicem bir tane başarılı forvet söyleyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Yaya sanogo var (yada sanago muydu neydi bakarsin) Ben belese buldum aldim adam olucak Asil tendonu sakakligi dolayisiyla sozlesmesini yenilememisler benim oyunda Belese aldim simdi catir catir oynuyo Erken bulup kapatmak gerek cok degerlenir sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Fransuxa said: ya şöyle bir tane kaleyi karşısına aldıgı zaman acımayan adam akıllı finishingi olan ne bileyim yani gol atabilen bir saglam forvet yokmu arkadaş bir tane isim söyleyin ya. hayır eskiden barça ile oynarken falan messi bile arada 5 10 maç gol atamıyodu sonra her maç 4 er gol atmaya devam ediyodu ulan kimi aldıysam finishingi yüksek olsun düşük olsun şu 7 metre kaleyi görünce taca vuruyor abicim kafayı yicem bir tane başarılı forvet söyleyin ya. sadece finishingle bitmiyor ki olay, composure başta olmak üzere pek çok başka kriter var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 abi filter : finishing : 19 yapıp oyuncu alıyorsanız üzücü bu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 o 5 metreden dışarı atma olayı bütün oyuncularda var. oyun motorunun dandikliği yüzünden bir maçta 20429248248 pozisyon olması. hepsi girse 200 300 gol atarlar zaten. maçlarda normalin çok daha üstü pozisyon şut oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 şöyle bi regen aldım 180k €'ya mc amc st oynuyo yavaş ama köpek gibi olucak deli duran top kullanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 abi resmen bazı maçları kazanmaman için herşeyi yapıyo oyun motoru. karşı takımın her şutu gol oluyo (ama her şutu) benim poziyonlarda ise ya direkten dönüyo ya kaleci kurtarıyo falan saçma sapan işler ya. deli olucam resmen. şampiyonlukta kapışıyorum chelsea'yle adamlar 15 maçtır falan kazanıyolar ben bolton'la oynuyorum sondan 5. maç bolton 7 şut çekmiş kaleyi bulan 5i gol olmuş 2 taneside iptal edildi ztn. 3 0'dan sora 1 tane atıyorum, 2 dakka sora 4 1, 4 2 oluyo 2 dakka sora 5 2. tamam şampiyon olmicam yapmıyosunuz ztn. yok böle bi mallık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 mulgear6 said: şöyle bi regen aldım 180k €'ya mc amc st oynuyo yavaş ama köpek gibi olucak deli duran top kullanıyo pace 1 ne ya? benim oyunda bunun gibi en az 50 tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 mokoko said: abi resmen bazı maçları kazanmaman için herşeyi yapıyo oyun motoru. karşı takımın her şutu gol oluyo (ama her şutu) benim poziyonlarda ise ya direkten dönüyo ya kaleci kurtarıyo falan saçma sapan işler ya. deli olucam resmen. şampiyonlukta kapışıyorum chelsea'yle adamlar 15 maçtır falan kazanıyolar ben bolton'la oynuyorum sondan 5. maç bolton 7 şut çekmiş kaleyi bulan 5i gol olmuş 2 taneside iptal edildi ztn. 3 0'dan sora 1 tane atıyorum, 2 dakka sora 4 1, 4 2 oluyo 2 dakka sora 5 2. tamam şampiyon olmicam yapmıyosunuz ztn. yok böle bi mallık ya. bunu buraya 4 kere yazıp sildim ulan ben oynatamıyorumdur falan diyip geçiyorum sürekli ama yani yok harbiden var bu saçma sapanlık oyunda. edit : @poopla abi 5 metreden dışarı atma olayı tamam güzel söylüyosun da 12 maç boyunca aralıksız her vurduğu direkten yada ne biliyim taca kadar giden toplar falan bu adamın başarısızlığımıdır? composure finishing herşeyi son derece başarılı adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 8 pace kötü ama quickness filan çalıştırsam adam olur belki en kötü orta sahaya koyarım playmaker olur ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Aiko said: mulgear6 said: şöyle bi regen aldım 180k €'ya mc amc st oynuyo yavaş ama köpek gibi olucak deli duran top kullanıyo pace 1 ne ya? benim oyunda bunun gibi en az 50 tane var . 8 hız 15 deci bu adamın oynaması için slow tempo fazlada geniş olmayan alan lazım. zor . ben fiziksiz adamları oynatamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Temponun decisiona etkisi vardır yazıyo oyunda ama alex 20 decision olmasına rağmen hızlı tempoda oynatırsanız ligde 5 gol 5 assisti geçemiyor. tempo =fizik olmuş fm2012 ' de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bolusporda 3 sezon oynadım süperlige çıkardım. 4 maç üst üste agresif speech yaptım diye kovdular. baktım leeds menejer arıyo hemen başvuru yaptım bi övdüler bi övdüler kabul ettiler falan neyse leedse hayatında görüp görebiliceği en saglam takımı dizdim. 8 maç üst üste kazandık bi tane eleman alıcaktım maaş bütçesi yetmedi diye boardla konusurken ultimatom verdim o kadar övdüler lafımı dinlerler falan dedim şrak diye ordanda kovdualr gururuma yediremedim aston villayı aldım. 4 tane wonderkid buldum. geleceğe yatırım yapıyorum. türkiyeden çıkan wonderkid galatasarayda çıktı. fatih hoca hemen as takıma almış 11 maçta 14 gol atmış eleman 18 yaşında sürekli no intention diyodu öve öve bitiremedim en sonunda aldım kamili 5 verdim kabul ettiler eleman gelmedi. değeri arttı 10 verdim yine eleman kabul etmedi. en sonunda değeri öyle bi arttıki taksit senet sepet 50 ye kapattım. allahım sonumuzu hayır etsin. o kadar bonkörümdürki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 kendi cebinden çıkmıyo ya daya paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 hayır kazandığımız maçtan sonra çocukları diskoya götürüncede suçlu ben oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 abi bide oyunda şöyle bişey var adamın taktiğine uymuyosa o adam boş kaleyede atamıyor penaltıda kaçırıyor pas hiç veremiyor tam kepaze oluyor. mesela alex tempoyu arttırıp geniş oynayın oyundaki en kötü amc oluyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 tamamda bu adamlar match prep ile tempoya falan ayak uydurmuyomu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 yok ya yalan o match prep . patch gelsede düzelse . hiç biişe yaramayan tonla şey var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 gaza gelip fener kariyeri açtım. emre 17 ay sakat okbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 AHAHAHAH sebep ne diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 çok sevişiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hip injury :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 arkadaş bu allahın belası premier lige work permit olayı nasıl bir sıkıntıdır yok herifler vermiyor ya. 5 tane wonderkid buldum. birisi arjantinli diğeri mısırlı herifler work permit çıkarmıyor arkadaş çıldıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar