Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2012

poopla

Öne çıkan mesajlar

souldarkorn said:

Gallant said:

premier ligin en iyi yani bu herhalde, alttan bile gelsen yayin gelirlerinden dolayi, wage budget ta sikinti olmuyor. Ama kasada para olmadigindan dolayi transferde sorun oluyor:)

şu work permit olmasa bide tam süper olacak.

Bir kac sene onceden elemani alip, kiralik olarak yollamak lazim. Oda denk gelmiyor bazen, birde ustune en az 2 sene bekliyorsun.

Hehehe, bende sunday league footballer olarak baslamistim, simdi reputationda 3. yada 4. siradayim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şöyle bir tane kaleyi karşısına aldıgı zaman acımayan adam akıllı finishingi olan ne bileyim yani gol atabilen bir saglam forvet yokmu arkadaş bir tane isim söyleyin ya. hayır eskiden barça ile oynarken falan messi bile arada 5 10 maç gol atamıyodu sonra her maç 4 er gol atmaya devam ediyodu ulan kimi aldıysam finishingi yüksek olsun düşük olsun şu 7 metre kaleyi görünce taca vuruyor abicim kafayı yicem bir tane başarılı forvet söyleyin ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

ya şöyle bir tane kaleyi karşısına aldıgı zaman acımayan adam akıllı finishingi olan ne bileyim yani gol atabilen bir saglam forvet yokmu arkadaş bir tane isim söyleyin ya. hayır eskiden barça ile oynarken falan messi bile arada 5 10 maç gol atamıyodu sonra her maç 4 er gol atmaya devam ediyodu ulan kimi aldıysam finishingi yüksek olsun düşük olsun şu 7 metre kaleyi görünce taca vuruyor abicim kafayı yicem bir tane başarılı forvet söyleyin ya.

sadece finishingle bitmiyor ki olay, composure başta olmak üzere pek çok başka kriter var
Sosyal ağlarda paylaş

abi resmen bazı maçları kazanmaman için herşeyi yapıyo oyun motoru. karşı takımın her şutu gol oluyo (ama her şutu) benim poziyonlarda ise ya direkten dönüyo ya kaleci kurtarıyo falan saçma sapan işler ya. deli olucam resmen. şampiyonlukta kapışıyorum chelsea'yle adamlar 15 maçtır falan kazanıyolar ben bolton'la oynuyorum sondan 5. maç bolton 7 şut çekmiş kaleyi bulan 5i gol olmuş 2 taneside iptal edildi ztn. 3 0'dan sora 1 tane atıyorum, 2 dakka sora 4 1, 4 2 oluyo 2 dakka sora 5 2. tamam şampiyon olmicam yapmıyosunuz ztn. yok böle bi mallık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

abi resmen bazı maçları kazanmaman için herşeyi yapıyo oyun motoru. karşı takımın her şutu gol oluyo (ama her şutu) benim poziyonlarda ise ya direkten dönüyo ya kaleci kurtarıyo falan saçma sapan işler ya. deli olucam resmen. şampiyonlukta kapışıyorum chelsea'yle adamlar 15 maçtır falan kazanıyolar ben bolton'la oynuyorum sondan 5. maç bolton 7 şut çekmiş kaleyi bulan 5i gol olmuş 2 taneside iptal edildi ztn. 3 0'dan sora 1 tane atıyorum, 2 dakka sora 4 1, 4 2 oluyo 2 dakka sora 5 2. tamam şampiyon olmicam yapmıyosunuz ztn. yok böle bi mallık ya.

bunu buraya 4 kere yazıp sildim ulan ben oynatamıyorumdur falan diyip geçiyorum sürekli ama yani yok harbiden var bu saçma sapanlık oyunda.

edit : @poopla

abi 5 metreden dışarı atma olayı tamam güzel söylüyosun da 12 maç boyunca aralıksız her vurduğu direkten yada ne biliyim taca kadar giden toplar falan bu adamın başarısızlığımıdır? composure finishing herşeyi son derece başarılı adamların.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

mulgear6 said:

şöyle bi regen aldım 180k €'ya
mc amc st oynuyo
yavaş ama köpek gibi olucak
deli duran top kullanıyo

pace 1 ne ya? benim oyunda bunun gibi en az 50 tane var

. 8 hız 15 deci
bu adamın oynaması için slow tempo fazlada geniş olmayan alan lazım. zor . ben fiziksiz adamları oynatamıyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bolusporda 3 sezon oynadım süperlige çıkardım. 4 maç üst üste agresif speech yaptım diye kovdular. baktım leeds menejer arıyo hemen başvuru yaptım bi övdüler bi övdüler kabul ettiler falan neyse leedse hayatında görüp görebiliceği en saglam takımı dizdim. 8 maç üst üste kazandık bi tane eleman alıcaktım maaş bütçesi yetmedi diye boardla konusurken ultimatom verdim o kadar övdüler lafımı dinlerler falan dedim şrak diye ordanda kovdualr gururuma yediremedim aston villayı aldım. 4 tane wonderkid buldum. geleceğe yatırım yapıyorum.

türkiyeden çıkan wonderkid galatasarayda çıktı. fatih hoca hemen as takıma almış 11 maçta 14 gol atmış eleman 18 yaşında sürekli no intention diyodu öve öve bitiremedim en sonunda aldım kamili 5 verdim kabul ettiler eleman gelmedi. değeri arttı 10 verdim yine eleman kabul etmedi. en sonunda değeri öyle bi arttıki taksit senet sepet 50 ye kapattım. allahım sonumuzu hayır etsin.

o kadar bonkörümdürki anlatamam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...