Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2012

poopla

Öne çıkan mesajlar

souldarkorn said:

İngiltere en alt liginden Dover ile başladım.Gerçi ben premier lig görene kadar yeni patch çıkar.Saved game yalan olur :) Gayet iyi başladık lige bütün takımı satılığa koydum ilk başta.Hepsini sattım veya serbest bıraktım.Bir kişi bile kalmadı.Sonra haftalığı 100-250 euro dan serbest oyuncuları aldım.Şu anda 250.000 Euro pozitif denge oluştu.Takım zengin oldu resmen kategorisine göre.Ligde 5 te 5 ile başladım.Gol yemedim.Oyunculardan 2 si türk.Alt lig takımlarıyla oynamayı planlayanlar kesinlikle oyun kurulumunda Türkiye yi seçsinler.Resmen bizim topçular 3 e katlıyor diğer amatör statüdeki yabancı topçuları.İngiltere olduğu için çalışma izni çıkmadı çoğuna.Sadece Barbaros Barut ve Şeref Kaya alabildim.Barbaros resmen 2 lig üstü topçu bu takıma göre.Dc ler iki 20 yaşında İtalyan.Çok iyi değiller ama idare ederler.Gray diye bir İsveçli aldım 17 yaşında.İnanılmaz potansiyel var 5 maçta 6 gol attı.3 maçta 11 oynattım.Çünkü şu an ki kapasite 2 yıldız.Potansiyel 5 yıldız.Asıl forvet 21 yaşında Faslı.AMR Wooter diye bir Hollandalı kesinlikle tavsiye ederim.DMC AMR ve SC pozisyonları çok kaliteli kadronun ancak diğer çok vasat.Şimdiden puan farkını açmak lazım sakatlık olmadan.Yedekleri ne yapar hiç belli değil.

Bende Welling United la oynuyorum. Butce olayindan dolayi bende bu sezon sonu takimin yarisini satacam gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

takımdaki maaş ortalaması yüksekse getirdiğin absürd reputasyonlu adamlar bile yüklü maaşlar istiyor, aslında mantıklı olmuş.

koray günter ve ömer toprak ikilisi müthiş stoper ikilisi oluyor, savunma anlamında mükemmeller diyemem tabii. hele kısa pasla hücuma çıkıyorsanız, rakip ortasahayı çıldırtıyorlar. server başgan da tam bir ön liberoymuş, adam 35 yaşına geldi hala geçit vermiyor. alper potuk da baya sağlam gençlerden, cem karacanla beraber jokerim oldular.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sunu kullaniyorum program olarak: Raikan007's Training Schedules.

Gerci part time yok icinde, benim takimda herkes part time oldugundan dolayi, full time hazir programi baz alarak part time i kendim hazirladim.

Ingiltere Blue Bet Square South yada North tan baslayanlar var mi? Fikir alisverisi yapalim biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Artık 20. taktigi falan denıyodum 2. sezonumda hepsını takıma alıştırana kadarda bekledım falan ama yok nafile. Harika savunma oyuncularım ve defansım var fakat her maç rakibi 3-1 4-2 falan yenıyorum tamam o kadar gol atmama gerek yok ama ligte en çok gol yiyen takımlardan biri oluyorum.

Taktigin ne diye sormayın çok çok fazla taktik denedim en son 4 savunma 2 ön libero ile real madride 4-1 yenilince geliim buraya soriim dedim varsa oyle 10 maçtır gol yemıyorum taktikle diyen birisi yardımcı olursa ıyı olur. Kazanıyorum falan ama o kadar gol yemek çok moralimi bozuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Artık 20. taktigi falan denıyodum 2. sezonumda hepsını takıma alıştırana kadarda bekledım falan ama yok nafile. Harika savunma oyuncularım ve defansım var fakat her maç rakibi 3-1 4-2 falan yenıyorum tamam o kadar gol atmama gerek yok ama ligte en çok gol yiyen takımlardan biri oluyorum.

Taktigin ne diye sormayın çok çok fazla taktik denedim en son 4 savunma 2 ön libero ile real madride 4-1 yenilince geliim buraya soriim dedim varsa oyle 10 maçtır gol yemıyorum taktikle diyen birisi yardımcı olursa ıyı olur. Kazanıyorum falan ama o kadar gol yemek çok moralimi bozuyor.

ligde 5 macta 1 falan gol yedim 5 sene oynayıp. takım da besiktastı.

4 defans
1 dmc(anchorman)
1 mc(playmaker) 1 mc(ballwining)
sol acık inside forward sag acık winger
ilerde targetman.
Sosyal ağlarda paylaş

Robert_Poche said:

Mithat said:

ligde 5 macta 1 falan gol yedim 5 sene oynayıp. takım da besiktastı.

4 defans
1 dmc(anchorman)
1 mc(playmaker) 1 mc(ballwining)
sol acık inside forward sag acık winger
ilerde targetman.

Yukaridaki taktik benimde en cok kullandigim 2 taktikten birisi. Gerci forveti o anki oyuncuya gore poacher yapiyorum.

Diger kullandigim taktik biraz daha ofansif.

Rigid-attacking-high tempo

4 defans (Kanatlardaki oyunculari kapasitesi uygunsa wingback e ceviriyorum)
1 dmc
1 mc (advanced playmaker)
sol acik ve sag acik winger (oynayan oyuncuya gore 1 tanesini defensive winger yapiyorum)
2 forvet (1 targetman, 1 poacher)

Bu taktikle Blue Square Bet South takimiyla, FA Cup ta Newcastle United ilk macta berabere kaldim. 2. macta ilk 90dk 2-2 bitti. Uzatmada normal olarak Newcastle 2 tane tikadi:)

Kendine denk takimlarla oynuyor ve mac esnasinda sikinti cekiyorsan, ozellikle ilk yarida pozisyon bulamiyorsan hemen taktigi degistir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok sorun orda degil söylemeye bile çekiniyorum çok edit durucak diye.

Getafe ile oynuyorum barcelona şampiyon oldu real madrid ikinci ben üçüncü. Ligte en çok gol yiyen 4. takımım. 70 gol yedim fakat 103 tane attım. Yani sorunum maçları 5-3 falan gibi skorlarla kazanmam. Sonuçta kalp krizi geçiriyorum 3 kere beraberligi yakalayınca rakip.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda kadromu buldum 4 defans 3 cm 2 winger 1 striker oynuyorum fakat ilk sezonumun sonunda 3m civarı sadece yetiştirme parası verip aldıgım (scout programı kullanıyorum edit kötü falanda scout programı olmasa olmaz be:D) 190 pa olan adam 2. sezonun ortasına kadar 9 maçta 11 gol 5 asist yanında ki quinteroda 13 gol ile oynayana kadardı herşey.

Sonra savunma oyuncularımdan birini madrid bi de bu genç cocugu madrid aldı toplam 25m falan geldi üstüne bi de bir adamla aramız açıldı onu beleşe bıraktım ki 3-5m gideri vardı yedekti.

Şimdi kadroya adam almaya calısıyorum o yetenege o fiyatta adam yok piyasada sattıgım fiyatlara almaya calıstıklarım hep bir iki gömlek altı adamlar üstüne nerdeyse aynı maaşı alıyorlar.

Aslında şeytan dıyor 3. sezona kadar sık dişini sonra varını yogunu satıp en iyi 11 regenli kadroyu kur ucuza 10 sene oynarlar ondan sonra en aşagı ama işte regenlerde getafe dedin mi hepsi gelmiyor madridde çıkan var. 9 ülke açtım bu sezon sonu için regenlere doyabilme amaçlı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Editörde sabriyi ronaldo ronaldoyu sabri yapabilirsin.

Scout programıyla genç yetenekler arıyorsun pa olan ya da bildigin search engine şeklinde bile kullanabilirsin.

Benim en çok işime yarıyan kısmı asking price ne kadar onu ogrenıyorum ondan fazla vermıyorum tek hile tarafı bu ki bu kadarda olsun sanırım şu özellikleri bilen adam heryerde her türlü şampiyon olur dıye bir durum yok.

Bence oyunu kolaylaştıran bu degil direk taktikler dogru taktikle aynı maça çıkıp aynı takıma karşı 5te yiyebilirim 5te atabilirim bu kadar farkettirmemeli taktikler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...