xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 skoda superb , vw passat 1.4 tsi yada 1.6 tdi yada honda accord 2.0 bu tsi ile tdi motor kasayi kaldirir mi yani boyle agir olsun istemiyorum. genel itibari ile hepsinin ici guzel ama accord daha guzel geldi ama onunda yakit olayi var. tercih yapa,adm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 1.4 tsi passatı kaldırıyo bizzat defalarca bindim, gayet de diri yani öyle zorlanma falan da yok. superb parasının fazlasını veren bi araba ama öküz gibi. istanbul trafiğinde zor iş. accord bu ikisindne biraz alakasız geldi, muhtemelen bol yakar. ama iç mekanda (son accordun içini incelememiş olsam da) passattan iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 istanbulda degilim, tsi motorlar guzel ama dsg sansiman yok ama fiat olarak cok iyi. uzun vadede pisman olmayacagim bir secim olsun istiyorum asil aradigim konfor ve surus zevki. basiyim 250 ye cikayim tarzi bir beklentim yok ama cokda hantal olmasin istiyorum. tabi km de 10 litre yakmak istemiyorum yoksa arabami deistirmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 2.0 tdi 170 hp superb var hayvan gibi ama hayvan gibi de gidiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 xlaidehlevar said: istanbulda degilim, tsi motorlar guzel ama dsg sansiman yok ama fiat olarak cok iyi. uzun vadede pisman olmayacagim bir secim olsun istiyorum asil aradigim konfor ve surus zevki. basiyim 250 ye cikayim tarzi bir beklentim yok ama cokda hantal olmasin istiyorum. tabi km de 10 litre yakmak istemiyorum yoksa arabami deistirmezdim konuyla alakasız olacak ama türkçe işte tam olarak şurada katledildi, yerine anıt dikilmesini talep ediyorum konuyla alakalı olarak konfor ve sürüş keyfi önemliyse accord senin tercihin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bunu diyen adam ar.gör. ve sayfada 100 typo falan yapıyor babacum coder olsaydın on senede bi program compile edemezdin sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 touch screen telefonla yazamiyorum dogrudur:) superb e 2.0 parasi vermem ama o yuzden 1.4 yada 1.6 olur da passat accordun keyfini veremez mi? ulan accordun dizeli olsa 1 dk dusunmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Accordu al 11 litre yak. 1 ay sonra gel yine konu ac tup taktirdim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 accordmuş civic miş geçti abi honda. bu arabaların anıtını 10 sene önce diktiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Selam, Bence 1.6TDI daha yerinde bir seçim olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 1.6 tdi da peki performans eksikligi yasanilir mi? yni tabi kide bir m3 degil kullacagim araba fakat yinede bayirda otobanda agir kalmasini istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 passat alırsın 3 gün sonra makyajlanır moralin bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Privhunter said: Accordu al 11 litre yak. 1 ay sonra gel yine konu ac tup taktirdim diye. Ben 11 litreye şükrediyorum lan :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 hala karar veremedim ulan su amerikanlar ne guzel arabalara biniyorlar lincoln,buick adamlarin toyotalari bile bizim bmw ler gibi nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar