Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia Telefonları Hk. Öneri C5-03, C5-00 5MP, E55


kira

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Telefon bakıyorum da, kimse ayranım ekşi demiyeceği için teknoloji ürünleri satan marketlerden önce forumdaşlarıma sorayım istedim.

Ara sıra abim eski cep telefonlarını vermiş olsa da ben kendimi bildim bileli Nokia 1100 modeli kullanmıştım. Bayağı ergonomikti. Sonuçta 2003te işlevseldi. Çalınınca Samsung X150ye geçtim, kapaklı bi telefon olup SMS, Radyo ve Telefon ediyordu fiyatı da makuldu. Halen de onu kullanıyorum, ama hem iş hayatının mail gereksinimleri, hem 3G teknolojisinin nimetleri hem de kameralı bir telefona olan ihtiyacı(sosyal medya)kendime dokunmatik olmayan klasik görünüşlü bir telefon bakıyorum.

Nokiayı seçme nedenim, klasik görünümünü koruması. Bir iPod Touch'ım var, wifi ihtiyacımı oradan karşılıyorum, telefonda 3G+wifi olması şart mı? Yoksa 3G de idare eder mi? Yani wifi sizce bir gereklilik mi?

Şu 3 model arasında kaldım: C5-03 'C5-00 5MP' E55,

1. aslında dokunmatik ama 2.siyle benzer özelliklere sahip + wifi, o yüzden ilk sorumla alakalı. 3. telefon da müthiş bir iş telefonu artık GPSi var. Çok kaybolduğum için çok makul geldi. Ama piyasa fiyatlarını bilmiyorum şu an. Fiyat konusunda, tecrübelerinizle hangisini önerirsiniz yoksa başka bir öneriniz olur mu?

Temelde,

Flaşlı kamerası olan 3Gli, email ve web browserı destekleyen, sosyal medyaya ulaşımı olan GPSli bir telefon bakıyorum. max 500 Lira, o yüzden iPhone tarzı aletler çok başarılı da olsa bütçemi aşıyor. Bir de kasası dediğim gibi eski telefonlar gibi gözüksün. Akıllı olsun ama akıllı olduğunu belli etmesin istiyorum.

Teşekkürler, iyi bayramlar şimdiden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam nedeni şu , nokia öncelikle şu an sana sunduğu işletim sistemine 2 gün sonra destek vermiyor olacak. Ayrıca symbian şu anda satın alınacabilecek en hantal OS. Ha ben nokianın kalitesine para veriyorum diyosan yine yanlış yaparsın çünkü çoğu parçasını misal ekran , bellekler , işlemci samsungdan alıyor.
Alternatif o kadar çok ki ucuz kaliteli telefon dolu piyasa Huwai , Samsung , LG , Blackberry , HTC hatta ve hatta ikinci el Iphone.
Ben şu şu özellikleri istememem dedikten sonra daha net bi model ortaya çıkacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Vatan'daki indirimi fırsat bilip 400 liraya C5-00 5 MP aldım. Belki önümüzdeki dönemde operatörler kampanya ile satışa sunabilirler ama acele edip aldığımı da düşünmüyorum. Telefon gayet güzel, tam aradığım özellikleri var. Wifi eksikliği ile auto focus olmayışı negatif özellikleri ama webde dolaşımı, görünüm ve de a-gps'i ile beklentilerimi karşıladı. Geriye symbian'ın sorun çıkarması kaldı şimdilik güzel bir telefon.


Bilginize.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kira said:

teşekkürler, Nokia Symbian ikilisi bozuluyor ve efektif değil anlaşılan. T20ye gelince, güzel bir telefon olabilir ama o paraya kontratsız daha iyi telefon alınır. Monoblok tarzı telefon kim üretiyor acaba?

O kadar iyiye alamazsın. T20 için Huawei'nin turkcelle ilk verdiği fiyat 800 TL falandı. Fiyat performans açısından iyi bir alettir. Ama eski nesil sonuçta.

Ama senin istediğin türden bi alet değil evet (ben motorolanın klavyeli android telefonundan almak istiyorum droid 3 gibi ama google'la birleşmelerinden sonra çıkardıkları telefonları bekliyorum)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...