Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: karakedi, 27 Eylül 2004 02:08 tarihinde demiş ki: öldükten sonra ne yapıldıgım kimin umurunda ? - benim diil valla. Kuyruğundan tılsım yapsak?[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 alexi sIkILmi$sin cok belli oluyo =][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: karpuz, 26 Eylül 2004 23:24 tarihinde demiş ki: öldükten sonra işe yarayıp çürükçül bakteriler tarafından azotumun kullanılmasını istiyorum... böylece doğal cycleı bozmamış olurum o yüzden de gömülmek isterim tabii ki... +1 arkadaş güzel cevap vermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 üzerime işemedikten sonra ne yaparsanız yapın[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ben öldükten sonra yapacaklarından bana ne yaa. Ölmeden önce yapsınlar isteklerimi sonra isterlerse yaksınlar cesedimi bana ne. Bu arada canlı iken en büyük korkularımızdan biri olan yanma korkusu nedense öldüğümüzde bir anda değer kazanır. Manyak mıyım yaktırayım kendimi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ilk şovalyedeki gibi: güzel bir sandal veya sazlıktan yapılmış düz bir kayık üstünde ben çevrem kuru ot dolu... denize itiyolar... uzaklaşınca bir archer ateşli okla uzaktan tek atışta isabet ettiriyo... bütün tanıdıklarım ellerinde kılıçları ters şekilde başlarına yaslıo... edit by a friend : *!hristiyanlık duygusu kabarır dicem bu salak inanmıo ki...*[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) [Bu mesaj TiReSiAs tarafından 27 Eylül 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Atin beni denizlere Yalan dunya size kalsin :p[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Efendi efendi gömsünler. Nerde yattığım belli olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 b kullerimi kavnoza koyulup secvdigime verilmesini isterdim veya anneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar