nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 BDP Genel Başkanı Hamit Geylani burada Çukurca'dan gelen grubu Narlı Köyü'ne soktuktan sonra yaptığı konuşmada, olaylar sırasında Van İl Genel Meclisi üyesi BDP'li Yıldırım Ayhan'ı kaybettiklerini söyledi. Geylani, "Şehit verdik. 30 yıllık Kürt coğrafyasında akıttıkları kanı Çukurca topraklarında da akıttılar. Bugün ne yazık ki değerli yoldaşımız, arkadaşımız Yıldırım Ayhan'ı kaybettik. Aslında kaybetmedik, onun gibi düşünenlerin ölümsüz olduğuna inanıyoruz. Onlar yüreğimizde, gözbebeklerimizde yaşıyorlar. Onun için bugün çok üzgünüz. Hem de bütün halkımızla birlikte gururlu ve dimdik ayaktayız" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 şimdi millet bana pkk li muamelesi yapacak ama o yakılan köylerin %99'unu biz yaktık konuyu hiç açmasan daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ombakkombak said: şimdi millet bana pkk li muamelesi yapacak ama o yakılan köylerin %99'unu biz yaktık konuyu hiç açmasan daha iyi olur jitem in yaktıgı köyler olabilir ama %99 unu biz yaptık demek iddialı bi laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18599614.asp said: Yaklaşık 300 kişinin bulunduğu grup, Baskılar bizi yıldıramaz AKP şaşırma, bizi dağa taşıma, PKK halktır, halk burada sloganları atarak yürüyen grup Narlı Köyü girişinde jandarmanın kurduğu barikatta durduruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bu işin sonu karakolda bitcek ama ben hiç iyi görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ombakkombak said: şimdi millet bana pkk li muamelesi yapacak ama o yakılan köylerin %99'unu biz yaktık konuyu hiç açmasan daha iyi olur bebekleride biz öldürdük. abicim ne var sizin içinizde çok merak ediyorum. Jitem'in yaktığı kanıtlandı mı? Sen mi gördün? Sizin evi mi yaktılar? asker köy yaktıdan başka bir şey söylemiyorsunuz yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Neyse pkk'lılar cansız kalkan olarak kullanırlar artık. Arkadaşlarının leşlerinin altına bomba yerleştiriyorlar nasılsa bu adamdan pek güzel bir şeyler yapılabilir vücudu parçalanarak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 mayın ile ied farkını artık habercilerin de halkın da öğrenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 3 aile 3 yuva bayrama üzüntü ile gircek.hay allahım ya. nolması gerekiyor napılması gerekiyor bitsin şu bela. abd nin ırakta verdiği kayıptan fazlasını kendi ülkemiz veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 "Tatar Ramazan" said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18599614.asp said: Yaklaşık 300 kişinin bulunduğu grup, Baskılar bizi yıldıramaz AKP şaşırma, bizi dağa taşıma, PKK halktır, halk burada sloganları atarak yürüyen grup Narlı Köyü girişinde jandarmanın kurduğu barikatta durduruldu Lan Narlı köyü deyince bi an burdaki Narlı zannettim. Narlıda ne arar pkk diyorum. Haberi açmak gerekti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar