Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakkaride Çatışma : 3 Şehit


Canonical

Öne çıkan mesajlar

said:

Hakkari'de 3 asker şehit oldu

HAKKARİ’nin Şemdinli İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin askerlerin geçiş yoluna döşediği mayın patladı, 3 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Dağlıca kesiminde de mayın döşemeye çalışan 2 PKK’lı güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada ölü ele geçirildi.


Şemdinli’deki mayınlı saldırı sabah saatlerinde Öveç Köyü yakınında meydana geldi. PKK’lı teröristler, yola döşedikleri mayını askeri araç geçerken infilak ettirdi. Patlamada 3 asker şehit düştü, 3 asker de yaralandı. Yaralanan askerler Hakkari Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri, mayınlı saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

DAĞLICA’DA 2 PKK’LI TERÖRİST ÖLÜ

Hakkari’nin Yüksekova İlçesine bağlı Dağlıca bölgesi Karataş mevkiinde karayolunda bir menfezin altına mayın döşemeye çalışan 2 PKK’lıyı gören jandarma ekipleri müdahale etti.

PKK’lılarla güvenlik güçleri arasında karşılıklı çıkan çatışmada, 2 terörist ölü ele geçirildi. Menfeze döşenmek istenen mayın ise imha edildi.



Abi ne diyim artık yani yazık ya allah rahmet eylesin, ailelerinin başı sağolsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çözüm yok, olmayacak gibi de görünüyor. Bu kadar can yanıyor, bunca genç telef oluyor ancak hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz memleket olarak. Demokratikleşme sürecinde onca yenilikler yapıldı, kanallar açıldı bilmem ne oldu ama bir tek şey gerçekleşmedi, o da terörist başının imralıdan çıkarılması. O yüzden bu köpekler böyle davranmaya devam ediyor. Onu da elde ettikten sonra daha hararetli bir şekilde kaldığı yerden devam ederler. Merak ediyorum öcalan öldüğü zaman ne yapacaklar. Bu kadar basit mi yönlendirici bir isim olmadan hareket etmek. Onu da zaman gösterecek...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu mayın olayına çare bulmak gerekli, sinyal bozucu jammerlara karşı kablo çekmeye başlamış itler oldukları tepeden mayına kadar.

kişisel detektör yapmıştı bir Türk mucit cep telefonu boyutunda, bikaç ay önce tvde çıkmıştı ama israil ve alman orduları satın almış sistemi. keşke bizimkiler de azıcık önem verseler bu tarz mevzulara.
gerekirse tüm dedektör köpekleri doğuya kaydırsalar ve daha çok yetiştirseler belki bi çözüm yaratılır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

profesyonel orduya geçilince birde şehitlerin yaş ortalaması artacakmış öyle diyorlar. gencecik delikanlılar ölmeyecekmiş en az 30 yaşındakiler ölecekmiş.

Antalya'da plajda patlama olmuş bu arada. 6 yaralı varmış. birkaç gün önce gene böyle birşeyler olmuştu. PKK gene şehre iniyor.

AMA ONLAR DİYARBAKIR CEZAEVİ RERÖRERÖ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

hala profosyonel asker ile 15aylık askeri karşılaştırıyorsan,gazinoda çay taşıdın heralde.


prof askere light step perki veriyolar abi direk, mayina basinca patlamiyor fizzle oluyo

http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20101126191149/fallout/images/a/aa/Light_Step.png

cahiller bilmiyo iste biseyi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...