yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 doktor bu ne? http://connected2.me/
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 "abi msn!!" diyen ama msn vermek istemediklerinizle uzlaşmak için güzel bi yöntem.. açtım hemen.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 abi millet salak ya.. aşağıda twitterdan geçen bi linke tıkladım işte. connected2.me üstünden konuşalım diye. bayağı cevap veriyor.. yahu niye ki.. akşam yemeğimi falan anlattım ben de o_O bi sn hangimiz daha aptalız acaba
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 patates ve balık mı vardı sizin yemekte_de?
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yok abi o ben değildim. zaten şişko bi hatunla konuştum. twitter linklerinde ilk çıkana tıklayıverdim öyle bakmadan. şişko bi kız çıktı. yemek muhabbeti yaptım ben de. ha benim kullanıcı ismi qew
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yok eğlenceli bişi ama bu. aptal adamın tekine balığa gitmesini söyledikten sonra kızın birine saçını kestirtmemesini söyledim. yok kestiricem dediğinde NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! bu tepkiyi en son darthvader'ın luke'un babası olduğunu öğrendiğimde vermiştim dedim ki anladığını hiç sanmıyorum
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bende giriyorum la arada eğlenceli oluyor :)
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 salak salak şeyler yazıyorum beklediğim performans gelmiyo karşıdan ,millet ciddi ciddi arkadaş mı arıyo nedir
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 30sn'lik zevkler.. +çok seksisin -:) +yok lan feci şişkosun +kokuyorsundur da kesin. +göbeklerinin kat yaptığı yer çitos gibi kokuyor mu?
Öne çıkan mesajlar