Holy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Senin sadece ön çapraz bağ mıydı yoksa başka sorun da var mıydı? Bana 10 günde rahat rahat yürürsün dedi çünkü. 1 ay fizik tedavi devam edecek ama 3. gün değnekle yürümeye başladıktan sonra 10. gün değneği atıp normal yürüyebilirmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hmm enteresan valla. benim 3 ü birarada ama 10. günde normal yürüyeni şu ana kadar görmedim ben. baya bi araştırmıştım forumlarda vs. gercekten 10. günde yürüyeceksen süper hatta mükemmel. ben şu siteden baya bilgi edinmiştim. http://www.ortopedikbilgi.com/diz.php?altbaslik=0 10 gün garip geldi valla bana. gerçi sitede de 10-15 gün sonra değnek bırakılır diyomuş. bende menisküs ve ödem var. ödem en çok sıkıntı yapan şey yere basmamda. hala değnekliyim. 5. haftadayı bitirdim.6-8 hafta sonra değneği bırakırmışım galiba. bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 eveet bu hafta oluyorum ameliyatı, günü tam belli değil henüz. 10 günde ayağa kalkarsam doktorumun telefonunu veririm sana kozalak, ona gidersin bundan sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ahahah hadi bakalım. benim problemim sadece ön çapraz bağ değildi(keşke öyle olsaydı). yaşadığım şeyin bi adı varmış, mutsuz üçlü sendromu mu ne diyolarmış. ön çapraz kopması menisküste kova sapı yırtık lateral bağda yırtık bi de bunların üzerine kemikte hafif bi ödem... değneği bıraktım dün bu arada, yürüyebiliyorum ama hafif sendeleme oluyo sağ dizi tamamen açamadığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ben buraya yazmayı unutmuşum bak :) ameliyat sonrası 2 hafta sonunda dikişler alındı, değnekleri de ondan sonraki hafta bıraktım sayılır. bırakmadan önce de tam basar hale gelmiştim ama. şu an 32 gün oldu, rahat rahat yürüyorum hiç sendelemeden. çok hafif bir zorluk oluyor bükülmeden dolayı o kadar. egzersizleri düzgün yapınca gün gün iyileşti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 benim 3 ay olacak 10gün sonra. yürümemde bi sıkıntı yok. merdiven inerken biraz sıkıntı var. onun dışında hızlı yürüyebiliyorum, hafif tempoda koşabiliyorum kısa bi süre. egzersize devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar