di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Selam, Kadir gecesinde hayvanlar bile ses cikarmaz, sessiz olurlar denir. Annem soylediginde "hadi ordan" demistim, unutmamis, aradi, dinle bakalim duyacak misin diye, dur bulurum simdi havlayan kopek dedim kapattim ama saatlerdir cit cikarmiyor namussuzlar. =) Dikkat edin bakayim bi havlayan kopek neyim duycak misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 köpek havlarsa islam mı yıkılcak abi niye annenle iddaalaşıyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 sırf seni yalancı çıkarmak için komşunun köpeğini kızdırıp kaydeden çıkar namussuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bizimki havlayip duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 doğru bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ilk defa böyle bişi duydum vay anasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 beyine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 fizban said: bizimki havlayip duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 köpek olan eve melek gelmez kadir gecesi melekler iniyor o yüzden havlıyolardır kamuya açık mekanlara zaten iniyo melekler. orda havlayan köpek olmaz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Fistan said: beyine gel Ac geleyim dicem de sende olmadigindan zor olcak baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bizim kapının önünde şu anda havlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bisiklet binmekten yeni geldim toplam 6-7 tane çeşitli yerlerde köpeklerden kaçtım havlaya havlaya peşlediler. Şu anda dışarda bikaç köpek havlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bizim mahallenin köpeklerini de dinsiz yaptım, allahsızlığı yayma kürsüsü başkanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bodrum türkbükünde köpeklerin fuhuşu var şu anda, bütün köy havlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bizim burda da havlıyor, hatta uzun zamandır ilk kez havlıyor. Asıl bana ilginç gelen her sahur ezanında topluca koro gibi bütün köpeklerin uluması. Sanki imama küfrediyorlar bi susta uyuyalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Sabah ezanında fix şeydir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 havlamayı bırak evin önünde köpekler birbirine girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 dincilerin safsatası o, kedi köpek ne anlar arabın öğretisinden dininden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 valla sanırım 3 saat önce bir köpek it gibi havlıyordu ama 3 saat önceydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 di said: Selam, Kadir gecesinde hayvanlar bile ses cikarmaz, sessiz olurlar denir. Annem soylediginde "hadi ordan" demistim, unutmamis, aradi, dinle bakalim duyacak misin diye, dur bulurum simdi havlayan kopek dedim kapattim ama saatlerdir cit cikarmiyor namussuzlar. =) Dikkat edin bakayim bi havlayan kopek neyim duycak misiniz ? Şu mesajı okurken havlıyordu, hala da havlıyor. Hatta mesajı okurken farkettim köpeğin havladığını. İşin trajikomik yanı normalde hiç köpek havlamaz burada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bana da küçükken ramazanın ilk günü kurtlar kuşlar bile oruç tutar derlerdi sokakta kuşların çatır çatır su içtiklerini görünce isyan etmiştim :) olur öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 hayvanlar direk cennete gidiyo ondan oruç namaz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 yavru kedi var bi yerlerde, ağlayip duruyor 3 gecedir. nedir necidir diye gittim baktım, fıydı direk. sağlık sorunu yok heralde dedim. evin bahçesinde su kabı ve mama kabı da var, kalpsiz diyenlere direk cevap olarak söyleyeyim. biraz bilinçlense ağlamazdı kadir gecesi, bebe olmasına bağlı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Canonical said: hayvanlar direk cennete gidiyo ondan oruç namaz yok Şuna benzemiş mesaj asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar