BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Monster Hunter bilenler varsa onun mmorpgsi gibi diyebiliriz oyun için. Gerçi Capcom yok içinde ama kopyası olmuş biraz :) . Gerçi eğlendiriyor her türlü . Font ları ve interface si şu an işkence gibi ama oyun onun dışında oynatıyor kendini. Interface değişicek bir kaç güne fontlarda o zaman başlanabilir. oyunun sitesi : http://hunterblade.dawawa.com/ Bir kaç ss Video http://youtu.be/G9hk54vjPVE Oyun içi pvp video su http://youtu.be/aBRtIigQaxE ps : oyun level 20 den sonra başlıyor eğlencesi filan. Monster Hunter da da aynı şekildeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 f2p mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 yup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 20 kb ile download ediliyor 20 saate anca iner de bekleyemem baska yer yokmu daha hizli cekmek icin, torrent de calismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Bunu da mı oynayacaksın ya, çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bakicam iste ya , onrpg den buldum download linklerini bu arada. oynayacagimdan degil, gormus olayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Ben de indiriyorum şimdi. Son zamanlarda Dragon nest, Vindictus falan baya çoğaldı bu targetsız oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 beilow yokmu ya, o oynar söylerdi iyi mi kötü mü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 İlk başlangıç questini bitiremeden kaldırdım oyunu. Kontrolleri, arabirimi falan çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 tekken mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 hani monster hunter'a benzetmeye calismislarda salaklar hic akil edememis mh konsol oyunu, interface ve kontroller ona gore dizayn edilmis. cinli kopyasi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 3D oluyor oyun :) ama oyun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar