bck Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 runelara her defasında tıklamak ve bunu az önce yaptığın büyü için bir defa daha yapmak zorunda olmak hoşuma gitmedi bunu nasıl düşünememişler, yaratıkların hareketleri dizaynları olmamış.satranç tahtasında hareket ediyolar sanki.özel ataklar random kafaya göre cereyan ediyor chop slice gibi.bir bilinmezlik skillerde.bundan 15 yıl önce çıkan zindan oyunları bunun ağzına vurur. might and magicle ne alaksı var bu oyunun hiç anlamadım.Hafta sonumu harcadığı içinde ayrıyetten sövesim var. anlamsız monoton ve sıkıcı. 4 /10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Level 4 bitti. Bulmacalar biraz daha zorlaştı. Bir iki yerde 15 dakka takıldım. Savaşlar hala tekdüze. Monoton gidiyor ama hala ilerde ne olacak merak ediyorum. Pek eğlenceli değil ama zaman öldürüyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Level 7'ye geldim. Oyun ilk iki level'lar neyse aynen öyle devam ediyor. Bulmacalar ve savaşlar biraz daha zorlaşıyor o kadar. Buraya kadar gelmişken devam edip bitiririm herhalde. Bu arada dev team'den şöyle bir post gelmiş. Oyunu pek tutmasam da sevindim adamlar için: said: Oh yeah, we’ve had many inquiries on how the sales have been doing and, well, we couldn’t be happier with them! We were sitting solidly as the #1 Steam top seller for a while but it seems like we have now been dethroned… So if you still know anyone who might be able to help us in our struggle to regain dominance, let them know ;) ! Anyways, the development costs of the game have now been covered many times over so the future of the company seems pretty secure. So, everyone who has bought our game and supported us, you have our gratitude! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bi de peç çıkarsalar artık büyü atacam diye whitera ile kapısacak apm kastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ya bu oyun netbookta çalışır mı ki. demosuda yok indirip deniyemiyorum. çalışırsa direk alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 oyun 400 mb bu arada indirip deneyebilirsin pc calıştırırsa satın alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bu arada bir kaç gün aradan sonra dün akşam level 8'e geldim. Sanırım oyun hakkında beklentilerim yanlıştı ve yüksekti. Öyle klasik oldie RPG'ler gibi kaptırıp saatlerce oynancak bir oyun değil. Ama yarım saat, bir saat takılıp çıkınca gayet iyi vakit geçiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Yok mu bu oyunu benden başka oynayan yav? Niye sesiniz çıkmıyor? :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 olmaz mı oynuyorum ben 9dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ehe bende varim, ama 1 haftadir bakamadim, yeni pc ye saveleri aktaricam, lvl4te idim sanirim..sey sorim, ekipte onde 2fighter arkada mage ve rogue kullaniyodum..magede sorun yokda, rogue u ranged tutmak zorunda kaldim..on sirada rogue nasil? Backstab durumlari is yapiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Valla real-time'da adamların arkasına geçmek zor. Anca yavaş yaratıkları olur sanırım. Ben fire mage olduğum için tam yorum yapamicam ama tahminen ice magic giderseniz adamları dondurarak arkasına geçip iş yapabilirsiniz. Geçen frost bomb attım, elemanlar bilmem kaç saniye sap gibi kaldı öyle. Ice/frost büyüleri öyleyse baya iş yapar backstab. Ben de aynı kadro oynuyorum bu arada. Önde 2 fighter, arkada mage ve rogue. Rogue'un tüm skill'leri ranged'e verdim. Şakır şakır ok sallıyorum. Tek sorun ok sayısı. İkişer ikişer atıyorum. 12 okum var toplam. 6 ok sonra öldürdüğüm adamın üstüne gidip okları geri toplamak zorundayım. Aslında yetiyor. Asıl sorun crossbow. Yeni bir crossbow buldum. Bow'a göre 2 kat güçlü ama sadece 4 crossbow okum var. Onları atınca bow'a geçip tekrar normal okları ele almak falan çok kastığı için crossbow'u kullanmıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bitirdim şimdi gayet güzeldi oyun 2 warrior biri armor diğeri unarmed, bir rogue okçu bir de ice wizard kullandım rahattı toorum modunu açtım bi beş dakika bakındım bir kere de öyle oynarım bir ara tek karakter değişik olabilir açmak için 10. katta toorumun kemiklerini bulup canlandırmanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 [h] Legend of grimrock [w] torchlight 2 steamde var bende gift 4 lü torchlight 2 alıpta fazladan varsa takaslayabiliriz birebir aynı fiyata gelicek öyle. yoksa ufak sümüklü oyun eklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 1 oturuşta 6 saat oynadım nonstop, oyun iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 level 7'de kaleci oldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 büyüleri her atakta tekrar ayarlıyorum ben, bunun shortcutı falan yok mu (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yok olayı o zaten oldschool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 workshop'u acmis steam..simdiden eye of the beholder beta mod'lari var ehueh guzel oldu bu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ya bi yere girdim icerisi doom2 nin sonu gibi 15 tane poi yaratik var mageleri yatiriyolar arkadan. Level 6-7 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 orada kılıç mı ne ya da başka vardı unique itemlardan biri, orayı şu an geç sonra dönersin, en zor seviyede ben bi 10 15 kere denemiştim de yetememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi taş ya taş. 2 level yukarı çıktım sikko taş için inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ahahaha ben de taş için dönmüştüm baya, taş en değerli şeylerden biri oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 10 level mı bu arada toplamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Oyun çok iyi. Toorum'un notları olayını da çok iyi serpiştirmişler. Şu not gülümsetti resmen. "I know, I was disappointed too when I took the jump just to discover there was nothing useful here. -Toorum" edit: Bir de sanırsam adamlar yeterince para kazanmışlar ilk oyundan. İkinci oyunda gereken şey ek paket. Çünkü iki kez aynı içerik ve bulmaca için oynanacak bir oyun değil. Belki random generated dungeon olsaydı olurdu ama bulmacaları onun içine entegre etmeleri imkansız. O yüzden bol expensionlı bir oyun olursa satarlar gene. Oyun cidden zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 yeto level god oldugumdan, buyu atmayi beceremiyorum oyunda ya ajhfaslkfajs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar