Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emre Altuğ - Aşk-ı Kıyamet'in klibi...


Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Şarkıya bayıldım şahsen, ancak klibini izliyordum geçen gün... Karısını kaybetmiş yaşlı bir adamın onun tekerlekli sandalyesini hala o yaşıyormuş gibi sahilde dolaştırması, kıyafetlerini koltuğa koyup onunla konuşması, takıntı halini almış aşkı anlatılıyor... Klip de şarkı gibi çok güzel ancak dikkatimi çekti, 11 Eylül olaylarıyla ilgili 11 kısa film çekilmişti zamanında bir film olarak yayınlanmıştı, onda Sean Penn'in yönettiği kısa filmin de konusu çok benzerdi, yaşlı bir adam karısının öldüğünü kabullenememiş hala konuşuyordu onunla, yatağa giysilerini falan sermişti, ikiz kuleler yıkılıp evine güneş ışığı girince acıyla farkına varıyordu ki karısı artık yoktu... Acep araklama mı olmuş konsept biraz?[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı konu tamam da... Yani adamın karısının kıyafetlerini koltuğun üzerine koyuşu o ordaymış gibi falan, çekimler de çok benzer olmuş... Kıyafetler bile çok benzeşiyor yani...[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında izledim türkçe şarkı kliplerinin %60-70 i arak diğeride split screen vs hedelerle dolu. Yada klasik fantezi müzik klibi. Peh. arak bol bol var hatta topic bile açılmıştı dur bi bulursam...[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...