Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karabasan? insan rüyasını kontrol edebilirmiki?

i-run

Öne çıkan mesajlar

off ya ben her gece Merveyi görüyorum rüyamda sabah uyandığımda hayal kırıklığı böhühü :( Keşke karabasan görsem[signature][hline]Bir çocuk kadar masum uzandım yanına...
Kokunu duymak için girdim koynuna...
Yaşam diye birşey yok, Unutmak diye birşey yok...
Beni o masum gözlerle yanlız bırak...
Sosyal ağlarda paylaş

simdi okumadim ama ben arastirmistim zamaninda karabasan bir efsane gibi birseydir esasi uyku felcidir. sirtustu veya yuzustu yatarsaniz kan rahat pompalanmadigi icin vucut istemsiz olarak uykudan kalkabiliyor ama beyin hala uykuda olabiliyor bu nedenle halisulasyonlar gorulebiliyor bazende cogu insanin anlattigi gibi kipirdayamama durumu olur buda vucudun uyandigi halde beyin tepki vermedigi icin beyin hareket etme emirini sinirlere uygulayamadigi icin kipirdayamiyorsun cok karisik bir durum ama boyle ruhlarla/cinlerle alakasi yok bilimsel bir durum benim gibi her zaman yan yatarsaniz bir derdiniz olmaz hayatimda 1 kere basima geldi ondada cok az bi sure kipirdayamadim az buz hatirliyorum bagirmak ister gibi oldum sonra uyuyakaldim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

Sırtüstü yatınca ve evde tv yada radyo açık olmassa kesinlikle karabasan geliyor hiç sektirmiyor.
artık alıştım.
Ama bu olaylardan sonra hep tv yada radyo açık uyurum.
3 kevser 1 fatiha okuyunca gidiyor.
ilk geldiğinde çok kötü olmuştum.
Birbirimize in cin hikayeleri anlatmaktan ve abuk subuk bir kitap okuduktan sonra olmaya başladı bu.

gelince nefes alamıyorsunuz üstünüze tonlarca ağırlık biniyor sanki gözkapaklarınızı bile kıpırdatamıyorsunuz.
çok feci bişey ya...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla oyle yad boyle ben ruyamda bi ker eyartik gordum bana ates atiodu anne anne bairdim baktim gelmio kimse uus jux vas ort kal vas in nox cekmeye basladim( harbi ruyamda laf ediodum kal vas flam die vede cok mu oynuom ne ) :lol:[signature][hline]amcamiz ruhani alemle baglanti kuruyor lutfen rahatsiz etmeyin :lol:

:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sage, 26 Eylül 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
Rüyada boşluğa düşmekde güzeldir.

Enkötüsü bu.yatağın kenarına kadar gelip orda santimetrede uyumak sonra düşerken son anda ağırlığını geri vermek.Oanda uçurumdan düşüyomuş gibi bi rüya görmeme sebep olmuştu.Acaip yusuflamıştım :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..