Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Liebe, 25 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: ...Odamda yatıyorum yazın,pencerem açık içerisi çok sıcak gece yarısı uyanıgım niye uyagınım bilmiyorum.penceremden içeri birisi giriyor yüzünü seçemiyorum ama gülüyor.bağıramıyorum, tıkanıyorum,kalkamıyorum..... Şu anda yazıyı yazarken ağlıyorum,inşallah bir daha karabasan görmem. Karabasan görmeye sebep oldugu inanılan şeyleride yazayım; yatağın içinde ekmek kırıntısı bulunması,ayakların kıbleye dogru uzanıcak şekilde yatmak,(zaten normalde de olmaması gereken) cenabet olmak.karabasan felaketini geçiren arkadaslar varsa bunlara gercekten dikkat etsinler. Hakketten sensible doru diyo ya . inanan cok cikicak . sallama yapmiyalim. yok ekmek kirintisi flm . o zmn bende soylim yataga votka visne dokunce bisi olmuyo rahat uyuyun ben denedim :P istemeden de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben zaten inanılan şeyler bunlardır diyorum çok yerden duydum.direk düz konuyu yazayım diye o şekilde yazdım.başınızdan geçmeden bilemezsiniz.başınıza gelsinde görün bakalım yataga degil kırıntı toz düşürmezsiniz...[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night [Bu mesaj Liebe tarafından 26 Eylül 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Liebe, 26 Eylül 2004 00:07 tarihinde demiş ki: ben zaten inanılan şeyler bunlardır diyorum çok yerden duydum.direk düz konuyu yazayım diye o şekilde yazdım.başınızdan geçmeden bilemezsiniz.başınıza gelsinde görün bakalım yataga degil kırıntı toz düşürmezsiniz... +1 harbi öle ya..[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya bilimsel acıklama fln diolarda , bi arkdşa bi gn böle bişi olmuş . yalnız bu adm hiç uyanmamış ..aniden bii gelmiş bunun bozını nefessiz kalıncaya kdr sıkmış ..sonra aniden yokolmuş .. hrf sabah kalktıında boazında çizikler varmış .. wlla aslında ben de hiç innmıorum ama böle şeyler sık sık yaşanıo .. bilimselse ilacı fln da olmalı mtlaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Akıl sağlığıyla ilgili bişey olabilir dediğin adam kendini boğmuştur falan?[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Zırhlı elemanı görünce hemen Uus Jux,In Nox atsaydın :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 26 Eylül 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ben bazen uyurken boyle ruyadamıdır nedir anlamıyorum ama hareket etmeye çalışıyorum olmuo fln sora konusmakta bile zorlanıorum yanımda biriwarsa (ruyada) benim kolumu fln hareket ettirmesini istiiom ama yrdm etmıolar we zok kasınca hareket edebılıom ve geçıo bu bana en az 5 kere oldu sabahları falanda cok takmıom unutuom ama geceleri çok tırsıom olunca[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Rüya esnasında insan öyle bir durumda oluyor ki,eğer aniden rüyadan çıkmadan uyandırılırsa acayip şekilde saçmalıyor ve bu saçmaladığı şeyler insana sanki doğruymuş gibi geliyor ne saçmaladığını anlamıyorsun. Ben bunu çok yaşadım. En yakın geçen oldu,annem gürültü yaptı uyandım annemle şöyle bi tartışma yaşadım -Anne camdan balık tutma ya tehlikeliymiş orası. -nea? -ya anne off anlamıyosun alala -neaa? sonra biraz daha devam ettim sonrada uyudum.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 O banada oldu. Rüyamda arkadaşımın biri bana iyi bi kazık atmıştı.Birden uyanınca arkadaşa saymadığım laf söz kalmamıştı :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Batilc, 25 Eylül 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ...karabasanın ne oldugunu bilmiyorum her nekadar bilimsel acıklama yapılmış olsa da her akşam dua ediyorum yinede:) bilimsel olayda sanırım şu... biz rüya görürken her duyumuzu kullanırız. yani tad alrız görürüz fln. işte vücüdun bu hareketleri takiben aktif hale gelmesini engellemek icin uykuda felc geciriyoruz aslında. yani vücudumuz hiçbirşeye tepki vermeden duyuları kullanıyoruz. karabasan, sanırım kendini uyandırmaya çalışmak sırasında birden kalkınca bu felcin geçmemesi, buna takiben de hiçbir fonksiyonun yapılamaması... yine de haal dua ederim... bence sacma bu felc olayı eger oyle olsaydı nasıl uyurken saga sola donerdik yada uyurgezerler fln nasıl olurdu? bence beynin uyanması ama vucudun uyanmaması daha mantıklı zaten bende oyle duymustum.. bide hamile kadınlara daha cok oluo diede duymustum bol bise varmı?varsa neden? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: hrf sabah kalktıında boazında çizikler varmış kendi bogazını sıkmıştır bende rüyamda boynumun kırıldıgını gördüm uyandıgımda kafamı yastık ve duvar arasında ugraşsam başaramayacagım bir şekilde sıkıştırmıştım bu arada paticikte sesli harf (ünlüye kılım) kullanımına vergi alınmıyor rahatça kullanabilirsin yani[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ehe bi benzerini de ben yazayım rüyamda deli gömleği giydirip canlı canlı gömüyolardı uyandığımda kollarım tutmuodu ölücem sandım bi baktım kollarımın üstüne yatmışım lol.[signature][hline]Imagine how it would be to be at the top Making cash money Go and tour all around the world Tell stories about all the young girls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Geçen sene sağura kalktık ben abim falan. Sonra yattık ve direk uykuya daldım. Hemen rüya görmeye başladım. Rüyam sanki benim uyumamış halimdi. Yani rüya gördüğümün farkındaydım ama bilinçaltımı fazla kontrol edemiyorum. Kısaca normal uyumuyor gibiyim ama uyuyorum. Neyse ben uyumaya çalışırken küçük ışıklar gözüme takılırsa uyuyamam ve nitekim monitörün açma kapama düğmesinin ışığı yanıyordu. Kasamın altından 6lık fişi uzatma kablosundan çekerek çıkardım ve sonra yattım. İşte gözümü kapattım rüyamda sonra bir anda odamın ışığı yandı. İçerden garip sesler gelmeye başladı beni mutfağa davet ediyordu annemle ilgili birşeyler söylüyordu. Sonra ben onu reddettim hayır dedim duvara karşı yatmaya başladım sırtımı döndüm. Ardından biraz komik olacak ama ışın kılıçlı bir grubun arasına düştüm. Sonra üzerimize gelen kötü yaratıklara karşı savaştık. Sabah kalktığımda sol yanağımda uzuncana bir çizik vardı ama ben bunu anlayamadım herhalde sivilcedir falan. Okula gidince söylediler herhalde minik birşeydir dedim bayağı uzun yani. Okul bitti eve döndüm bir bakayım şuana kadar uzatma kablosundan çıkartmadığım 6lı fişin kablosu çıkıktı. Ben artık deliriyorum sonra anneme sordum sen mi çıkardın evet dedi. Ama yinede ben okuldayken çıkarmıştı. Sonra yatağımda birşey olabilir mi yanağımı çizebilcek diye bakındım yok yani yastıkta yorganda battaniyede falan çizebilcek birşey yok. Bilgisayarımın etrafına baktım yani o kadar uzun bir şekilde çizecek birşey yok. Eh bir yerde duymuştum Ufolar incelemelerini boyuna kadar olan çiziklerde yapıyorlar ve ayrıca aniden ışık gözü açamama gibi olaylar :) Bilmiyorum.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 2 gün önce darth vader'ı gördüm rüyamda hatta ben darth vaderdım (lightsaber yoktu bitek:)) karabasan falan deildi ama güzel rüyaydı:) beni pek etkilemiyo kötü rüyalar. arada karabasan gördüysem farkında değilim ama gördüğümüde sanmıyorum. Hiç bi yerimin yorgan dışına çıkmamasını sağladığımdan olabilir:-)[signature][hline]öss nubisi izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: _ILuVaTaR_, 26 Eylül 2004 03:06 tarihinde demiş ki: said: Batilc, 25 Eylül 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ...karabasanın ne oldugunu bilmiyorum her nekadar bilimsel acıklama yapılmış olsa da her akşam dua ediyorum yinede:) bilimsel olayda sanırım şu... biz rüya görürken her duyumuzu kullanırız. yani tad alrız görürüz fln. işte vücüdun bu hareketleri takiben aktif hale gelmesini engellemek icin uykuda felc geciriyoruz aslında. yani vücudumuz hiçbirşeye tepki vermeden duyuları kullanıyoruz. karabasan, sanırım kendini uyandırmaya çalışmak sırasında birden kalkınca bu felcin geçmemesi, buna takiben de hiçbir fonksiyonun yapılamaması... yine de haal dua ederim... bence sacma bu felc olayı eger oyle olsaydı nasıl uyurken saga sola donerdik yada uyurgezerler fln nasıl olurdu? bence beynin uyanması ama vucudun uyanmaması daha mantıklı zaten bende oyle duymustum.. bide hamile kadınlara daha cok oluo diede duymustum bol bise varmı?varsa neden? :) Hayır arkadaşın dedikleri hemen hemen doğru ve düşününce mantıklı. Felç deyince Bildiğimiz felçten bahsetmiyo.Nasıl anlatayım,yani uyanınca nasıl bianda kendine gelemiyosan buda öyle bişey.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ben bi kere gece geç yattım. Pencereden ay ışığı geliyo sadece. Uykuya daldım rüyamda yatakda aynı pozisyondayım odadaki ışıklandırma bile aynı (sadece ay ışığı gene). Sonra bi kız geldi yavaş yavaş kapıdan (fantazi rüya değil merak etmeyin :) Zaten normal giyinmiş bi kızdı :) ). Ben noluyoz falan diyom yatağa oturdum. Sonra elimden tuttu annemgilin yatak odasına götürdü. Kız diyo sarıl üşüdüm falan sonra kız bi anda paniklemeye başladı. Ben de şaşırdım noluyoz diye. Sonra görüntü bi sarsılıyo acayip yani. Winamp gibi iz bırakıyo etraftaki eşyalar falan. Kız bağırıyo götürmeyin beni diye. Etraf o kadar sallanıyo ki yataktan kalkıp zor yürüyorum falan odama kaçmaya çalışıyorum. Sonra odama girdim en sonunda yatağa girdim salondan geliyolar bana (artık neyse görmedim daha hiç ) Ben duvara dönüp bi bağırdım "Hayır gelme!!" diye. Kendi sesime uyandım. Uyandığımda rüyadaki en son sahneyele aynı sahnedeyim. Ben gerçek sanıyom hala. Çünkü hiç bi fark yok en son sahneyle. Kapıya baktım ayak sesleri geliyo odaya doğru sonra annemle babamı görünce bi rahatlama oldu içimde anlatamam bütün kaslarım gerilmiş. Onlarda benim bağırmama uyanmışlar apart topar geliyolar. Ondan sonra anladım zaten rüya olduğunu. Bi keresinde de babamın öldüğünü görmüştüm. Çok gerçekçi olarak. 1 günü anlatıyodu resmen rüya cenaze işlemleri falan. 3 sene önce falan oldu. Uyandığımda baba uyandırıp ağlamıştım baya. Anlatırken gözüm doldu resmen şimdi hatırlayınca rüyayı :) Zaten ben bi ara doktora gitmeyi düşünüyodum çok gerçekçi rüyalar gördüğüm için ama 3-4 aydır hiç görmüyorum. Öncede de ayda bi görürdüm öss zamanı haftada bi mutlaka görürdüm.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Abi açmayın şöle topicleri ya geçende biri ay'la ilgili bişyler söylüyordu tırsıyorum ya..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Sen niye korkuyon hayırdır?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 karabasan insanın rüyasında kendine yakışanı görmesidir!![signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 abi uo çok zararlı gençlerimize ya :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VegabondE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Korax, 26 Eylül 2004 00:59 tarihinde demiş ki: Zırhlı elemanı görünce hemen Uus Jux,In Nox atsaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bayağıdır rüya felan görmüyorum nasıl bişi oldugunu unuttum yani biri açıklayabilir mi? En güzelide rüyada ölmektir.Birden irkilerek uyanırsın felan çok hoşuma gider :D[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ehe maksat geyik.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Rüyada boşluğa düşmekde güzeldir.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ya benim arkadasim dedi okulda din hocalari karabasan her gun birin oldurur fln demis inanmadim ama o aksam valla sıcıyodum altima cunku bir korku saldi gece lan simdi boyle dalga gectik gelip ebemizi bellerse nolcak fln[signature][hline]:rock: Thats the spirit :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar