Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 LG W2486L şuna da bakabilirsin bulunabiliyorsa piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236100 Bu dandik midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 dandik değil ama tepki süresi 5 ms, gerçek kontrast değerini yazmamışlar sadece dinamik yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 monitor dvi girisli olunca ne oluyor? goruntu teknolojileri cahiline anlatın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 testis mi geçiyosunuz 5 ms nedir. Babaannem hadi lan der çöpe atar öyle monitörü 1 ms üstü mal tavsiye edenlere küfredin arkadaşlar, boşverin yörüngeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 HighSelf said: testis mi geçiyosunuz 5 ms nedir. Babaannem hadi lan der çöpe atar öyle monitörü 1 ms üstü mal tavsiye edenlere küfredin arkadaşlar, boşverin yörüngeyi. 1 ms tepkili monitör varmıydı? sanırım viewsonicte vardı öyle bişey hayvan gibi pahalı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 HighSelf said: testis mi geçiyosunuz 5 ms nedir. Babaannem hadi lan der çöpe atar öyle monitörü 1 ms üstü mal tavsiye edenlere küfredin arkadaşlar, boşverin yörüngeyi. 2 dir o 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Ben hala içime sinen bir şey bulamadım :( bütün gün monitör aradım internette ahah. PX2370 teşhir de olsa onu mu alsam diyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 px2370 en iyi seçenek denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 stokta olan bir yer bilen varsa söylesin gidip 3 tane falan alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 http://www.donanimhaber.com/monitor/videolari/HKC-2712-27-LED-LCD-Oyun-severlere-uygun-fiyatli-LCD-cozumu.htm# HKC markasını daha önce hiç duymamıştım ama burda izlediğim inceleme ve kullanıcı yorumlarına bakarsak gayet iyi gözüküyor. 27"'e çıkan boyutu da cezbetmiyor değil. Fikri olan var mı HKC 2712 hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 param olsa bundan alırım. http://www.hepsiburada.com/Liste/viewsonic-vx2739wm-27-1ms-analogdvihdmi-multimedya-full-hd-wide-screen-lcd-monitor-parlak-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd56571&categoryId=986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Holy said: stokta olan bir yer bilen varsa söylesin gidip 3 tane falan alıcam. İstanbuldaysan Bostancı Vatan'da stokta görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Teshir alma ya mindar olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Bostancı ve diğer tüm vatan şubelerinde sadece teşhir ürünü kalmış. Teşhir ürünlerini stokta göstermek ne kadar saçma bir olaydır yalnız. Ben stoğa güvenip gittim bana teşhir verelim dediler. Neyse son kararımı verdim ve S24A350H alıyorum. Beğenmezsem 1 hafta içinde iade hakkım var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 holy ürünü aldıp kullandıysan izlenimlerini bizle paylaşırsan sevinirim.. Umarım doğru tercih yapmışsındır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ben çok beğendim monitörü. Hatta alırken vatan'da baktığımda renkler kötü gözüküyordu ama muhtemelen tüm monitörlere verdikleri ortak yayın yüzünden böyleydi. Şu anda analog ile laptopa bağlı olarak kullanmama rağmen renkler gayet başarılı. Menüdeki renk ve magic angle seçeneklerine ayrı hasta oldum. Yararlı oluyorlar yatarak izlerken falan. Ben tavsiye ederim almayı düşünenlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar