gecko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bizim evin tam karşımızda bir depo var 2 ay önce anne kedi yavruladı : tam 5 tane depo kilitli kepenkli ve kediler en üstte camın kırık olduğu yerdeler 1 hafta önce 4 ü çıkmayı başardı geziyorlar şahin ve çetesi gibi amma lakin son kedi günlerdir orada aşağı inemiyor saatlerce acı acı miyavlar işin en kötüsü anne ve kardeşleri ölüme terk etmiş durumdalar, ne yanına gidiyorlar ne de ilgileniyorlar biz beslemesek ölecek acından gidip almaya çalışıyoruz, ya pati atıyor ya da kaçıyor içeriye nasıl alabiliriz onu hala miyavlıyor şu an bütün gece miyavladı üzülüyorum baya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Güçlülerin hayatta kaldığı bir dünyadayız o yüzden dengeyi bozmaya çalışma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 itfaiye alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 len amme kıymetli elin var. sar eline kalıncana bir şey git indir hayvanı oradan, yazık. olmadı birine söyleyin o alsın. ben de ulaşılamaz bir yerde sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar