BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 http://gundem.milliyet.com.tr/sekizi-profesor-33-ogretim-gorevlisi-var-ogrenci-yok-/gundem/gundemdetay/25.08.2011/1431188/default.htm Bildigin zaytung haberi. Ama komik olan kimsenin basvurmamis olmasi deil. 8 profesor 33 kisilik bolum olmasi su urunlerinin. Istanbul univeritesi elektrik elektronik muhendisliginde 5 profesor var. Yildizda 6 tane var prof. ASfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 abi adamlar iş bulamıyor öğretim görevlisi olmuşlar, onlar da haklı dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 abi tamamda inanip profesor olmus adam ya bu arad ahic ya abi bi bankaya felan basvuriyim vezneden baslarim felan dememis mi ayrica naisl kadro aciliyo abi bu bolumde bu kdar sdfadsga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 28 yaşında erkek bankacı olup sürünmek yerine filozof balıkçı olmayı tercih etmiş adamlar. helal demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 said: Yard.Doç. Yaşar Bedirhan (İbrahim Çeçen Üniversitesi Dekan Yardımcısı): “3 yıl önce kurulduk ve geçen yıl 12 öğrencimiz vardı. Biyoloji ve Fizik bölümlerinden de bazı öğretim elamanlarımız geçen yıla kadar kimya bölümünde de ders verdi. üniversite değil dershane resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Silphatos said: abi adamlar iş bulamıyor öğretim görevlisi olmuşlar, onlar da haklı dsdf this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Aket-Atum said: said: Yard.Doç. Yaşar Bedirhan (İbrahim Çeçen Üniversitesi Dekan Yardımcısı): “3 yıl önce kurulduk ve geçen yıl 12 öğrencimiz vardı. Biyoloji ve Fizik bölümlerinden de bazı öğretim elamanlarımız geçen yıla kadar kimya bölümünde de ders verdi. üniversite değil dershane resmen ortak noktası onları temel kimya dersidir. oluru var. sdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 said: YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, bu yıl üniversitelerde bazı alanların öğrenciler tarafından tercih edilmediğini belirterek, rağbet görmeyen Fizik, Kimya, Biyoloji ve Su Ürünleri gibi bölümlerin kapatılacağı sinyallerini vermişti. Ahah abi mallık diz boyu ya. Seçim propagandası olarak 15 tane üniversite açıp sonra niye dolmuyor diye merak ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar