Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 c4 iyi geldi bana ya.astra'da çok iyi aslında.biraz daha ucuz hem.ona da bakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 HocaEfendi said: fiat linea 1.3 dizel 90 hp seri atak az yakıyor..bagaj hacmi falan baya geniş. Buna hiç katılamıyorum. Geçenlerde İstanbul'dan Tuzla'ya, Kocaeli'ye falan gittim de. Klima açıktı, araba kesinlikle yavaştı. Sadece 2500 ile 3500 devir arasında motor biraz gargur ediyordu da araç hızlanıyordu diyebilirim ben de kendi bakış açımdan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 fiat fiorino. bodrumun delik deşik yolları için aldım, basitliğine ve kullanışlılığına aşık oldum. yakıtı da bariz az. fiyatı da 31.500, full+full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 walla antalyada şehir içi kullanıyorum..hafta sonu uzun yol yaptım 5 kişiydik klima açık olarak benım için yeterliydi araç yani. Kendercik said: HocaEfendi said: fiat linea 1.3 dizel 90 hp seri atak az yakıyor..bagaj hacmi falan baya geniş. Buna hiç katılamıyorum. Geçenlerde İstanbul'dan Tuzla'ya, Kocaeli'ye falan gittim de. Klima açıktı, araba kesinlikle yavaştı. Sadece 2500 ile 3500 devir arasında motor biraz gargur ediyordu da araç hızlanıyordu diyebilirim ben de kendi bakış açımdan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 JUKE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 juke'un iç hacmi az :) hem de dediğim gibi otomatik dizel lazım.c4 ya da astra olcak gibi.bugün baktım ikisine de fena değiller.astra daha büyük sanki.ama yakıt tüketiminde c4 üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 malzeme ve güvenlikte astra ezer, onu da ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kendi arabamı savunacam ya, nası da hemen artılarını söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 abi c4 ya :) malum türkiyedeki yakıt fiyatları böyle olunca az yakanı almak mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 1ay astra kullandık kaza yaptık ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 pederin arkadaşı e220 almıştı kapıdan çıkar çıkmaz kaza yapmıştı asdsf pelt olmuştu araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 zaybird bi astralara bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 aldınmı c4? aldyısan memnunmusun, bende alsammı diyorum, gerçi fiyatı beni biraz aşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar